-
Proboha co to tu zase předvádíte?! To je vážně neskutečný. Některým náctiletým jedincům by měli být takovéhle diskuze zakázané. Už jsem vás žádala jednou, aby jste se tu uklidnili a vedli normální diskuzi!!! Tak se pak něteří nedivte za "ban"!
-
Všechno nejlepší! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Taky si myslím, že to tu některé holky přeháněj... Mě se taky líbí Ondra, ale já vím, že na mě teda nečeká *1* *1* A myslím, že na vás taky ne *1* *1* Nic ve zlém, já vás chápu, taky z něho šílím, ale čeho je dost toho je příliš. Vy aspon některé máte štěstí, že vy bydlíte kousek od Prahy nebo rovnou v Praze, za to já do Prahy jezdím jednou ročně, pač bydlím až v Karlovarským kraji *13* a kdybych chtěl jet do Prahy, a chtěla se podívat na Partičku, tak by to teda hodně stálo *13* Ale jinak partička super pořad a jediný pořad u kterého se směju pořád *1*
-
hele tady se nehádejte!!!
a kdyby něco sem gej a ondra je můj!jen můj můj můj!!! -
-
jsem gej :D radši se na partičku ani nedivej a jdi po večerničku spinkat...
-
Hej tak to máš stonásobnou smůůůlu...jo a píše se to gey kdzž už teda...hele a já tě i lituju, chudáčku,,,bejt geyem určo neni jednoduchý... *1*
-
-
ja ondru proste zboznuju *14* *14* *14* *14* je zkratka dokonalej a krasnej a je proste nej. *14* *14* *14* *14* *14*
-
Vše nej.... :*
-
Já prostě nemůžu uvěřit že je mu 40 let, 30 bych možná ještě uvěřila ale 40? :D
-
je tak hezký *14*
-
Renatka nepíše protože si dává vířivku ve wc *1*
-
-
Tojo........Heleďte holky, budem kámošky,,,,,SORY
-