-
moje láska největší
njn muj milacek orliček,sex symbol meho života *14* souhlasim s kritikou,že jako herec neni tak dobry jako johnny depp,ale vizáž má stokrát lepčí,je to prostě sexy sympatickej krásnoučkej a sladouček *15* škoda že zadanej *9* akorat by mi k němu sedela nejaka jina holka,tahle je takova ... *9* ...aže by měl nouzy *7* nene,v tomhle bude laska,teda aspon doufam,moc bych mu prala aby už konečně našel tu pravou *14* miluju ho ae platonicka laska e večině připadu nevychazi takže ... *9* mi z těžkym srdcem nezbyva než se smiřit s osudem.....láááááááska je láska mno *14* *14* *14* *15* -
-
já myslím že orlando je lepší herec než johnny deep *14* *14* *14*
-
-
jo jo
jo jo orlando je nadhernej *14* ale ta jeho miranda stoji za hovno *13* jestli by ste chteli neco o ni vedet a na chvili politovat orlanda tak bezte na osobnostech na miranda kerr a dejte diskusi od crazy a to co tam je je pravda *9* *9* *8* -
-
souhlasím!!!!!!se vším
-
-
Milášek
je to fakt kus!!ja ho zeru..je uplne sexy....roztomilej....milej..´ja ho miluju *14* *3* -
111
je to kus chlapa sladkej hezkej proste kus zeru ho strasne moooc *14* *14* *14* -
Je to Miláček
Ahojky všichni komu se tento krasavec líbí, zkuste navštívit mé stránky www.zzuzzicka.blog.cz!!!!! Moc toho tam ještě nemám, ale bude. pápá *3* -
Orly je nej!
Orlando je neuveritelne sexy a neuveritelne dobrej herec. *14* *14* *14* *14* *14* Podle rozhovoru je uplne skvlele milej *14* *14*Uz nevim co psat protoze mi dochazeji sklov na tohodle skveleho chlapa *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* Jsi nej herec Orlando!!! -
aaa
vsetko naj k narodeninam *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
fakt krasavec
Všechno nej a hodně úspěchů.Držim palce. *4* -
vse nej
vse nejlepsi..orlandiku...aby se ti splnili tvoje nejj sny..a aby si poznla pravou lasku ktera te bude mit rada:)...jsi muj herec ..fakt moooc oblibenej..a v pana prsten ti to moc sluselo..nehorazne moooooooc *3* *14* *4* -
happy birthday!!
všechno nejlepší Orli!! *14*