-
krása
Hezkýý!
Ta Norkys hrála skvěle Čiki v telenovele Má tlustá Valentýna a myslím,že to byla jedna z jejich nejúspěšnějších rolí.Máte tui skvělý fotky a videa,sluší jí to moc. -
nejkrásnější
zbytečný kecy stranou, je to nejkrásnější modelka ze všech ! -
Norky BATISTA opäť presvedčila, že je jednou z naj herečiek a najkrajších žien na svete. V telenovele De todas maneras Rosa je úžasnááááá !
Norkys má najkrajšie ženské telo a neskutočne veľkú charizmu. JEJ nová kolekcia fotiek na ňou navrhnuté plavky sú očarujúce.
I LOVE NORKYS ♥ !!!!!! -
**
Super sexy krásná modelka.Takovou mít doma ani z ní nespustím oči aby mně ji někdo nevzal. -
prvotřídní !
Tak tahle slečna, respektive už paní a maminka mně úplně omamuje svojí krásou. Jasná jednička v žebříčku krásy ! -
..
Me připadá že je trochu podobna na Nicole Scherzinger.... *14* *14* *14* -
-
Re: ..
jjj to nejsi jedniná *1* sou si podobný
-
-
Narozky
Všechno nej k narozkám Norkys *15* -
norkis batista
norkis batista je nadherna,uznavana zena,v estrambotica anastazia,chuana la virgen a tucna valentina bola skvela,,velmi jej tie roly sadli.kvoli norkis som sa naucila spanielsky.mam poprezerane cele you tube s nou.to ako komunikuje,gestikuluje,vyjadruje sa o niecom svedci a mozem povedatz e robimv setko preto aby som bola co najviac podobna nej.kazdy den pravidelne cvicim,velmi zdravo papam...a som blondina a nikdy sa neprefarbim!nehovorim o tom,ze som jej napodobenina,iba cchem vyzerat ako ona:}co satyka venezuely chodim na ockovania ,ktore su povinne pri vstupe do venezuely.tento rok sa tam totizto chystam a planujem sa tam usadit apson minumalne na rok a jednoznacne by som sa chela sytretnut s touto uzasnou osobou aj na zivo.ludia,ak o niecom snivate-chod te za tym!! -
-
Re: norkis batista
španělsky umí skoro každej takže chuparme no a řekni mi co toje ????
-
-
vš nejk naorzkam
ahoj přeji ti všechno nej k narozkamhodne štestilaskay :_) *4* -
Neuvěřitelné, že je to už přes 10 let, co jsem poznala prostřednictvím netu a především novelám Norkys. Pročetla jsem tady i ty všechny komenty. Je zajímavé to číst v době,kdy už nějaký ten čas od jejich napsání uplynul. Já Norkys teda nikdy nějak extra nemusela jako herečku.Hlavně se to týká novel jako MGB, EA, AAP. Ale třeba ve Flor Salvaje, Mi ex me tiene Ganas byla fakt skvělá. S postupem času se skutečně zlepšovala a zlepšovala a dneska už to není ten příšerný ječák jako kdysi. Ale souhlas s komenty, které tady říkaly jaká neuvěřitelně nádherná ženská to byla. To opravdu byla. I dneska je pořád krásná. Nuž, ale uznejme, že v době MGB či EA jí to opravdu slušelo nejvíce. Já měla nějakých 14 možná, když jsem sledovala MGB tak nějak a skutečně , to snad ani nebyla hezčí ženská v té době. Před těma cca 10 rokama. Čas se na ní trochu podepsal,přeci jen každej stárne, nějakou plastiku taky prodělala, ale i tak do umělé barbie jako některé jiné herečky v jejím věku či ještě mladší má sakra daleko, krásná je pořád. A nejkrásnější je ten její úsměv. Ten má fakt bezkonkureční. A je úžasné, že se tady o to pořád někdo stará a zásobuje to tady jejíma novýma fotkama. Skvělá práce *3*