-
Je skvělej jeho film Piráti z Karibiky a musim rict ze se mi tam strasne moc libil a prekvapil me tohle bych do nej drív nerekla.
-
Hi Orlando bloom , I te love you, favorite pirates s caribiku beautifel ale is old 18 a life a Czech repablic a jsi great man a klidne bych s tebou live :) a jeste one love love love you favirit a herec a sexy hi.
-
Legozmrd
Ludia, spamatajte sa . Tohto uznavat ? To radsej nech mi bager tresne lyzicou po hlave............. A uznavaju ho iba tak holky s podpriemernym IQ alebo s vrodenou dusevnou vadou je to CVICENA OPICA. -
-
Re: Legozmrd
Ty si nejaky moc mudry.... no prepac vies moje iq je urcite dost vacsie ako to tvojeeee ty debo....zato ,ze na neho ziarlis nemusis o nom povedat ,ze je debil ....lebo neviem co si ty jednoducho je zlaty a s tym nic nespravis!!!! -
a becham neni cvicena opice?chytrolinku *13* -
Hel když se ti nelíbí,tak co tady vůbec děláš?Nutí tě někdo tady bejt?Tak laskavě drž hubu! *13* *16* -
Tady je někdo cáknutej, ale já to nejsem.
Tady se Orlando obdivuje a ne nadava. Takze pokud proti tomu nic nemas, tak uz sem nepis zadni uchylny prispevky. Jen ZARLIS. Jses totalni odpad, spina, chemikalie a taky peknej debil. Takze si to zapamatuj.
P.S.: Podprumnerny IQ tu má jen jeden clovek. A to ses TY. *5* -
A hele.Tady někdo fatálně žárlí...a právě si popsla sám sebe...jj prostě mu jenom závidíš. Lepší cvičená opica než blbej červ *13*
-
-
JSI NEJ
NNNNNNNN NNNNNNNN NNNNNNNNN NNNNNNNNN NNNNNNN
EEEEEEEE EEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEE
JJJJJJJJJJJJ JJJJJJJJJJJJJJJJ JJJJJJJJJJJJJ
LLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLL
EEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEE EEEEEEEEE
PPPPPPPP PPPPPPPP PPPPPPPPPPP PPPPPPPPPPPPPP
ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ ŠŠŠŠŠŠŠ ŠŠššššššš
íííííííííí ííííííííííííí ííííííííííííí ííííí
!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
I love you Orland<3. Jsi nejjj. Souhlasim ze si Miranda:'( nezaslouzi aby si o ni stal.
-
Skim se vzal.ma dìtě s kym?To nevim divny.Ale kdyš o tom mluvite kdo je hezčy johnny depp nebo orlando bloom? Ja fakt nevim.jako ja ho nemusim fakt ho nemusím ale jeto pitomec ale hezky hraje v pirati z karibiku.Tam teda je viť holky a kluci.Vite že v poslednim díle pirazi z karibiku umře jack sparrow toči ho.Škoda no jeto film.Vite že byl v nemocnicy kvuli krvacení v mozku.Ah jeho syn.
-
Nemusím ho
-
-
Tak proč sem lezete?koho to zajímá?nikoho. *16*
-
-
Laska
Orli je Božskej -
verča
verča -
elijah wood a orlamdo bloom jsou nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!