-
On je upe božííí... *14* Jak v Partičce tak v Perfect Days je v každem zaběru uplně božíííí!!!!! *14*
-
Asi jsem se zamilovala do čtyřicátníka.... ♥♥♥♥♥
A to je mi teprve 13 *9*
Je prostě boží♥♥♥♥♥♥ -
-
Hele já tě chápu...mě je sice 20, ale stejně....20-cítka zabouchnutá do 40-cítky??? *9* *9* *9* *9* *9*
-
Heej , mám to uplně stejně . Myslela sem že mu je tak 25 a podívám se na internet a hele , 40 . Ale stejně ho miluju ♥ a taky je mi 13 :D
-
-
Ja taky :DD
-
-
-
ja vim ze by to mohl byt muj tata nebot je mi 14, ale ja to proste napsat msim na particku koukam kvuli nemu...moje kamoska(o 4 roky mladsi nez ja) je do ne udelana tak,ze mu cumi pred oknem...proste ONDRA je bozi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14*
-
-
A kde je to okno??? Že bych se do něj taky podívala *1* .
-
-
To máš recht....tak kde je! neni tam někde okno taky od koupelny??? *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
Ondra je fakt krásnej a sexy chlap...Asi určitě jsem se do něj zamilovala (l)
-
Asi tak, taky mi je 14 a jemu prostě nejde odolat!! ♥
-
Úžasnej, krásnej, sexy! ♥ Tomu věku teda taky nemůžu uvěřit, ale i přesto je nejlepší! *14*
-
Bože...On je tak božží. Nevěřila jsem že mu je 40. Kvůli němu ´jsem začala sledovat partičku.. On je tak úžasnej..
-
Taky mam Ondru v Partičce ráda, ale dobří jsou všeci i Geňa *3*
-
ondra je nejlepší ♥ :) ja ho zboznuju ♥..particka nema chybu :)) taky bych nerekla ze mu je 40.ale i tak je krasnej a uzasnej :)) dily particky si poustim porad dokola :) *14* takoviho chlapa mit doma ♥♥♥
-
Ahoj,páni já tu PARTIČKU normálně žeru.
Ondra je tam opravdu skvělý.
Vím,že to je blbý,ale Ester,nepřidala by sis mě na facebooku prosím?
Jmenuji se Veronika Scherbaumová *3* -
-
přezdívka Nikča a jméno Veronika?
-