Přejít na výpis diskuzí

Orlando Bloom

OSOBNOST 31.12.2006 
622 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je uplně nejlepší I love Orlando Bloom *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Souhlasím.....je to ten nejkrásnější a nejúžasnější chlap na světě... *14* *14* *14*
  • si fakt pekný!! *14* *14*
  • SOUHLASÍM s no name hodí se k tobě Keira Knightley *4* *4* *4* *3* *3* *3*
    • Přesně
  • nika.

______

Tyjo, mě tak příšerně štve, že Orlando nebude v Pirátech 4... Jack fajn, ale bez Willa to neni ono, ten je naprosto úžasnej a dělá ty pravý Piráty z Karibiku. Mně to tak vadí že si to ještě budu muset pořádně rozmyslet jestli se na to vůbec podívám *16*
    • Re: ______

A Štvorka BUDE BEZ ORLANDA???????
      TO UŹ REŹISEROVI NAPROSTO VRZGA??????????? *16* *16* *16* *16*
    • elizturnerova

Re: ______

tak s tím s tebou souhlasím! Piráti bez Willa nebudou to praví, kvůli čemu se na ně vetšina lidí dívá. A Keira tam taky nebude. Osud si umí velmi divně hrát. takhle je roztrhnout!! *16* *9*
      • mikes38

Re: Re: ______

tjn to bude uplne k nicemu i kdyby mel chapadla jako davy jones tak by mi to nevadilo aspon by tam byl *3*
        • nika.

Re: Re: Re: ______

No já jsem málem chcípla spolu s Willem když jsem trojku viděla poprvý a pak tu radost (a to sem byla ráda ikdyž jsem ještě nevěděla jestli z něj taky nebude chapadlatec....)že to nakonec dopadlo dobře zkazí ta blbá 4 *16* Na co to je, když tam nebude *16* *10*
  • Je to ten nejlepší herec jaký kdy uxistuje! Strašně moc ho miluju! Mám o něm knihy, i triko! Prostě ¨FOREVER *14* *14* *14*
    • Ona je knížka o Orlim? :O a i tričko? :O Kde jsi ty věci sehnala? :O *14* Prosím *4*
  • je mooc krásný, má holku Kate Bosworth ale eště si ju myslím nevzal!
  • No jasně, že má holku, tu modelku... *9*
  • Mentalista14
    Happy B-day Orlando! *14* *14* *14*
  • Všechno nejlepší Wille *14* *14* *14*
  • hougerka.edward

Happy Birthday!

Všechno nejlepší k narozeninám Orli..užij si naeozky a hodně úspěchu x) *14* *14*
    • xkostex

Re: Happy Birthday!

vsechno nejlepsi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit