Přejít na výpis diskuzí

Ondřej Sokol

OSOBNOST 31.12.2006 
372 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ondra je super kluk!..........Ale taky trochu chudák: když si tak čtu na všech vebovkách jak ho holky milujou, nevim jestli neni chudák, nebo jestli se mu to líbí! *1* No a holky...on je ted' rozvedenej....takže........................ *1* *1* *1* *1* *1*
  • Ondra je super...na něj se dívám v Partičce nejraději! Já bych mu odhadem typla tak 35-39! On se mi fakt líbí!! *14*
    • Já bych ho typla na 25-30 *1* *3*
      • Přesně,já taky. Když u Krause říkal,že nemůže spát už 40 let,vubec sem nechapala jak to myslí,vůbec mě nenapadlo,že by mu mohlo bejt 40 *15*
  • Vážně vám holky přijde normální se předhánět, které z vás je víc 13, a která Ondřeje víc milujete? :D Když to tady čtu, nutí mě to k usměvu. To bych chtěla vidět Ondřejovu dceru Ester, když pořád čte, jak jejího tátu milují holky, které jsou přibližně stejně staré jako ona. Já bych se válela smíchy po zemi.. *3*
    • Hahaha!!! *10* *10* *10* *10* *10* *10*
    • Úplně s tebou souhlasím..Je mi Esterky docela líto..Nevím jak bych to na jejím místě snášelá já *7*
  • Je super,má velký talent a dobrý byl v seriálu ordinace v růžové zahradě ale,teď je nejlepší v partičce :)
  • Já vás některé holky vážně nechápu!!! Ondra je, musím uznat vážně pekný chlap *3* ,ale víte co nechápu? Když je tak krásnej tak proč jste si ho všimnuly až teď je kvůli Partičce?? Podle mě je skvělý režisér i herec(teda až na jeho přešlápnutí v Ordinaci se mi snad líbil všude) No holky,některé by jste se měly vážně nad sebou hluboce zamyslet a přestat psát takový blbosti tady *3* (Néé a nemyslím to teď jako urážku,každý má svého idola) a měly radši žít v realitě a né slintat nad chlapem,který(i když je fakt pěkný) má 40 let a má dvě děti... *4* *3*
    • Sorry,ale já se neženu u každeho pořadu za tim, kdo ho režíruje,je mi to celkem jedno,a taky nejsem z prahy takže neivdim jeho divadelni predstaveni a o tom že je skvělej herec vim,takze jak si ho mam jako vsimnout ? a taky bez particky bych ani nevedela jak moc super je !!!
    • A ON UŽ JE TED' ROZVEDENEJ!!! Kdyby sis o něm četla....Věděla bys toho (bez urážky) VÍC!... *10*
      • snad nevěříš těm bulvárům ne?
    • Sory...ale já ho znám osobně a dívám se na všechny seriáli a filmi......a navíc, mě nevadí že je mu 40....mě je totiž 20! *4*
      • už zase ty!!!!!!!!!!! *7* *7* *7*
      • To už píšeš poněkolikáté že ho znáš osobně! A radši se věnuj gramatice než Sokolovi! *1*
        • Závidíš.............
          Jenom nechceš přiznat, že mi závidíš.

Jo, a kdyžtak, já umím i a y

Ale je mi to jedno jaký píšu, tady jde hlavně o podstatu
          A tady ta podstata je, že ......... jak vám leze na nervy
          ho znám osobně
          Jo, a jestli ho chceš znát taky osobně a jestli chceš vědět odkat'
          tak mě přestaň opruzovat s i a y, k tomu co dělám za práci i a y opravdu nepotřebuju. Takže si klidně žárly dál, ale gramatiku sem už netahej. Nazdar Lucie
          • tak jestli to mělo být tentokrát gramaticky správně,PÍŠE SE ŽÁRLI..... *2* *2* *2*
        • souhlasím!!!!neskutečné chybY!!!!!!!!
      • Odkaď ho znáš??
  • Jééééééééé!On je fakt nádhernej a uzasnej a vtipnej a nejlepší v Partičce!!!Miluju ho,nechápu,jak mu muže být 40!Tipla bych ho na 30! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Hej ja ho upe miluju v partičče je good on nemůže mít 40 !!
  • On je fakt božíííí <3 <3 A má skvělý smysl pro humor *15* *14* *14* *14* Miluju ho *14* *4* *5*
  • Ondra je super,dobrý herec hlavně je dobrý v partičce.Je skvělý!! *1* *1* *1* *15*
    • To ti došlo brzo... *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit