Přejít na výpis diskuzí

Orlando Bloom

OSOBNOST 31.12.2006 
622 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PRODAM ORIGO PODPIS!!!!!

Prodam ORIGINALNI fotku s podpisem Orlanda Blooma s potvrzenim o pravosti za 2000Kč kdo ma zajem tak napiste na emai : big.david©seznam.cz nebo ICQ: 491-356-680
    muzu vam poslat fotku jak podpis vypada....
    V případě koupi můžu zboží poslat na dobírku a nebo osobní převzetí
    Při rychlém jednání sleva..... *15* *1* *14*
  • Jaktože tam má napsané že Hobit: bitva pěti armád de ve středu a dokonce i v listopadu premiéra má být 11. prosince
  • Miluju Orlanda

Já ho prostě miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Je to takej good chlap......kluk.....ale je trochu starej:-D
  • hmmm orlik :-)
  • MILUJI TE

Je sexi,krásný.Jednoducho k sežrání. Miluji ho.
    • Re: MILUJI TE

hmmm, takže ty ho miluješ? a vidělas ho aspoň vůbec někdy naživo? jinak Orlando je fakt krásnej a dobrej a je to přesně můj typ a všechno možný...ale že bych ho milovala? to říkáme o těch, po kterých se nám stýská když s nimi nejsme, ne o našich hvězdných idolech, které jsme viděli tak akorát na plátně kina a na TV obrazovce. *4*
      • Re: Re: MILUJI TE

no..souhlasim..ale uplne jako *5* ...
  • Lara09
    Happy Birthday :)
  • xxx

Víte, že BLOOM znamená květinka?
  • AHOJ

Běžte se vycpat
  • No je podobnej na hobita.moc nevim co na něm vidite něco tak co mmmmmmmmm.rozmil ty si palka ti si fakt opravdu fakt nelečialny.co na něm vidite diť umře ve pirati z karibiku fakt.davy jones ho mečem zabije nešilejte kvuli manželce modelce hhhhhhhz to jako neni hezky ste opravdu jako bez uražky možna ste ten díl neviděli ale on fakt umře nekecam pokuď si mislite že kecam tak vite co nedam vam palec nahoru. Pokuď se vam muj komentař libil nepište moje jmeno tak se jmenuju Koyla Harisova tak napište pokuď se vam libil koyla harisova a vy s orlando bloom a pokuď se vam nelibil napište koyla harisova a vy nejste s oralndo bloom tohly napište ale herec jendobrej.pa
  • i love Li

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit