-
Některé komentáře mě opravdu baví, hlavně ty -náctileté o tom jak ho milujou :-)
já přiznávám, že Ondra je výborný herec, režisér i moderátor, vlastně na Partičku a na Tvoje tvář má známý hlas a i na filmy jsem koukala jenom kvůli němu, můžu říct, že je mým idolem i když mám po 30, ale vyvolávat tady jak je boží, krásný a jak moc ho miluju...
Ráda na něj koukám a baví mě jeho humor, což se nemůže rovnat osobnímu setkání (vlastní zkušenost) ale opravdu není dokonalý, ale i přes to je pořád mým oblíbeným a ráda potěším své oči, protože, přiznejme si to fešák on opravdu je. -
Je to profesionál a zároveň vtipálek.. *4* to je na něm tak obdivuhodné.. *7* vždy zírám, co je schopen vymyslet.. *1* *1*
-
Nevíte jestli budou dávat Partičku i o velkých prázdninách?
-
Miluju ho . Poprvé jsem se podívala na partičku a říkám si "jé tomu bude tak 25 a má pěknej zadek" našla jsem ho na internetu ,a nemohla jsem uvěřit že mu je 40 . Ale i tak ho miluju ♥ Zabouchla jsem se do 40tiletýho borca a je mi 13 :) no co už :)
-
-
Já tě chápu...ale mě je 20, ale to je jedno....20 a 40??? No a já ho znám osobně.... *3*
-
-
Každý má právo na to mít oblíbeného herce a navíc NIKOHO tady nezajímá kolik ti je, tak si to laskavě nech !!! :) ;)
-
-
-
prosím nechte toho nebo se rozbrečim *9* *9* *9*
-
-
haha
-
-
nevíte jestli má nějakou rodinu, děti, ženu? díky moc *7*
-
-
ma dvě deti i manželku
-
-
neurážhejte vezmu si ho *2*
-
-
aleee!!!!!!!zase ta slečinka,která ho zná osobně a neumí pravopis!?!?!je mi vás upřimně líto!!!!!
-
Ty jsi vezmi telefon do ruky a zavolej si do Bohnic, ať ti rezervují lůžko...
-
-
Nechápu proč tu s Ondry děláte starouše a nadáváte náctiletým, že se jim líbí...Já mám taky 19náct a *ukám s 40cátníky a i když mají sami děti :) Sice nechápu iluzi náctiletých o dlouhodobém vztahu a svatbě, to je blbost, ale sex na jednu noc:) Zní to dobře a sama moc dobře vím, jaký je Ondra na tyto věci. Moje kamarádka má 25 a taky s ním měla aférku:) Holky, jste mladé a krásné a máte šanci:) Ti co píšou, že s ním být nemůžete, to jsou staré matky, které doma mají tlusté prase a sex už je s nimi nebaví, tak nám prostě jen závidí ;)
-
-
Myslim, ze ho neznas dobre. Sex na jednu noc? To opravdu neumi..musi cloveka znat a verit mu. At si tu zadny holky nedelaji naroky a iluze. Znam jen par holke co s nim byly v kontaktu a opravdu jen par holek chtel i on... Lucie mu byla nejbliz srdci...ted nikdo nevi s kym je a bude :-) zase je o jeho vec ne?!
-
-
Jde videt ze ho znas. :)
Ale jak vis ze Lucie mu byla nejbliz k srdci?
Kdyz se o svych pocitech/soukromi nesveruje. -
-
Mám pocit, jestli sem nepíše ,,přímo" Lucie ;)
-
-
-
-
ja vam prostě nevěřim že mate 40 let
-
Chápu,že se vám Sokol líbí není tak špatnej,ale psát tady,že ho ukrutně milujete mi příde střeštěný *3*.To už radči balte toho Haricha *1*.Viď ho některý znáte jenom z televize:D,ani se mu nedivim,že se mu z toho točí hlava a jeho rodině taky z tohodle všeho:D.Viď mu je 40!!!!!,chápu kdyby ho měla v oblibě nějaká 36.letá ženská,ale 13.letý puberťačky,který si akorát dokazujou,že sou NĚKDO,když sem napíšou bůh ví co.........:D Fakt neblbněte:D:D:D