Přejít na výpis diskuzí

Olivia Holt

OSOBNOST 23.7.2012 
318 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mě se zní dělá zle *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
  • Olivie je fakt kr*á* a má divnej vkus na kluky *12*
    • možná má divnej vkus ale neni kr*va je strašněn sexy *14* *14*
    • pravda
  • Hey guys! It's again me ;) I know what u write here helping translate ... Now i don't have boyfriend..Leo is my bestfriend and Luke also.. Thank u for nice comments :) I love uuuuu all!! ♥ bye,bye..god bless.xoxo
  • no já jsem olivia holt a jste pííííííče
    • takže za 1.olivia holt určitě neumí česky
      a za 2.je asi všem jedno co si myslí
  • naposledy jsem jí viděl, jak na ní ultron sedí, člověk by si řekl, že mu nebude chybět, ale ultron místo toho, aby jí zabil se do ní zamiloval a řekl že ona je bezchybná nelidská existence. Dneska už se člověk nemůže spolehnout ani na padouchy.
  • Blééééééééééééééééééé *11* *11* *11* *11* *11*
  • a mimochodem když píšu já sísí tak sem anonym a ty seš inkognito *16*
    • Konečně ses naučila psát normálně.....psala si jak třeťák...poradila ses s kamarádama v družině??? :D
      • Tak za 1 já nechodim do družiny.A ani tam chodit nepotřebuju protože mám chůvu za kterou se platí slušný prachy a taky se se omě stará líp než nějaká družinářka.Za 2 nepíšu jak 3 protože já píšu normálně.A za 3 jestli si myslíš že píšu jako 3 tak si pěkně blbá.
        • Kolik ti je že máš chůvu? A SEM KLUK!!!!
  • elik 1234:možná se ti líbí ale nám moc ne tak se starej o sebe a svuj názor sem psát nemusíš nech si to prose laskavě jo ??? a jestline tak aspon drř hubu !!!!!!!
    • co si to do prde** dovoluješ laskavě se sklidni myslíš že někoho zajímá co si napsala ani náhodou elik 1234 psala jen svůj názor do hajz** od kdy je to podle tebe nelegální a ty hned drž hubu jak by se to líbilo tobě drž hubu drž hubu drž hubu no !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • hele starej se o sebehmu
  • *11* *11* *11* *11* *11* *11*
    fujjjjjjjjjjjjjjjj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit