-
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
jemu je 40 to si dělaj srandu vypadá že je mu pod 30 *8* *8*
-
Ahoj Ondro si moc fajn a si nejlepší s partičky a taky výborný herec :)
Sme si trochu podobní na oko protože taky mám jedno tupozraké a taky jsem vysoká a chci moc moc moc poznat a vyfotit se s tebou,a taky chci jít strašně na vaše vystoupení z partičky např. v Ostravě a chci vidět filmy kde ty hraješ protože vím že v tom budeš užasný *14* *14* *14* doufám že tohle ted a tady čteš.
S pozdravem pro tebe KikuQká *3* *14* -
-
No holky...vy jste se asi zbláznily né? Proč mě tak milujete? Mě se z vás točí úplně hlava! No tak v Partičce jsem vtipnej...a kvůli tomu mě tak milujete? A proč se o mě hádáte? Vždyt' mě (pokud vim) žádná neznáte osobně! A vy...13-ti a více letý holky, proč jste blázni do mě, a proč né do kluků vašeho věku? Vždyt' je mi 40 let! A slintaj nademnou 13-ti leté holky! Mě se z vás točí hlava! Lepší je se netrápit nademnou že je mi 40, a jděte za klukama vašeho věku...to bude lepší!!! *8* Váš Ondra Sokol
-
-
Ondro jsi to ty?? *14* *4*
-
Tohle je tak strašně falešně napsaný,že jenom ty nejnaivnější holky by tomuhle naletěly. Pravej Ondra by tohle nikdy nenapsal. Slušnej pokus,kterej je tady na nic a nikoho nezajímá. :) A co se týče vás holky,tak nikomu nenadávám a nepochybuju o inteligenci některých z vás (Aby jsme se vyhnuli zbytečným hádkám) ale on si to tady asi doopravdy nepřečte,takže je zbytečný aby jste se tady rozpouštěli. ;)
-
-
Teď kdyby to fakt napsal *15* *15* *15*
-
-
Hele, ať je to pravda, či ne, tak ten člověk to napsal trefně. Upřímně bych se ani mu nedivila, kdyby to sám napsal, protože takové poznámky můžou být časem pěkně otravné *3*
-
-
Ano trefný to vážně bylo, ale pochybuju že od Ondry. Projděte si stránku Partičky, každá přízen už at' na samotnou Partičku nebo jeho osobu ho těší. I kdyby něco takovýho napsat chtěl bylo by to na úrovni.
-
-
-
Ondřejšku jsi to ty? No to je nemožné! Jen ti chci říct že jsi skvělej!!! *14*
-
-
Já vám nechci brát iluze, ale pochybuju o tom, že tenhle vzkaz byla Ondrova práce. Pokud si správně pamatuji - Ondra má všechny své příznivce "rád" a jestli-že někdo sleduje stránku Partičky sám ví a pozná. A jediné co rád nemá, je když se za něho někdo vydává. Je to jen můj názor, stránku Partičky a příspěvky od toho skutečnýho Ondry sleduji už nějakou chvilku, tak proto se mi tohle nezdá. Mějte se. *3*
-
-
Přesněě vo tom mluvim! *1*
-
-
-
-
v Partičkách jsi k sežrání
-
Ahoj,jsi úplně boží zbožňuju Tě na partičku koukám hlavně kvůli Tobě! Moc moc moc bych si s Váma chtěla popovídat. Je to můj sen. Mít s vámi aspoň jednu fotku. Miluju Vás :) Někdo miluje Biebra nebo One direction, Já?! Já miluju Vás :) Jo, vím možná sem nnáctiletá puberťačka ale jste můj idol.. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* JSTE BOŽÍ !!! Ps. neřekla bych, že Vám je 40 nýbrž tak 28...
-
Jo jasně já ho mám také ráda jako herce, ale nemám potřebu mu psát jak ho miluju a že s ním chci strávit noc... bože některý ty komentáře jsou fakt trapný. Kdyby si to náhodou četl což se nikdy nestane, tak by se určitě nasmál tím, jak má potrhlé fanynky. Klidně mu fanděte, ale ne hned miluju tě pojď si se mnou užít... Možná se mnou nebudete souhlasit a vím, že je to jeho věc, ale moc se mi nelíbí to, jak někdy mluví sprostě konkrétně jako jebe, k*k*t apod. přijde mi, že tyhle slova používají spíš jen puberťáci a ne 40 cetiletý chlapi. Přijde mi, že se chová potrefeně jako kdyby mu bylo 20 což bohužel už není. Nechci ho kritizovat,ale měl by se vážně chovat na tolik kolik mu je a ne naopak. *7*
-
-
On moc dobre vi, jak jsou fanynky potrhle. Tady tomu se musi jen smat, ale i bat....
-
-
Není tak trochu teplej? :D
-
-
A nejsi trochu blbej? *1* *15* *1*
-
-
Ahoj Esterko,
Tě obdivuju, co tu všechno musíš přelouskat...
Hodně pevné nervy *4* .
Simona -
-
To si vážně myslíš, že to je Estera??? *15*
-
-
-
Ne, vážně neni. Má dvě děti.
-
Ne, neni. To si o něm myslí hodně lidí.
-
-
No :D Podle té poslední věty pochybuji, že to psal on. A vlastně ne jenom podle ní. Myslim, že má maximálně matné tušení, že tato stránka existuje. Rozhodně si nemyslim, že by ztrácel čas tim, že tady bude usměrňovat nějaké náctileté pubertální holčičky. A ten profil, kterej má u jména, aby nám dokázal, že je to on, pro jistotu neexistuje :D A vy, holky, uvědomte si konečně, že je asi o 25 let starší než vy (u některých z vás i o víc,jak tak koukám)! Běžte si hrád s barbínkama, večer sledujte Partičku, ale přestaňte se tady ztrapňovat tím, že si uslintáváte nad Ondrou. Jestli by ty vaše komentáře tady aspoň jednou četl, a zjistil, že je vám zhruba tak 12, 13, asi by mu z toho uplně dobře nebylo, nemyslíte? No, vlastně se to dá poznat i z toho, jak (ne)umíte používat gramatiku. Je to trapné. Nechte ho starším *5* mě *1* *1*
-
-
Ondra sem opravdu psal, kdybys sledovala facebook Partičky, tak to víš :) Ten, co sem psal pod jménem OndrejSokol je on..
-
-
Sorry *Mně *1* *1* aby se do mě někdo nepustil, že pindám o gramatice a sama v ní plavu :D