-
Mám nový blog
Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz -
.................
je to bohyně -
mooooc nádherná
Tak toto je ta nejkrásnější lidská bytoost co jsem kdy viděl.Zajímalo by mně jaká je v reálu ! Chtěl bych se s ní potkat,ale to asi nebude možné *9* -
norkys muy hermosa
Princesa, eres una de las mujeres más hermosa del mundo, me hubiese encantado conocerte algun día. bueno de ilusiones tambien se vive,aunque dicen que la fé mueve montañas…te admiro, te amo y deseo que te cuides mucho porque hay muchas gente envidiosa y mala en este mundo. Dichoso tu esposo y que siempre seas muy feliz mientras Dios te de vida.
*14* -
Norkys
Norkys Batista je přesně ten typ žen,které zbožňuju a vyhledávám.Ona je boží.A je nejkrásnější *3* -
Norkisssss
juchů,ta je ale pekná,má krásný jiskřivý oči jako kočka,a kočka to taky je,cháúpete jak to myslím *14* -
nádherná
je strašně pěkná,závidím jí a je to nejkrásnějšíé žena na světě -
ČIKI
ČAU ČIKINKIRO,LÍBÍŠ SE MI ! -
-
Re: ČIKI
mně se taky moooooooc líbí,ale asi ji nikdy nepotkáme *10* -
-
Re: Re: ČIKI
ja kuli ni pojedu az do venezuwli caracasu!!!!! *14* *14* -
Re: Re: ČIKI
škoda *5*
-
-
-
nejnejnej
Každopádně je to nejkrásnější modelka,herečka a vůbec žena,co jsem kdy viděla -
Venezuelan Beauty
Norkys Batista is truly a beautiful woman. In JUANA LA VIRGEN's final episodes she got a full treatment scene. In that show she played a vixen, in Amor a Palos she's the romantic lead. It's amazing how a change in make-up can change her from hottie you'd love to bed, but wouldn't want to marry; to someone you'd love to spend the rest of your life with.I watched her films,and she was still perfect and very amazing.Never mind she is 30 years old,she is still the world's most beautiful woman