-
ona s Leem nechodí Leo chodí s Micaylou Johnson a Liv chodí zas s Lukem (dyli se spolu zase dohromady na oslavě Leových 16inách) *4*
-
-
Liv se rozešla s Lukem Benvardem a ted chodi s Leem Howardem jsou spolu uz 2 roky a 11 měsícu *3* *3*
-
-
http://www.teen.com/wp-content/uploads/2013/05/ashley-benson-dating-tyler-blackburn-dating-rumors1.jpg jsi super
-
Fuuuj! Taková ču*ka - Oliva jedna. Souhlasim s ostatníma co jí nenáviděj - je to ku*** za*****. Neví nic! Jenom umí s*át ho*na.. fuuuj!!
-
-
as kret... nejvetsi fakt ze jo umis pomlouvat nekoho kdo je slavny ma fanousky je nejlepsi v gymnastice ty mozna tak umis zavidet to je tvuj talent deb.. umite jenom nadavat nic jineho ses peknej deb...fakt a kdy by nic neumela tak neni slavna a nema nic
-
-
olivia je dobrá v gymnastice ale určitě ne nejlepší jo a obvykle umí člověk víc věcí než jednu
-
nechmě napokoji starej se o sebe jasný!!!!! a jestli máš problém stim že tady píšu o Olivii že je blbá atd. tak mi polib *16* *16* *16*
-
-
páni nemusíš hned mluvit sprostě a náhodou každej něco umí
-
-
nenávidím tě napsal si 100 komentář
-
mě se taky moc nelíbí a kdo stim má problém at mi políb pr...
-
-
moment když tě nezajímá tak sem nepiš tyhle sračk* nás to nezajímá
-
-
Já VÁŽNĚ NENÁVIDÍM Olivi Holt!!
-
jste blbý olivia je super!!!!!!!!!!!!!!
-
Děte ku*va do prd*le ....ste jenom pí*e co zavidijou..a jestli ju nesnasite tak si vytvořte nakej anti fanklub ...a nepište to sem. (speciálně pro tu p*cu šidí)
-
-
Tou šidí myslíš mě?Jestli jo tak nejsem pí.a a jestli ještě něco takovího napíšeš tak ti sem něco napíše moje máma a hezký to vůbec nebude.
-
-
A si v rovnakom znameni jak ja *1* *1* *1* *1* *1* *2* *2* *2* *2*
-
Je krasna