-
Legolas je tak chrumkavej až ma trasie. holky predstavte si ze hrate s orlandom vo filme. Viete si to predstavit az ma trasie. cicka
-
v pánovi prstenů vždycky jen běžel,skočil na nějáký šutr a řekl nějáký přísloví...toď jeho herecký výkon *7*
-
Obě role jsou boží!
Mě se líbily všechny Orlandovi role... Nemohu souhlasit ani s angel.and.connor, ani s misa.cr... Sluší mu to všude a i kdyby mezi ty nejhezčí nepatřil, určitě by se mi taky líbil. *1* -
-
Re: Obě role jsou boží!
máš pravdu holka máš pravdu on je nádhernej prostě vsude i v calcium kid byl strasne fesnej takovej straaasne roztomilej!!! *14* *14* *14* *14* *14* (jako ja se vazne omlouvam ale ME se nejvic zapsal do hlavy a do srdicka diky roli legolase tam byl neodolatelnej sladouskej elficek k nakousnuti proste aaaa) *14* *14* *14* *14* *14* *1* -
♥♥♥♥Orlando je nejkrásnějšííí vždycky a všude...♥♥♥♥♥souhlasím ;o)♥♥♥...MILUJU HO ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ -
Naprosto souhlasím s karlokou. Nezáleží na tom, kdo jak vypadá, ale na tom, jaký je uvnitř! *3*
-
-
ORLI JE PROSTĚ SLUNÍČKO
orli je nej a nej krasavec na ccccccccccccccccééééééééééééééééééééééélllllllllll lllllléééééééééééééééémmmmmmmm světě MILUJ HO *4* -
vorlík
Vorlík je úža kluk *14* *14* -
orlando
jéééééééé to je můj miláček miluju ho je nejkrásnější oooooooooooo ten je good *14* *14* *14* -
ORLI
Miluju ho je nejlepší *14* *4* *14* *3* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* -
ORLANDO je boží
MIluju ho prostě ho miluju je ten nejlepší a jako LEGOLAS JE FAKT SKVěLEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *4* *14* *14* *14* -
Hmmm......Diť jo KJSFH !!!! Orlando je dobrej..... Ale na zvracení.....!!!! *5*
-
Miluju ho
Orlanda prostě zbožňuju *14*