Přejít na výpis diskuzí

Olivia Jane Wilde

OSOBNOST 31.12.2006 
46 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • harper

Zase nebudu spát :D

Na tuhle herečku už jsem pooomaličku zapoměl.. Už jsem mohl mít klid. A já prostě musel na trona zajít :D Naprosto úžesný výkon a vidím to teď na tak 14 dní snění :D stahujte, koukejte, užívejte! Váš Harper!
  • simca46

13-ka

v Dr.House je "Trinástka" lesbička alebo si len chce "užiť života"?
    • Ne, ona je bisexualka.
  • tak to je pěkná coura
  • oelli
    Happy birthday!!
  • Sympatacka... vo filme Turistas bola skvela ..... a nadherna .....
  • hmm

Je to kunda jak sviňa.je to kus sexy baby.jen je škoda,že je vdaná.... *16*
  • Olivie

Miluji Olivii! Je nádherná, úžasná, překrásná, milá... Hezší dívka neexistuje :)
    • Re: Olivie

Já vím o jedné, také herečka... Billie Piper, hrála například v seriálu Doctor Who, romantický film (ale nádherný, žádná tuctovka jež chrlí Hollywood) Mansfield Park... překrásná toť žena... *14*
      • Re: Re: Olivie

a ještě jedna nádherná žena. Kdo viděl film An Ideal Husband, tuším z roku 1999, tak mladá kráska, jež ztvárnila roli miss Mabel Chiltern, vlastním jménem Minnie Driver. Leč, 11 let uplynulo, a je to na ní poznat... nicméně kdo zkoukne filmek, musí přiznat, že byla překrásná *14* *3*
  • podle tam toho co napsali.chodí z Justinem T.,který je ženatý s jinou a ještě k tomu chodí s dalším chlapem,ale přitom je zasnoubená uplně s někým jiným (y) :D :D
  • v.judy

Olivia

Moc krásnááá *3*
    • v.judy

Re: Olivia

Nevite nahodou, kde bych mohla stahnout 5 serii Dr.House??? *7*
      • adenkaaa

Re: Re: Olivia

na rapidshare
        • v.judy

Re: Re: Re: Olivia

diky
  • Olivia coby sexy oběť

Filmografie neuvádí hororový film z r.2006 Turistas go home (Brazilský masakr), tady Olivia hraje nádhernou sexy turistku Beu jako sestru chlapáka Joshe Duhamela.
    • avrilie

Re: Olivia coby sexy oběť

jj taky si říkám že ten horor tu není *5* doufám že to nějak půjde zařídit... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit