Přejít na výpis diskuzí

Olga Lounová

OSOBNOST 17.3.2007 
104 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vjerkman

YeAh

YeAH SmE SE VšIcHnI ShOdLy žE OlÍ Je BeSt!! *4* ..PoDlE Mě To Olí Etěě NěKM DoTáHnE!! Je ToTíž MoC HeZká A TaLeNtOvAnÁ *14*
  • AHOJ

Ahoj,jsem moc ráda za vaše příspěvky *3*
    • Re: AHOJ

Ahoj Oli,je to už dlouho co jsme se neviděli,asi naposledy jsem se u vás stavoval na zmrzku *3* ,koukám jako blázen kam jsi to dotáhla,jen tak dál.Snad si ještě pamatuješ na toho střeštěnce,kterýmu ste říkali Zeepe(Zipík) *3*
  • Seš super

Ahoj Olgo..zajímalo by mě jestli si to přečtete...=)Někdo sem chodí a odpovídá...no nevadí jen msim říct že seš skvělá!!!Byla sem v bondy na modní show ošklivky Katky a byla si super=)Ze vech ses mi líbila nejvíc,byla si hrozně hodná a milá..a zůstala si tam nejdýl abysme se s tebou mohli vyfotit...ostatní už odešli..No prostě seš skvělá...Zajmaví je že vždycky ty hodný,nejhodnější lidi hrajou vždycky ty mrchy v televizi=)Jako Dana Morávková...atd. Mám tě hrozně ráda(předtim ani moc ne protože (mno jo no mrcha..=D)Ale ted jak sem tam byla tak sem si tě hrozně oblíbila a začla tě mít ráda prostě si skvělá=D!!!!!!Jj a můžu se zeptat ta MIRI LOUNOVÁ je tvá sestra?Ta tam taky byla...(byla taky super!=) *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • Re: Seš super

Máš pravdu, tenkrát v Bondy byla vážně skvělá. Nevím proč, ale tak, jak jsem ji nesnášela, jsem jí začala mít ráda. Její sestra- Mirka, je to samé. :)
  • Olgo si super!!!!!!!

Ahoj..Olgo...si fakt super...jak hraješ v ošklivce tak to nemá chybu...prý si napísala moji kámošce..je z toho úpa hotová!!!!Tak pp *4*
  • avril122

Všechno nejlepší

Všechno nejlepší k 28. narozeninám! *4*
    • nelmo

Re: Všechno nejlepší

hodně štěstí a vše nej k 28.narozeninám *4* *4* *4*
  • Vše nej!!!!!

Vše nej k narozkám! *1*
  • vse nej!!!

vse nej k narozkam!!!
  • vše nej

olgo žeru tě!!!! *14* *14* *14* *14* nejlepší česká herečka *4* *4*