Přejít na výpis diskuzí

Orlando Bloom

OSOBNOST 31.12.2006 
622 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vše nejlepší Orlando <3 <3 :* *14* *14* *14* Milujuu <3
  • Miluju te uplne nejvic si moooc sexy a mas roztomiliho syna *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kanec

Oríííí je kanec *1* *5*
  • Orlando je boží ale má dost blbej styl na holky ovšem já mu radit nemůžu ale měl by si vybrat mě
  • měření

Já vám řeknu úplně přesně kolik Orli měří, pac sem si to peclive prekladala z anglickych měřítek *1* měří 177,5 cm lidicky *15*
  • čauky už jste nikdo viděl ten novek film s Orlandem??_Je ten film hezkej já viděla jen fotky no a ty byli super :-))
  • romanticky hrdina

Orlando Bloom je další romantický hrdina, kterého budou divky a ženy zbožnovat a muži odmítat(snad kromě gayů).Je pravda, že ho nikdo nezná osobně, jen kromě jeho nejbližších, pro svět to bude další filmová hvězda,která přijde a zase odejde. Já jsem viděla naposledy Království Nebeské, kde hrál rytiře bez poskvrny, který neexistuje a ani nikdy neexistoval a taky si myslim, že bojové scény přebyli celou atmosféru filmu. Chtěla bych vidět jeho nový film ELIZABETHTOWN, abych viděla jeho herecký talent, který bude doufám stejně skvělý jako jeho vizáž.
  • vse nej

vse nejlepsi..orlandiku...aby se ti splnili tvoje nejj sny..a aby si poznla pravou lasku ktera te bude mit rada:)...jsi muj herec ..fakt moooc oblibenej..a v pana prsten ti to moc sluselo..nehorazne moooooooc *3* *14* *4*
  • lentilka_janca

Orly je nej!

Orlando je neuveritelne sexy a neuveritelne dobrej herec. *14* *14* *14* *14* *14* Podle rozhovoru je uplne skvlele milej *14* *14*Uz nevim co psat protoze mi dochazeji sklov na tohodle skveleho chlapa *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* Jsi nej herec Orlando!!!
  • Happy birsday

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit