-
Ahoj Ondro, uz dlouho se ti chystam napsat. Ani nevim, co bych ti chtela napsat. Hlavne to, ze dostanes vzdycky tak bajecne role a tak uzasne se s nimi dokazes ztotoznit a vyporadat :-).Jsi proste uzasny herec. Mam Te moc rada a preju ti mnoho uspechu. At se ti v zivote dari a jestli budes mit nekdy chvilicku, tak mi napis :-) mej se ahooooj Lenka
-
Ahoj.SOM tvoja obdivovatelka zo Slovenska a v tom serialy misto nahore si bolo uchvatny.len chcem aby si vedel ze aj tu u nas mas veeeelky obdiv. *14*
-
Dobry den, pane Vetchy
Dobry den, pane Vetchy Jakou otázku by jste si v tuto chvíli nejvic přál, abych Vám položila? K. -
ahoj ondro mužeš mi prosím tě poslat kontakt na danielu dík petr od koní
-
ahoj ondro nevým jestli si vspomeneš na ježdění ve svinčicích sháním kontakt na danielu mužeš mi ho poslat
-
Pozdrav pro tebe!
Ahoj Ondro, jsem stejný človíček jako vy, jen mám jiné životní cíle, takže nejsem známá, ani populární. Vaše herecké umění se mi líbí, umíte se perfektně vžít do rolí, což umí jen málo kdo, takže vaše filmy a seriály vyhledávám. Jsem další váš fanoušek, tak si toho třeba trochu budete vážit. To je asi tak všechno, přeji vám hodně úspěchů v herecké dráze i v soukromém životě! S pozdravem Lenka -
Pozdrav
Přeji hezký den Ondro Je to bez mála 20let co jsi natáčel film na šachtě Mairau ve Vinařicích u Kladna ,tam jsme spolu hovořili o životě a tak. dále jsi si přečetl Sport a pokračoval jsi v natáčení.Snad jsi na to vzpomeneš. Přeji hodně krásných rolí s pozdravem příslušník VS Evžen -
Nesouhlas!
Hluboce nesouhlasím s Vašim názorem na bratry Mašínovi.Jsou to vrahové a ne hrdinové!!!!! *9* -
Ahoj :-)
Dobrý den pane Vetchý. Uz dlouho jsem vás chtěl nejak zkontaktovat,protoze si nemohu pomoct a myslim, ze jste vazne genialni herec.Abych rekl pravdu nejvic jste se mi libil ve filmu Tamvomodrý svět,mozná i proto ze se odruhou sv.válu zajímam a zvlášte o piloty.Tak nejak mi to jeste priblizilo tu dobu.Jste mi takový simpatický a budíte ve me dobrý pocit.Doufám že mi prosím odepíšete,dokonce znám jednu dívku,dnes uz paní z vaseho detství:-). Tesím se na vasi odpoved a doufam ze napisete. Moc bych si toho vazil. Dekuji Ondra-P.S.: taky jsem býk 3.5.1989 :-) -
Ahoj Ondro,moc ti fandím a přeju ti,at se ti vsechno daří.Pan Brodský řikal že máš talent,a nespletl se.Jsi fajn chlap,líbi se mi jak hraješ,i tvé názory na život.Moc tě zdravím a Barču taky.