-
:D
ježiš to je až k smíchu a udivu co jsem píšete jak vás takový blbosti vůbec mužou napadnout *1* -
-
Re: :D
....jó holčiny odchovaný na časopise "BRAVO" jedna to sním "dělala" a pak se z toho snu probrala :-D :-D -
nedá se nic jinýho než souhlasit *1* *1*
-
-
lylyen777
kdo pozna pokec ,kdo chce ondrov nick -
-
Re: lylyen777
a ty ho máš?
-
-
Chudák Ondra
no,myslím si,že se Ondra musí asi hodně bavit,když si přečte,co tu nějaké slečny vyplodily=D -
-
Re: Chudák Ondra
to máš pravdu ale někdy si taky myslim že by ho to mohlo i urazit ale spíš ne páč ty holky sou zamilovaný :D:D:D -
-
Re: Re: Chudák Ondra
..plně s tebou souhlasím!! :-D
-
-
Re: Chudák Ondra
no myslím si že mu to nestojí ani zato jsem chodit!Takže si sem muzem psat co nás napadne a jemu to bude ......
-
-
:-O
Co to tady píšete...jedna tady píše, že to s ním dělala.Panebože, je mu 14!!! tak se uklidni holka.Nic proti tobě, ale proč lžeš, stojí ti to za to? -
-
Re: :-O
twl...ty dvě ani newí co to sex je :D:D já netvrdim že o sexu vim všechno ale zase se nevytahuju stim že sem s někym chrápala a ty máš pravdu mě by to teda za to nestálo ale jim asi jo *3* *3*
-
-
Můj kluk
Ahoj já vím že se vám Ondra líbí ale on už holku má takže mi ho neberte Ano. Mě je 12 -
-
Re: Můj kluk
jo ondra je hezkej ae urcite s nim nechodis
*14* *14* *14* *14* nechodis snim *3* *3* *3* *3* -
prosimtě co to povídáš? -
martinka
no na to teda zapomen ze ty s nim chodis jestli jsi to ty na tych fotkach tak si dost hnusna ja ho nemam rada ale jenom ti to rikam sory ale jestli si s nim nesukala tak ale nic zdar decka -
-
barca
zdar holky ja uz narozdil od vas sem to s ondrou delala a ty 12 ty jsi takova pica vis ja te moc dobre znam byly jsmenej kamosky a ty moc dobre vis zes ni ho prebrala ae ja uz ho nemam rada je to hajzl -
-
Re: barca
Já Ondru nesnasim uz mi prebral asi dve role v divadle *16*. On je vzdy ten nejvetsi mazanek. Ted jeste pry hraje neakou velkou roli v Ulici. Ale jak se rika vsechno hezke jednou musi skoncit a doufam ze to trvat moc dlouho nebude.... Ptz me zacina srat. *16*
-
-
-
klííídek -
-
Re: Re: Můj kluk
Ty si jako fakt myslíš,že s ním ta Alena(nebo jak se jmenuje) chodí,jo? *8* -
-
Re: Re: Re: Můj kluk
ton pochybuju :D vždyt jí je 12 a jemu 15 tak ako...hlavně se mi zdá že je pěkně namyšlená když se vytahuje že sním chodí *1* *1* *1* *1* *3* *3* *3* *3*
-
-
-
No,neříkej,že s ním chcodíš!! :-D :-D :-D *1* *1*
-
-
:D
Krásnej klučina *14* *14* a krásne hraje zpíva a tančííí *8* -
-
Nedá se jinak než souhlasit!:D *14* *14*
-
-
Hodně štěstí
Sice tohohle klučinu moc neznam, ale přeju mu do života hodně štěstí.PS:pozdravuj Kačku Bártkovou! -
...
Člověk potřebuje minutu na to, aby se mu někdo začal líbit. Hodinu, aby ho správně odhadl. Den, aby se do něj zamiloval, ale celý život, aby na něj zapomenul! -
-
Re: ...
mas upe pravdu....mocky hezúú
-