Přejít na výpis diskuzí

Ondřej Sokol

OSOBNOST 31.12.2006 
373 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je asi gay.

• Ondra je super! Ale je mi ho líto, má deprese, fobii z lidí, šíleně moc dioptrií, nevidí na jedno oko,...ale je boží, mám ho moc moc ráda *14*
  • je uzasnej milujiho *14* *14* *14*
  • ahoj *4*
  • neskutečný člověk :o)
  • Halooooooo *16*
  • Souhlasim s HanachLucie *4*
  • Jak se vede
  • Ondro,kvůli TOBĚ bych byla schopna opustit manžela.Byť by to bylo jen na jednu noc.Jseš fakt SEXY! Helča
    • Ahoj Hani.

Já mám také manžela a já bych ho nikdy neopustila kvůli jedné ubohé noci s Ondřejem. Lituji tak tvého manžela, že neví, co má vlastně doma ještě za puberťačku.Hele, užívej si chvíle se SVÝM manželem a nesni vedle jeho buku večer když usínáš o tom, jak ležíš vedle Ondřeje. Tvůj manžel tě jistě miluje a ty jeho (doufám) taky. Tak tajně vedle něj neslintej nad Ondrou, a užívej si super dny se svým manželem bez toho aby když se večer se spolu večer koukáte na partičku snila o Ondřejovi.

A pokud jsi toho manžela myslela jen obrazně, tak "prd" víš o opravdové lásce. Zřejmně jsi ještě pořád malá puberťačka která neprožila ještě pořádný zamilovaný vztah.Protože normální holka, která toho svého manžela miluje, by ho neopustila kvůli jedné ubohé noci! Ještě horší by bylo kdybys to tajila. Ale Hani neboj, s Ondřejem NEBUDEŠ strávit ŽÁDNOU noc, tak v nácti neslintej nad 40-ti letym mužem a hledej si jinou lásku, s kterou budeš moct být FYZICKY a užívat si jeho objetí, než jen SNÍT nad ONDŘEJOVO objetí. hm??

*3* Alena *4*
  • fack you

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit