Přejít na výpis diskuzí

Ondřej Sokol

OSOBNOST 31.12.2006 
372 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ester prosím tě přidej si mě na fb jsem Nikča Nikísek Hirschová Děkuju *3*
    • Ježiši Esterko Esterko! Jak Blbá...Ale že by jsi znala ONDRU osobně, to né vit'! To já jo!!! *10*
      • a mimochodem-píše se VIĎ!!!!!!!!!!!!!
      • tak se tím pořád nevytahuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • allisonc
    Včera jsem byla na Perfect days. Úžasný výkon a skvělý film. Doufám, že za tu roli Ondra vyhraje tu Cenu českých filmových kritiků. Je to 14.1. přímý přenos na ČT 2.
  • Jo, 39 a ten mladý muž je opravdu sympaťák s talentem ...... *5*
  • a slečny je tu někdo strarší 18 let? *1* bez urážky ale je to tu samá třináctka *1* ale souhlasím je skvělej ale nemiluji ho !
    • Mě je například 20!!!
    • Selenator
      A to vadí?
  • Partička , partička .. Copak ste si ho nikdy nevšimly někde jinde než v partičce ? a začali ste ho milovat až díky partičce ? .. :D
  • Miluju ho . Poprvé jsem se podívala na partičku a říkám si "jé tomu bude tak 25 a má pěknej zadek" našla jsem ho na internetu ,a nemohla jsem uvěřit že mu je 40 . Ale i tak ho miluju ♥ Zabouchla jsem se do 40tiletýho borca a je mi 13 :) no co už :)
    • Já tě chápu...ale mě je 20, ale to je jedno....20 a 40??? No a já ho znám osobně.... *3*
      • Každý má právo na to mít oblíbeného herce a navíc NIKOHO tady nezajímá kolik ti je, tak si to laskavě nech !!! :) ;)
  • On je upe božííí... *14* Jak v Partičce tak v Perfect Days je v každem zaběru uplně božíííí!!!!! *14*
  • CrazyMishell
    Asi jsem se zamilovala do čtyřicátníka.... ♥♥♥♥♥
    A to je mi teprve 13 *9*
    Je prostě boží♥♥♥♥♥♥
    • Hele já tě chápu...mě je sice 20, ale stejně....20-cítka zabouchnutá do 40-cítky??? *9* *9* *9* *9* *9*
    • Heej , mám to uplně stejně . Myslela sem že mu je tak 25 a podívám se na internet a hele , 40 . Ale stejně ho miluju ♥ a taky je mi 13 :D
  • ja vim ze by to mohl byt muj tata nebot je mi 14, ale ja to proste napsat msim na particku koukam kvuli nemu...moje kamoska(o 4 roky mladsi nez ja) je do ne udelana tak,ze mu cumi pred oknem...proste ONDRA je bozi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14*
    • A kde je to okno??? Že bych se do něj taky podívala *1* .
      • To máš recht....tak kde je! neni tam někde okno taky od koupelny??? *1* *1* *1* *1* *1*
  • Ondra je fakt krásnej a sexy chlap...Asi určitě jsem se do něj zamilovala (l)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit