-
Hele Češi zbláznili jste se? Umíte akrát závidět a pomlouvat. Noah osobně neznáte, tak ji nemáte právo ani soudit pode vzhledu a pomlouvat. Že se líčí? No a co, je jí 13, já jsem o půl roku starší než ona a neznám skoro žádné dívky v našem věku které by se nelíčili. Není to náhodou její věc, jen jí závidíte že je slavná, to samé můžu říct o její sestře, která je pro mně velkou inspirací. Nevadila mi ani jako Hannah Montana ale teď její styl punk zpěvačky přímo zbožňuju. Nejsem nějaká velká faninka ale když je mi nějaká osobnost něčím sympatická ( miluje a pomáhá chudým a ohluchlým dětem, má ráda zvířata, má úžasný styl a krásný hlas) tak ji mám prostě ráda. Tak hateři a pusťte se do mně!!! :p *14*
-
-
mám stejný názor Gabriello :))
-
(y) palec hore *3* kdyby jsem tě mohla poznat...
-
-
Noie=TRAPKA
Nechápu proč si říká "Noie"
Nikdo jí tak neříká!!!
Chce být zajímavá!
A MIMOCHODEM! ONA MÁ ČERNÝ VLASY UŽ!
ZRZKA JÍ UŽ NEBAVILA *15*
A vaše fotka je hnusss *15* *16* -
-
Re: Noie=TRAPKA
chod do riti ty trapka. co zawidis jej, ze sa prefarbila??? a howoris o nej, ze je skareda?? by som chcela widiet teba jak wyzeras! a by ma zaujimalo, ze co ti ta holka urobila,ze tu wsetkych otrawujes tym swojim pindanim ze jaka je trapna. si uwedom jedno! ona ani newe ze existujes! ta sa spamataj a uz tu nic nepis! ! ! ! *13* -
už laskavě táhni do p*dele...a když ji tak nenávidíš tak by mě zajímalo jaktože o ní tolik víš -
*15* *15* *15*
-
-
Ona jako by neměla zuby *1* *1* *1* #FuckThat
-
ona ma 150cm a ja mam 165cm a to mi je 12let
-
jéé
Super tak tomu mrněti Noah už je devět no za chvilku jí bude patnáct a budeme mít novou hvězdu Hollywoodu ale třeba ne no konec konců Miley ze scény pole mně nezmizí jen se časem přidá Noah :o) -
-
Re: jéé
jj souhlasím!:-)) ale zase její starší sestra není moc slavná a není hvězda Hollywoodu *7* -
-
Re: Re: jéé
problém je ze ona miley je hvězda holywoodu !
-
-
-
emily
oh bože já tak nesnášim tu malinkou blbku emily grace... noah je 1000x lepši *1* *1* -
-
Re: emily
ja nesnasim obe,ale taky si myslim ze noah je lepsi no -
-
Re: Re: emily
pro me je lepsi emili nez ta zakrslá malá krysa. *15*
-
-
Re: emily
emili je daleko lepší než tahle blbka Noah...twl hraje si na velkou jako je její ségra...blbláááá
-
-
Noah bylo vždy mužské jméno, ne? *8*
-
-
možnaá že to jméno připda mužské jenom takovím DE****M jako jsi ty je to užasné jmeno *14*
-
-
Vše nej!!
Přeju Noah všechno nej k narozeninám hodně zdraví štěstí a úspěchů!!!
PS:taky mám neska narozky *1* *1* -
mk
Happy Birthday Noah *4* -
we best friend not spoiled brat *3* *3*