Přejít na výpis diskuzí

Ondřej Sokol

OSOBNOST 31.12.2006 
376 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosim vás děcka, už tady trošku uberte na rychlosti. Tyhle komentáře a dohady k ničemu nevedou. Má to být diskuze o Ondrově osobě a ne o tom kdo a jak ho chce a nechce sbalit, to si nechejte na diskuze soukromé! Dík za pochopení.
  • Jé vy tady perlíte.Ondra je skvělej ale komentáře jako já ho sbalim atd. jsou dost najivní.To si opravdu myslíte že by s 13ti letou něco měl?A ten komentář Ondra nepsal kdo čte stránky partičky na facebooku tak ví že by to takhle nenapsal. *3*
  • Chápu,že se vám Sokol líbí není tak špatnej,ale psát tady,že ho ukrutně milujete mi příde střeštěný *3*.To už radči balte toho Haricha *1*.Viď ho některý znáte jenom z televize:D,ani se mu nedivim,že se mu z toho točí hlava a jeho rodině taky z tohodle všeho:D.Viď mu je 40!!!!!,chápu kdyby ho měla v oblibě nějaká 36.letá ženská,ale 13.letý puberťačky,který si akorát dokazujou,že sou NĚKDO,když sem napíšou bůh ví co.........:D Fakt neblbněte:D:D:D
  • neurážhejte vezmu si ho *2*
    • aleee!!!!!!!zase ta slečinka,která ho zná osobně a neumí pravopis!?!?!je mi vás upřimně líto!!!!!
    • Ty jsi vezmi telefon do ruky a zavolej si do Bohnic, ať ti rezervují lůžko...
  • Postupem času se musím pozastavovat nad inteligencí určitých slečen....Jak můžete veřit,že tohle napsal Ondra nebo jeho dcera! Vzpamatujte se,prosím! Jasně,že každý má/měl svého idola a tak,ale nemyslíte si,že vaše chování a komentáře zacházejí trochu daleko? Prosím zdržte se komentářů typu: Já ho chci sbalit..Bude určitě můj...Je rozvedený a já to využiju..Nemyslíte si že by jste měly začít v realitě? *5* *3*
  • Ondra je krásnej,inteligentní,milej,hodnej,výbornej herec a super bavič,a já ho beru jako slavnou osobnost a jsem jeho maxi fanynka,nejsem blázen,a vim že on taky ne,aby byl s nějakou náctiletou,přece není pedofil ! *3*
  • Holky bežte se léčit nejste normální!
    Za 1) Tohle by Ondřej Sokol v životě nenapsal.
    Za 2) On má skoro stejně staré děti, jako jste vy, zde diskutující slečny, takže to neni žádný pedofil.. hoďte se do klidu laskavě.
    Za 3) Je mi za vás trapně a nad vaší inteligencí se baví a to mi věřte hodně lidí *3*
    • DUF! :D *15* *15* *15*
      • Totalajnen šílenajnen buchytlajnen *1*
  • já nevím mě je 14 a rozhodně takhle naivní nejsem
    holky probuďte se,Ondra není blbej,aby chodil s nějakou náctkou
    probuďte se preboha!
  • Ondra je neejlepší v partičce *5*
    • Velkej souhlas!!!
      *1* *1* *1*
    • jj...pravda!!! Je super!
  • *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    miluji Ondru!Je super!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se: