-
hele sísí jako každý má jinej vkus chápu že se ti nelíbí jak zpívá mě se to třeba líbí prostě jí nemáš ráda a stojíš si za svým a proto to sem píšeš a... no prostě tě chápu *3* *3* *3* *4* *4* *4*
-
-
díky aspon někdo mě chápe *4* *4* *4* *4* *4*
-
-
*12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* ta je šeredná jak opičin zadek *12*
-
je vazne strasne sexy miluju ji *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Až tě zabiju, shlédnu na tvou mrtvolu a usměji se, pak ti vypíchnu oči a vyříznu jazyk a smrt tak bude vědět tohle je Kim, ten blázen co doufal že sbalí Achillea.
-
Hele frogy ne*er mě ...se*es to tady ty...a jak to vím?...tohle je fanklub!!!!!
-
to co sem o olivii napsala ja mi fakt líto. vim že se můj komentář dvou lidem líbil ala olivie asi taková není. sice luke se k ní nehodí ala je to její boj *4* *3*
-
já souhlasim se sísí a s ostatníma kteří o ní říkaj že je blba atd
-
jo a to je její věc jestli jí má ráda nebo ne *10* *10* *3* *3* jo a skuste si to přečíšt od začátku možná si něco uvědomíte
-
-
díky frogy ty si jediná která mě chápe (promin za ty sprostý slova)
-
-
to je v poho víš já sem si to celí četla od začátku no a prostě mi to došlo že to není tvoje vina že sou tady samí no "blázniví" lidi *4* *4* *4*
-
-
*4* *4* *4* *4* *4* ty si jediná normální a která mě chápe
-
-
-
-
ty máš co říkat sísí ty jako nejseš pí*a hele možná že jí nemáš ráda ale proč to sem píšeš ty gymnastko! *16* *16* *16* *16*
-
-
nejsem pí.a a sem lepší gymnastka než ty a já si sem budu psát co budu chtít a ty to vůbec neovlivníš *16* *16* *16* *16* *10*
-
-
sklidni se jo a neotravuj nás ostatní
-
-
-
tys zabila boromira styď se skřete *16* *16* *16*