-
NEJHEZČÍ HEREČKA NA SVĚTĚ *4*
-
-
Re:
ja tiez norkis zboznujem sme dvaja milujem ju ako super osobku,vazim a cenim si ju,pre jej karieru velmi tvrdo pracovala aby dosiahla jej sny taka ju neohovarajte,,je super.. *3* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14*
-
-
Nádherná holka
Klaním se bohu za toto mistrovské dílo. -
SEXY KRÁSKA
Norkys má tvář,jako vytesanou od Michelangela *14* *14* *14* *14* -
Norkys je
moje láááááááááááááska *14* -
-
LIDIČKY TO NEVÍTE ŽE TO JSEM JÁ?????? HM.... NO JO NO JSEM KRÁSNÁ CO?????????????? MOJE ICQ JE 368 910 409 -
pro obdivovatele :-))
http://www.youtube.com/watch?v=35Aq H3XCQfE
*3* *3* -
-
Re: pro obdivovatele :-))
Jako vždy dokonalé krásná. Díky. Kdo dělá ty videa ?
-
-
norkys batista
Ona je moc hezká a moc roztomilá *1* *3* -
Norkys
V MGB byla naprosto skvělá!!!!! *14* A že patří mezi nejžádanější herečky ve Venezuele asi nebude jen tak ne??? tak ti co ji tady urážeji ať se jdou zahrabat, protože jen závidí...samozřejmě já taky a přiznám to, ale kdo by nechtěl takovou postavu jako má ona a ty vlasy úplně nááádhera a má moc pěknej obličej. Modelku nedělá jen tak že.....
A to že byla na nějaké operaci je snad její věc ne? Ona si to může dovolit kdybych já mohla tak si taky na nějakou zajdu nějakou měnší liposukci *1* -
J.ny
ahoj - co to tady je za ty poslední fotky??? To přece není NORKYS !!! Hlídá to tady někdo vůbec??? Byla by to škoda, kdyby si na profil mohl vložit každý jakoukoliv blbost. *3* *3* -
-
Re: J.ny
je to ona *3* -
-
Re: Re: J.ny
řekla bych,že ty poslední dvě fotky je uplně někdo jiný - vůbec nemá její oči...ani tu přirozenou krásu... -
-
Re: Re: Re: J.ny
já bych řekla že 3 předposlední není ona páč na té jen v plavkách má ta holka tetování a ona přece nemá tetování nebo jo?? -
-
Re: Re: Re: Re: J.ny
jj...taky bych rekla, ze to neni vubec ona
-
-
Re: Re: Re: J.ny
není to ona, na sto tisíc procent :D ale zrušit ty fotky nejdou, asi se někdo chtěl zviditelnit
-
-
-
-
je to fakt super herecka a modelka... je nej ze vsech!!!!