-
Sympaťák s kapsama plnýma odpadků
Milý Ondro,
dík za Váš postoj k přírodě a všechny "Eko-aktivity". Vybavím si Vás pokaždé, když se hrabu v koši naší jídelny, lovím PET lahve a tu z nich sklepávám rýži,
tu zas zelí ...
Vyjímečný pocit bojovnosti se pak dostavuje při jejich házení do žlutého, ač dutého, tak věrného služebníka.
Chlap, co už ví (...) nezve do kina ,
na večeři ani na motýly. Ten zve na odpadky ! Zkuste to, milé dámy, naskytne se Vám tak pohled na dostatečně sexy chlapa !
Zdraví
Radka -
Dík za krásné herectví
Dobrý den,Ondřeji.
Chtěla jsem vyjádřit obdiv nad vaším herectvím.Jsem jen o tři roky mladší než Vy a dobře si proto pamatuji i vaše počáteční herecké výkony.Byl jste výborný od začátku ve všech filmech,ale nejvíce jste mě uchvátil rolí ve filmu Báječná léta pod psa.Tam jste úplně zazářil.Teď naposledy jsem se náramně bavila u Četnických humoresek, kde jste hrál muže posedlého hledáním pokladu.Moc Vám fandím a přeji moc a moc zdraví do dalších let a mnoho krásných rolí, kterými nás budete bavit!!! *3* *4* *14* -
Prosba
Ahoj fanoušci, chtěla jsem se zeptat, kam si můžu napsat o Ondřejův podpis. Díky za odpověď -
Ondrej pamatuješ?
Neviem,či si pamatáš na partu okolo roku 1980-Ivana,Svetlana ja ...Často spomínam na víkendy, keď si sa vracal do Jihlavy a na spoločné výjazdy. Stále Ti fandím a prajem všetko najlepšie v práci a v súkromnom živote. Miro-vojak -
Dobrý večer...
Právě se pročítám diskusí a dozvídám se na vás samé pěkné věci. Je úžasný, že i po tolika letech slávy jste príma člověk. A to je vzácnost. -
prosim o radu
Dobry den, chci se jenom zeptat jesty my nekdo poradi v jakem filmu pan Vetchy lital na motorovem padaku, dekuju moc. -
Eden
Dobrý den, moc se mi líbilo vaše působení v seriálu Eden. -
Velká zebra
Dobrý den,
pane Vetchý děkuji Vám za super zážitek ze včerejšího představení v Kopřivnici. Zvedl jste mi náladu minimálně do konce týdne:-) Měli by Vás platit zlatem. Vaše fanynka -
Velká zebra z České Lípy
Dobrý den, gratuluji k skvělému výkonu na prknech našého divadla v České Lípě.
Já se určitě zastavím, až navštívim Prahu *15* -
dodatečné přání
Dodatečné Vám přeji veselé vánoce, šťastný Nový rok a mnoho úspěchů v hereckém i osobním životě. Jan Mikunda loupežník (Císař a tambor)