-
KRÁSNÁ ŽENA
A KRÁLOVNA KRÁSY *14* *14* *14* *14* -
norkys
je to nejhezčí holka nasvjetě -
sara norkys
ano je mooooooooc pekna chtela bych bit takova ma mooooc hezkyho chlapa a syna moooooooooooc jim to slusiiiiiiiiiii fakt moooooc slusiiiii. *4* *4* *4* -
prvotřídní !
Tak tahle slečna, respektive už paní a maminka mně úplně omamuje svojí krásou. Jasná jednička v žebříčku krásy ! -
je takaa....čarovnaa
ma taku zvlastnu charizmu...je krasnaa...ale aj velmi dobra hereckaa....a ma silny sexepíl...!! -
Vanessa
Je taková roztomilá, trochu jako Vanessa Hudgens, ta podoba tam je. Ale Norkys je ještě hezčí. Myslím, že je to nejkrásnější žena na světě ! -
=p
Krásná,mooc! *3* -
narozeniny
Dnes má narozky tak vše nej *4* -
pěkná
Všimla jsem jí díky telenovele Juanin zázrak a jsem ráda.Je to moc pěkná žena.Jsem sice holka a proto je co říct, že se mi nějaká žena líbí.Tahle ano! -
najkrajsia zena pod slunkom
Ona je vazne najkrajsia zena pod slunkom *4* *4* *4* *4* *4* -
Re: pro obdivovatele :-))
Jako vždy dokonalé krásná. Díky. Kdo dělá ty videa ? -
pro obdivovatele :-))
http://www.youtube.com/watch?v=35Aq H3XCQfE
*3* *3* -
top model
Nejkrásnější modelka na světě. ( ale to už se asi p oněkom opakuju *1* ) -
Latino modelky vedou
Je fakt moc pěkná a nejen ona ale spousta latino modelek a hereček v telenovelách. jen škoda že ty modelky nejsou tak známé. protože většina znich mají pěkné normální postavy a je na co se dívat -
SYMPATANDA
SAMOZŘEJMĚ, ŽE JE LEPŠÍ NEŽ LIMA. NORKYS JE NEJ ZE VŠECH MODELEK -
Re: Re: Re: Re: Re: :-)
mas taky rada shakiru *7* -
missss
podle mě je jí škoda v telenovelách, je nádherná a měla by bejt vyhlášená nejhezčí ženou světa!!! je fatk moc pěkná -
love
V La Trepadora jíé to strašně sluší *14* -
Re: Re: Re: nová telenovela s Norkys
Škoda, že jsi ji neviděl hrát ve filmu El Sr. Presidete, tam to bylo úplně něco jiného než telenovely,a jenom díky tomu filmu o ní můžu říct, že je to, kromě krásné ženy, i dobrá herečka ! -
Re: Re: nová telenovela s Norkys
Tak La Trepadora neznám, ale jestli v tom Norkys fakt hraje, tak to teda hraje poprvé v životě.
*15* *1*