Přejít na výpis diskuzí

Oliver James

OSOBNOST 31.12.2006 
180 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • laska

on je proste krasnej :) *14* ale ja ho miluju *14*
  • nick.ol.cka

JAMES

I LOVE JAMES OLIVEER MY BIG LOFEEEEEEEEEE!!!!ae bohuzel enem platonicka laska:D:D:D:
  • <3

Tak tenhle kluk je uplně božíí <3 áá miluju ho uplně =*
  • nick.ol.cka

Kwasnii Oliver James

Oliver James je upáá kwásneeej!!Ale upa megáá mooooooc KWASNEJ!!Hej reknu vam ze na 28 nevypadaaa!!!Je taaak UZASNYY!!HEJ on je proste DOKONALYY *14* *14* !!!!....je hezciii i nez nejakej Zac Efron!!...Hjky on je upa sladounkeej krasnoukej milounkej a maa klaaaasnej usmeeev!!!! *14* *14* Já videt takoveeho kluka notak ho ihned BERU ale to tady nejspiis kazdaa ze??:D:DHEJ on je upaa kwaaaaaaaaaaaasny upa k sezraaaaaani!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • p.a.c.k.a

jojo :)

neco z nej proste vyzařuje :) sikovnej klucina :)

Je k sežrání ;)
  • kacirekkk

je nádhernééééééééééj

nejhezčí a i ve filmu nikdy to nevzdávej nejmilejší kluk na světě....zamilovala sem se *14* je fakt úža...... *14* *14* *14* *14* *14* takhle si představuju vysněnýho klukáááááá!!!!!:-D
  • verulinkaa

Re: nadhernej

Jojo souhlasím s sebou prostě Kwáááásnej *4* *4* *1*
  • alexavril

Re: Re: no coment

a ja chcem
  • alexavril

oliver

oliver james je krasny chalanko strašne sa mi pači aj ked viem že o ňom môžem len snivat tak snivam v jednom kusi a a poznam jedneho chalana ktory mu je velmi podobny
  • nadhernej

ahoj tenhle kluk je moc heskej *14* moc hesky spiva proste nnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaddddddddddddddddddhhhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4*
  • hustaholcina007

Oliver

Ahoj Oliver e upe mrtě moc krásnej zpěvák i dobrej herec, ale taky nedosažitelnej cíl pro nás holky co žijem tady v ČR, neřikám že nemám svou rodnou zemi ráda ale někdy sem tam si přeji žit třeba v americe abych se viděla s těmi krásnými herci, zpěváky atd. ale je pravda že i v ČR máme hafo pěkný kluky, třeba Jirka Mádl, David Spilka, Zbiněk Drda, Sámer Issa a spousta dalších, a nejsou to jen slavní kluci co se nám líbí, ale určítě potkáváme každý den nějaký kluky o kterých si řeknem ten má ale pěknej zadek *1* tak páááááá *3*
  • HouHou

No je sladkej ne že ne... *14* ale chodit bych s nim nemohla protože bych se bála mu cokoli říct do očí že to bude špatně a ten nejkrásnější kluk na světě by se na mě pak zlobil *9* ...prostě bych se hrozně styděla *8*
  • zdenulinka

božskej

Ahoj lidičky,Oliver je fak roztomilej kllučina nedávno jsem se divala na romantickej film NIKDY TO NEVZDAVEJ a hraje tam i s Hilary Duff je to peknej romantickej film pro vás tak se mrkni te na to. *3* *3* *3*
  • Re: no coment

hele nekecam jamam strejdu v anglii a plej ho potkal ale nwm nekde ve meste a majeho fotku i podpis plo moji sestrenku
  • Re: Blbá fotka

jo souhlasím na tý fotce je totiž jesse mccartney to není olíí
  • no coment

tenhle kluk je faaaakt mooc hezoučkej a nepochopila bych nikdy komu by se tenhle hezounek nelíbyl tohle se unás jentak nevidí *1* po ulici jentak neprojde takovej klucina s nádhernejma očičkama *14* no je prostě klášnej *4*
  • Re: no comment

hele ty vůůbec nevíííš!!! tenhle kluk je prostě in ale to ty nevííš no jde to poznat podle tvého věku *8* ale to ty jednou zjištíím
  • karoline

Re: Oliver James

we kecas jinak bys sem dala nakej dukac...
  • je krásnej

jestli máte na něj nikdo kontakt tak mi ho pls pošlete na email protože je úplně krásnej *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší