-
o prázkach bude partička a byli ste někdo na týtý 2011 já jo
-
-
jom a ještě...napíšeš jaký to tam bylo??? Ráda bych jenom měla malinko představu... *1*
-
jj, to ti holka závidim...já nemohla měla jsem lístky a já začala rodit...tsakže ty jses dívala na týtý a já ležela a rodila Markétu noooo... *1* *1* *1*
-
-
Ježiš Ondro , mě je tě tak líto *15*
Bože,některý komentáře mě dostávaj *1* -
Fanoušek Sfc Opava.
-
Ondřej tu opravdu byl a četl si o tu, ja sama jsem mu to preposilala. Takze se holky, co psaly jak ho miluji a chteji jen znemoznily.. On na tohle neni zvedavy a sve soukromi si chrani. Je sance jak ho zaujmout, je sance s nim navazat kontakt, je sance ho oblbnou a svest..ale neni sance s nim byt..neumi to..musi se zamilovat a na vse se vysrat, hlavne na bulvar, aby to melo smysl...a tot vse, dal si snete o panu Sokolovi, ale rozhodne neni dokonaly ja uz ho znam dost dobre sam nevi, co chce ;-)
-
-
Je možné, že si to tu Ondra přečetl, ale neznám chlapa, kterému by neudělalo dobře si přečíst, že mají dívky o něho zájem :) A rozhodně si nemyslím, že by se znemožnily...každý má svůj idol! Já se také klidně přidám a přiznám se, že mám pro Ondřeje velkou slabost! A ať si to klidně přečte!!! :D ...Spíš si jen myslím, že chceš být zajímavá podle toho, co tu píšeš. A psát tu komentář o tom, že si měla s ním ,,vztah" je také trochu ubohé!
PS: Pro MĚ Ondra byl, je a bude DOKONALÝ a můžeš si psát, co chceš! -
-
Ah, jak sladce naivní děvčátko jsi ;-) nevíš co říkáš, vztah s ním opravdu nechtěj. Ja bych do toho nešla ani za 100let :-) jsou vyrovnanější, upřímnější a zásadovější chlapi než je on
-
-
Uznávám, že s tou dokonalostí jsem se trochu unáhlila :D a opravdu ho neznám osobně, ale jen mě zarazilo, proč sem na web, kde chodí ,,mraky" lidí píšeš o něm jen ne zrovna v dobrém smyslu??? ...asi to nějaký důvod bude mít né? ;-)
-
-
-
-
Ju Ondra je nejjjjjjjjjjj *14* *14* *14*
-
Naivita některých malých holek mě opravdu zaráží. *6*
-
Sexy chlap
moje sestra má ráda ondru -
S Ondrou je vždycky sranda, já ho znám sice jenom z partičky, ale věřím, že je takovej bezvadnej a srandovní pořád
-
Jo, 39 a ten mladý muž je opravdu sympaťák s talentem ...... *5*
-
ahojky Ondro, mám stejný život jako ty, doufám že se potkáme, ahoj! *4* *14*