-
pusu
ja ho proste laskuju,hlavne upe nakonci piratu 3...... *14* *14* -
Fanynka 1
Ahoj Orli jsem tvá velká fanynka. Mám sestru,která Tě má ráda. Hrozně moc ti to sluší v roli elfa LEGOLASE. Tak ahoj a napiš. Čau MARKÉTA -
popis
tvé oči jsou jako hvězdy na noční obloze -
je nejhezčí chlap na světě. Moc, moc, moc, moc, moc, moc ho miluju. Chtěla bych ho domů. mám několik jeho plakátů. PROSTĚ BOŽSKEJ chlap. ÚŽASNEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
miluju tě
-
orlando bloom
*3* je pekny herec ale nie az taky dobry ako johnny depp *13* -
Po pravdě žeru Eminema, ale Orlando je taky moc hezkej. Nech se ostříhat na ježka teď jsem nějak ztratila zájem. Jseš taky sexy
-
kiak
presne....ja si to tiez myslim..aj ked sa mi paci orlando neni az tak dobry...johny ma za sebou viac filmov a ma viac skusenosti... *4* -
Ubohe
ako sa nehnevajte...ale vy ste sa tu hadali?dost ubohe hadate sa tu ze jedna ma vätsie IQ nez druha a pritom....kazdy ma svoj nazor kazdemu sa pacia iní herci....a aj tak on ani nevie ze zijeme tak co? *9* -
boy
cau on je docela dobrej a taky rozkošej že jo hlavně v Troji a v Pirátech z karibiku.enme zajimá jestli si vezme tu Kate Bostnovou?nevíte jesti ma neakou a dresu na kterou se muže mu napsat nebo tak něco?kdybyste věděli tak napište pa pa