-
DO-KO-NA-LOST
MÁ ÚPE NÁDHERNÝ ČERNÝ DLOUHÝ VLASY.TY BYCH MOC MOC MOOOOOOC CHTĚLA -
Jsi moc šikovná holka
Norkys Batista je prostě anděl *4* ! Je to nejkrásnější Miss na světě.Nevadí, že hraje telenovely, ona když hraje, to je jako by plál oheň ! Je vášnivá, neskutečně až smrtelně krásná a hraje celým tělem. Chtěla bych vidět ty filmy, co natočila, mám ráda Venezuelu a politické dění kolem ní.Norkys, přeju ti do života hodně štěstí a ikdyž tohle si nepřečteš tak i hodně štěstí k synkovi, je nádherný a rozkošný jako ty.Máš hodného manžela, važ si ho, ale já vidím,že si ho vážíš, protože jsem nikdy neviděla žádný bulvární článek o vás.Jsi dokonalá ze všech nejvíc a já ti to MOC PŘEJU, protože vidím, že jsi nezpychla a děláš pro CHARITU, třeba pro děti z chudinských čtvrtí jsi chystala Vánoce a staráš se o politické dění ve Venezuele ! Jsi můj vzor *14* ! Pá -
Je nádherná a narozdíl od ostatních Venezuelských "hereček" a "modelek" je jedna z MÁLA která ŽÁDNOU plastickou operaci NEMÁ ! Jen si nechala po narození svého syna, upravit prsa a to ještě tak, že si je nechala ZMENŠIT. Je to krásná žena, to každopádně, má překrasné ženské tělo, vychrtlá teda není ani z daleka a navic má milý obličej a krásné rysy díky kterým ,když se na ní pečlivě zadívate buď v MGB nebo na nějaké fotce, nemusí být vůbec moc nalíčená a přesto je krásná. Hold nadherná, tmavá baba s tmavýma očima a tmavými vlasy,které jsou mimo jiné dle mého názoru nejkrásnějšími ženami na světě už jen kvůli tomu jak je to dělá výraznými a nemusí se díky tomu moc líčit. Její herecký výkon hodnotit nebudu, nevyznám se v tom, nejsem žadný odborník přes filma vzhledem k tomu, že jsem ji viděla jen v rolích naivních husiček ( které jsou v telenovelách všechny ) tak nedokážu odhadnout, jaké herečka je a není. To že je to krásná ženská s dokonalým tělem a určite sen mnohých mužů, je ale bez pochyby :) *14*
-
najkrajsia zena pod slunkom
Ona je vazne najkrajsia zena pod slunkom *4* *4* *4* *4* *4* -
dfscxdy
hezký prsa a obličej,ale vlastěn uje pěkn ácelá -
LOVE NORKYYYYS♥♥♥♥♥♥
pekna holka fakt moc se mi libi je krasa se na ni divat ma uplne dokonalouckou postavicku krasnej oblicej nadherny leskly cerny zdravy vlasy tak tomu opravdu rikam zenska snu a uplne bez chybicky -
nádherná Norkis
MYSLÍM, ŽE TAHLE HOLKA MÁ V SOBĚ TAKOVÝ ZVLÁŠTNÍ KOUZLO...TO MAJÍ ASI VŠICHNI, ALE SKORO NIKDO JE NADÁVÁ NAJEVO....A TO JE ŠKODA....ALE JINAK JÍ VŠECHNY JEJÍ ÚSPĚCHY MOC PŘEJU:) -
kočka
ty vole tu bych fakt chtěl *14* -
bomba
norkys je nádherná ženská *1* *1* *1* -
Barbíííí
Jé , ta je pěkná.Vypadá jako panenka Barbie, akorát má černé vlasy. *15*