-
Ahojky, nevíte někdo kde bydlí? Stačí mi jen číslo Prahy. Já jestli nejsme alespoň částeční sousedé *3* . Děkuju
-
-
taky by mě to zajímalo,sice nejsem z Prahy ale mám tam tetu a určitě za ní o prázdninách pojedu takže by se mi to šiklo :D vědět kde je nějaký bod kde ho můžu potkat :)
-
-
Já jsem totiž někde četla, že bydlí na Zahradním Městě v Praze 10 a tady bydlím i já. Takže bych se asi častěji procházela venku *1* . Kdybys to zjistila, tak mi dej vědět *3* .
-
-
No ty aspoň někde v Praze,to ja su z Moravy *1* *1* V Praze sem byla před rokem a něco a to jen na dva dny,protože tam byl koncert tak sem tam jela ale od te doby sem tam byla naposled tak teda doufam že mi to o prázdninách vyjde *1* Určitě ti vědět dám ;) ale je taky možnost zeptat se Ester,ta tady taky sem tam něco okomentuje a je i na Fb takže to je taky dobré *1*
-
-
Tak to je blbý, že nejsi v Praze.. Ale třeba ti to vyjde až tu budeš *3* . Mohla bych se ho zeptat, protože 15.1. jdu na Partičku do divadla, ale je mi to trapný *2*. Ester bych se zeptala, ale já nemám fb.
-
-
To jsem já- Mia (moje přezdívka). Jinak jsem Andrea
-
Je mi jasný, že se ho stejně nezeptám, takže v pohodě.. *9* *1* .
Neboj, já ti napíšu zážitky z Partičky, aby ti to nebylo líto *2* . -
to doufám že mi to vyjde,aspoň jednou ho vidět by mi stačilo.na partičku bych si ráda zašla,ale jak sama víš mám to daleko :(
tak mě by taky bylo a navíc bych na to neměla koule :D
-
-
-
-
-
-
Ondra i Igor v Partičce ... nepřekonatelní *14* *3*
-
Vše nejlepší k svátku...♥...:DDDDDDDD
-
Musim uznat, ze ceska Particka je neporovnatelne lepsia nez slovenska, aj vdaka Ondrovi - je skvely *3*
-
je uzasnej milujiho *14* *14* *14*
-
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001004354449&sk=photos#!/media/set/?set=a.141847255858752.18281.100001004354449&type=3
TAM to máte! *1* *1* *1* -
Chytrý, Krásný, Vtipný, Slavný umělec Ondra! *14*
-
Příjemný, vtipný, vkusný a též v čemsi nepojmenovatelný Ondřej.. *7*
-
On je úplně k sežrání!!!!!! Krásny Ondra *14* *14* *14*
-
Není tak trochu teplej? :D
-
-
A nejsi trochu blbej? *1* *15* *1*
-
-
Ahoj Esterko,
Tě obdivuju, co tu všechno musíš přelouskat...
Hodně pevné nervy *4* .
Simona -
-
To si vážně myslíš, že to je Estera??? *15*
-
-
-
Ne, vážně neni. Má dvě děti.
-
Ne, neni. To si o něm myslí hodně lidí.
-