Přejít na výpis diskuzí

Olga Lounová

OSOBNOST 17.3.2007 
104 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Olga je boží a
  • Olga je boží
  • Všechno nejlepší k narozkám! 

• Všechno nejlepší k třítuctovejm narozkám!
  • POŽITEK

Musím opravdu uznat že Olga má talent od pána boha.Je opravdovím potěšením poslouchat její zpěv.Doufám že brzo protrhne na naší scénu a dostane se mezi nej... hvězdy.Slavík by taky nebyl špatný.
    • Re: POŽITEK

no myslím, že když projde hodně postelemi, tak si kariéru získá i ve větší míře *1*, rozhodě jí to asi problémy nedělá, co vím...
      • tomivojtech

Re: Re: POŽITEK

Ty ale máš velké zkušenosti podle sebe soudím tebe. *8*
  • Olga

Olga je super..Patrície*3*..a má x Factor *4* *4* *4*
    • Re: Olga

ona byla v x-factoru ale osvaldová jí řekla ,že je moc dobrá.je dobrá a měla postoupit dál. *1*
  • Všechno nejlepší k narozeninám *3*
  • olga je best

olga je nejlepší..nejdriv sem ji poznala nekdy v zaří na koncertu nevada tan...dělala předkapelu se skupinou blind angie...fakt hezký...pak sem ji viděla když sme šli do narodniho divadla xD...pak v ošklivce a x-faktoru...olga je fakt skvělá (pridala sem náký fotky x)
  • Supr Herečka!:) zpěvačka též:)

Tak já Olgu osobně neznám, ale chtěla bych poznat:) Znám ji jen ze seriálu Ošklivka Katka:) Doufám, že ji někdy poznám:)!Doufám že mi napíše!:) *3*
  • no..

Já nechci nikoho urazit ale myslim že daleko líp zpívá než hraje..ale tak ono hrát takovou mrchu taky neni moc lehký..ale zpívý nádherně *3*
    • je dobra

Sice zpívá krásně ale ona doopravdy je slusna a neni namyslena mrcha a nato ze neni tak tu mrchu hraje dobre,nebudete mi verit ale ja jsem ji sice na vlastni oci nevidela ale ja bydlim ve strazi pod ralskem a ona bydli v osecny,moji mamky segry ji znaj,doopravdy je neni blondyna ale tmavovlaska a prijmeni Lounova je zkraceny jinak ho ma dlouhy ja ted presnenevim jaky je ale zjistim to od tety a pak to sem napisu. *1*
      • Re: je dobra

Jeji jmeno je Olga Pytlounova, ale s timhle modelem by to asi v show moc nedala :o))))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit