-
Olga je boží a
-
Olga je boží
-
Všechno nejlepší k narozkám!
-
Všechno nejlepší k třítuctovejm narozkám!
-
POŽITEK
Musím opravdu uznat že Olga má talent od pána boha.Je opravdovím potěšením poslouchat její zpěv.Doufám že brzo protrhne na naší scénu a dostane se mezi nej... hvězdy.Slavík by taky nebyl špatný. -
-
Re: POŽITEK
no myslím, že když projde hodně postelemi, tak si kariéru získá i ve větší míře *1*, rozhodě jí to asi problémy nedělá, co vím... -
-
Re: Re: POŽITEK
Ty ale máš velké zkušenosti podle sebe soudím tebe. *8*
-
-
-
Olga
Olga je super..Patrície*3*..a má x Factor *4* *4* *4* -
-
Re: Olga
ona byla v x-factoru ale osvaldová jí řekla ,že je moc dobrá.je dobrá a měla postoupit dál. *1*
-
-
Všechno nejlepší k narozeninám *3*
-
olga je best
olga je nejlepší..nejdriv sem ji poznala nekdy v zaří na koncertu nevada tan...dělala předkapelu se skupinou blind angie...fakt hezký...pak sem ji viděla když sme šli do narodniho divadla xD...pak v ošklivce a x-faktoru...olga je fakt skvělá (pridala sem náký fotky x) -
Supr Herečka!:) zpěvačka též:)
Tak já Olgu osobně neznám, ale chtěla bych poznat:) Znám ji jen ze seriálu Ošklivka Katka:) Doufám, že ji někdy poznám:)!Doufám že mi napíše!:) *3* -
no..
Já nechci nikoho urazit ale myslim že daleko líp zpívá než hraje..ale tak ono hrát takovou mrchu taky neni moc lehký..ale zpívý nádherně *3* -
-
je dobra
Sice zpívá krásně ale ona doopravdy je slusna a neni namyslena mrcha a nato ze neni tak tu mrchu hraje dobre,nebudete mi verit ale ja jsem ji sice na vlastni oci nevidela ale ja bydlim ve strazi pod ralskem a ona bydli v osecny,moji mamky segry ji znaj,doopravdy je neni blondyna ale tmavovlaska a prijmeni Lounova je zkraceny jinak ho ma dlouhy ja ted presnenevim jaky je ale zjistim to od tety a pak to sem napisu. *1* -
-
Re: je dobra
Jeji jmeno je Olga Pytlounova, ale s timhle modelem by to asi v show moc nedala :o))))
-
-