-
Máte včichni naprostou pravdu
Ona je fakt nejhezčí na celým světě.Nemáme tady co řeěit je prostě krásná *1* -
Jsi moc šikovná holka
Norkys Batista je prostě anděl *4* ! Je to nejkrásnější Miss na světě.Nevadí, že hraje telenovely, ona když hraje, to je jako by plál oheň ! Je vášnivá, neskutečně až smrtelně krásná a hraje celým tělem. Chtěla bych vidět ty filmy, co natočila, mám ráda Venezuelu a politické dění kolem ní.Norkys, přeju ti do života hodně štěstí a ikdyž tohle si nepřečteš tak i hodně štěstí k synkovi, je nádherný a rozkošný jako ty.Máš hodného manžela, važ si ho, ale já vidím,že si ho vážíš, protože jsem nikdy neviděla žádný bulvární článek o vás.Jsi dokonalá ze všech nejvíc a já ti to MOC PŘEJU, protože vidím, že jsi nezpychla a děláš pro CHARITU, třeba pro děti z chudinských čtvrtí jsi chystala Vánoce a staráš se o politické dění ve Venezuele ! Jsi můj vzor *14* ! Pá -
CHICA
KRÁSNÉ OČI+ZÁŘIVÝ BÍLÝ ÚSMĚV-BUCLATÉ TVÁŘIČKY+DLOUHÉ HAVRANNÍ VLASY = PŘESNĚMŮJ VKUS.
LIDI, TOHLE JE NEJKRÁSNĚJŠÍ ŽENSKÁ, CO JSEM KDY V ŽIVOTĚ VIDĚL *5* -
krasna nadherna norkis batista villaroel
je to ta nejhezci zrna co znam protoze tydhle fota jsou nejkrasnejsi a to uz je moc
kdyz mi neverite skoro vypadam jako ona je sice moc krasna ale to uz je doopravdy moc je nejhezci krasna puvabna krasna zena jako ja a nevertte mi ale je to svata pravda sem jako ona -
bomba
norkys je nádherná ženská *1* *1* *1* -
lásko
Já tě milujiů.Vezmeš si mně Norkys ? -
DO-KO-NA-LOST
MÁ ÚPE NÁDHERNÝ ČERNÝ DLOUHÝ VLASY.TY BYCH MOC MOC MOOOOOOC CHTĚLA -
koča
Norkys je kočka,to snad pozná každý -
kočka
ty vole tu bych fakt chtěl *14* -
ehmm
tak tu čtu ty příspěvky a nemůžu nic jiného než souhlasit.Ona je vážně překrásná -
zázrak
Norkys je jednou z nejkrásnějších možná i tou ze všech nejkrásnější ženou na světě ! Má nádherný úsměv,pleť bez chyby,smyslné rty a jiskřivé medově hnědé oči . A ty sametové vlasy,ACH!!! -
Miss Norkys
Je to nejkrásnější misska,co jsem kdy viděl.jenom škoda,že není od nás -
Re: bondgirl
BOMBA ! ona všechny strčí do kapsy -
Re: bondgirl
tak to je skvělé,konečně nějaká pěkná ! Eva Green se mi nelíbila *3* -
bondgirl
Norkys je příští Bondgirl ! -
MILUJU NORKYS
je krásná nádherná dokonalá,MILUJU JI !!!!! -
Venezuelan Beauty
Norkys Batista is truly a beautiful woman. In JUANA LA VIRGEN's final episodes she got a full treatment scene. In that show she played a vixen, in Amor a Palos she's the romantic lead. It's amazing how a change in make-up can change her from hottie you'd love to bed, but wouldn't want to marry; to someone you'd love to spend the rest of your life with.I watched her films,and she was still perfect and very amazing.Never mind she is 30 years old,she is still the world's most beautiful woman -
nejnejnej
Každopádně je to nejkrásnější modelka,herečka a vůbec žena,co jsem kdy viděla -
Re: Re: ČIKI
škoda *5* -
Re: ČIKI
mně se taky moooooooc líbí,ale asi ji nikdy nepotkáme *10*