Přejít na výpis diskuzí

Ondřej Sokol

OSOBNOST 31.12.2006 
372 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Postupem času se musím pozastavovat nad inteligencí určitých slečen....Jak můžete veřit,že tohle napsal Ondra nebo jeho dcera! Vzpamatujte se,prosím! Jasně,že každý má/měl svého idola a tak,ale nemyslíte si,že vaše chování a komentáře zacházejí trochu daleko? Prosím zdržte se komentářů typu: Já ho chci sbalit..Bude určitě můj...Je rozvedený a já to využiju..Nemyslíte si že by jste měly začít v realitě? *5* *3*
  • Ondra je krásnej,inteligentní,milej,hodnej,výbornej herec a super bavič,a já ho beru jako slavnou osobnost a jsem jeho maxi fanynka,nejsem blázen,a vim že on taky ne,aby byl s nějakou náctiletou,přece není pedofil ! *3*
  • Holky bežte se léčit nejste normální!
    Za 1) Tohle by Ondřej Sokol v životě nenapsal.
    Za 2) On má skoro stejně staré děti, jako jste vy, zde diskutující slečny, takže to neni žádný pedofil.. hoďte se do klidu laskavě.
    Za 3) Je mi za vás trapně a nad vaší inteligencí se baví a to mi věřte hodně lidí *3*
    • DUF! :D *15* *15* *15*
      • Totalajnen šílenajnen buchytlajnen *1*
  • já nevím mě je 14 a rozhodně takhle naivní nejsem
    holky probuďte se,Ondra není blbej,aby chodil s nějakou náctkou
    probuďte se preboha!
  • Ondra je neejlepší v partičce *5*
    • Velkej souhlas!!!
      *1* *1* *1*
    • jj...pravda!!! Je super!
  • *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    miluji Ondru!Je super!
  • Je nejlepší.
  • Na tuhle stránku mě přivedla dcera (11) se slovy: mami, pojď se podívat, co tady ty ukvokaný ťopky píšou.
    Líbíte se nám, Ondro, v Partičce (ostatně Vaši kolegové taky), ale teď, co jsem si přečetla některé reakce, Vás obdivuji ještě víc. Mně by se z toho netočila jen hlava ...
    Hodně štěstí v práci i osobním životě!
  • Jestli to opravdu psal Ondřej Sokol tak dobřeeeeeee.... *15*
  • No holky...vy jste se asi zbláznily né? Proč mě tak milujete? Mě se z vás točí úplně hlava! No tak v Partičce jsem vtipnej...a kvůli tomu mě tak milujete? A proč se o mě hádáte? Vždyt' mě (pokud vim) žádná neznáte osobně! A vy...13-ti a více letý holky, proč jste blázni do mě, a proč né do kluků vašeho věku? Vždyt' je mi 40 let! A slintaj nademnou 13-ti leté holky! Mě se z vás točí hlava! Lepší je se netrápit nademnou že je mi 40, a jděte za klukama vašeho věku...to bude lepší!!! *8* Váš Ondra Sokol
    • Ondro jsi to ty?? *14* *4*
    • Tohle je tak strašně falešně napsaný,že jenom ty nejnaivnější holky by tomuhle naletěly. Pravej Ondra by tohle nikdy nenapsal. Slušnej pokus,kterej je tady na nic a nikoho nezajímá. :) A co se týče vás holky,tak nikomu nenadávám a nepochybuju o inteligenci některých z vás (Aby jsme se vyhnuli zbytečným hádkám) ale on si to tady asi doopravdy nepřečte,takže je zbytečný aby jste se tady rozpouštěli. ;)
      • Teď kdyby to fakt napsal *15* *15* *15*
      • Hele, ať je to pravda, či ne, tak ten člověk to napsal trefně. Upřímně bych se ani mu nedivila, kdyby to sám napsal, protože takové poznámky můžou být časem pěkně otravné *3*
        • Ano trefný to vážně bylo, ale pochybuju že od Ondry. Projděte si stránku Partičky, každá přízen už at' na samotnou Partičku nebo jeho osobu ho těší. I kdyby něco takovýho napsat chtěl bylo by to na úrovni.
    • Ondřejšku jsi to ty? No to je nemožné! Jen ti chci říct že jsi skvělej!!! *14*
      • Já vám nechci brát iluze, ale pochybuju o tom, že tenhle vzkaz byla Ondrova práce. Pokud si správně pamatuji - Ondra má všechny své příznivce "rád" a jestli-že někdo sleduje stránku Partičky sám ví a pozná. A jediné co rád nemá, je když se za něho někdo vydává. Je to jen můj názor, stránku Partičky a příspěvky od toho skutečnýho Ondry sleduji už nějakou chvilku, tak proto se mi tohle nezdá. Mějte se. *3*
        • Přesněě vo tom mluvim! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit