-
narozeniny
přeju všechno nejlepší nejrkásnější ženě na světě :) -
vš nejk naorzkam
ahoj přeji ti všechno nej k narozkamhodne štestilaskay :_) *4* -
norkis batista
norkis batista je nadherna,uznavana zena,v estrambotica anastazia,chuana la virgen a tucna valentina bola skvela,,velmi jej tie roly sadli.kvoli norkis som sa naucila spanielsky.mam poprezerane cele you tube s nou.to ako komunikuje,gestikuluje,vyjadruje sa o niecom svedci a mozem povedatz e robimv setko preto aby som bola co najviac podobna nej.kazdy den pravidelne cvicim,velmi zdravo papam...a som blondina a nikdy sa neprefarbim!nehovorim o tom,ze som jej napodobenina,iba cchem vyzerat ako ona:}co satyka venezuely chodim na ockovania ,ktore su povinne pri vstupe do venezuely.tento rok sa tam totizto chystam a planujem sa tam usadit apson minumalne na rok a jednoznacne by som sa chela sytretnut s touto uzasnou osobou aj na zivo.ludia,ak o niecom snivate-chod te za tym!! -
-
Re: norkis batista
španělsky umí skoro každej takže chuparme no a řekni mi co toje ????
-
-
J.ny
ahoj - co to tady je za ty poslední fotky??? To přece není NORKYS !!! Hlídá to tady někdo vůbec??? Byla by to škoda, kdyby si na profil mohl vložit každý jakoukoliv blbost. *3* *3* -
-
Re: J.ny
je to ona *3* -
-
Re: Re: J.ny
řekla bych,že ty poslední dvě fotky je uplně někdo jiný - vůbec nemá její oči...ani tu přirozenou krásu... -
-
Re: Re: Re: J.ny
já bych řekla že 3 předposlední není ona páč na té jen v plavkách má ta holka tetování a ona přece nemá tetování nebo jo?? -
-
Re: Re: Re: Re: J.ny
jj...taky bych rekla, ze to neni vubec ona
-
-
Re: Re: Re: J.ny
není to ona, na sto tisíc procent :D ale zrušit ty fotky nejdou, asi se někdo chtěl zviditelnit
-
-
-
-
Narozky
Všechno nej k narozkám Norkys *15* -
..
Me připadá že je trochu podobna na Nicole Scherzinger.... *14* *14* *14* -
-
Re: ..
jjj to nejsi jedniná *1* sou si podobný
-
-
Norkyska
Ona je krasavička.Sice v MGB byla svine.Ale stejne je nadherna. *14* *14* *4* -
El Sr. Presidente
Prosím nevíte někdo kde bych sehnala film El Sr. Presidente?
Prosím -
Norkys
V MGB byla naprosto skvělá!!!!! *14* A že patří mezi nejžádanější herečky ve Venezuele asi nebude jen tak ne??? tak ti co ji tady urážeji ať se jdou zahrabat, protože jen závidí...samozřejmě já taky a přiznám to, ale kdo by nechtěl takovou postavu jako má ona a ty vlasy úplně nááádhera a má moc pěknej obličej. Modelku nedělá jen tak že.....
A to že byla na nějaké operaci je snad její věc ne? Ona si to může dovolit kdybych já mohla tak si taky na nějakou zajdu nějakou měnší liposukci *1* -
Batista Norkys
A já si taky myslím, že je Norkys nejkrásnější na světě !