Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spis , jak je znam, tak zkousi, co z toho pujde vytriskat, neb vi, ze uz si u Kokty nevrznou, a kdyz to konecne pochopi, tak, prijde zprava smutna, ze Ornel nevydrzela ten medialni tlak a ze z toho potratila!
  • No, tak po dnesku, kdy se Pepa konecne pochlapil, priznal svoje pochybeni a svuj ulet, poprel, ze by kdy Ornelu miloval a ze s ni nikdy nebude, uz snad zavrel hubu Stikam!! A to, ze z neho chteji tahat prachy jeste pred narozenim toho mimina ( jestli teda je to pravda a ne chory vymysl), svedci o vsem! Jsou to s...ě,s...ě,s...ě vychcany!
  • Jako že je jí fakt jen 19? Teď jsem na to čučela v TV, viděla jsem ji tam prvně, a říkala jsem si, proč říkají mladinká, když vypadá starší jak Partyška. Jinak chudák holka, už výběrem křestního jména k příjmení se jí rodiče pomstili a nyní maminka, místo aby jí dala pár facek a hnala na interupci, jí dělá ostudu větší než už si mladá udělala sama. Zlatokopky jsou nejspíš ale už obě *8*
    • a ty jsi spadla přímo z kostela..jdi se osprchovat studenou vodou
  • jezis, uz to holku nechte napokoji. A Kotka tady. Taky kdyby vas to vse tak moc nezajimalo, taky by se o tom nepsalo. Ja jsem ornellu znala a neni to spatna holka. Nevim sice co ji k tomuhle vedlo a nevim co je pravda ale vim ze tahle vase obsese z ni je teda nehorazna. Na me stikovy byly vzdy mily, i kdzy jsem se s nimi leta neztykala. Tak uz prestante a radsi se venuje svym rodinam. At si oni delaji co chteji
    • Jee, tak ona uz spi i s Kotkem??;)) nebo jsi se jen ve vzteku prehmatla a zamenila Koktu s Kotkem?;)
    • jojo máš pravdu, není to zase tak špatná holka, na mě taky štikovi byli vždy hodní , dokonce mi dali i použité spodní prádlo, a mohla jsem ho po nich přeprat na veřejnosti, ale bála jsem se, taky jim fandím, a zítra pošlu žádost starostovi HOSTIVIC, že by měli dostat čestné občanství, protože se asi možná zase budou stěhovat, protože oni vždycky jsou tak populární , že musí odjet v tom nejlepším-jako cirgus HUMBERTO, dokonce mi jednou koupili i kafčo))) TAKY jsem pro , aby už je lidi nechali na pokoji.není to fér, být takový zlý a nemorální
  • Charlot, chápu Tvojí logickou reakci,ale ANO!! - to si lidé neuvědomují , ale většina zprávjsou placené, bulvár tak funguje, anebo to bývá vzájemná reciprocita-prodej info za info, PR za PROMO atd. Štikovi oficialně sice mají jen dluhy, ale na takové věci jako je "sláva" si i peníze seženou, bud platíš bulváru, nebo někomu kdo tě tam dostane...Ta investice byla řádově v pár set tisících, tzn. výdaje, kabelky atd. z platu taxikáře v roce 2012 , máš pravdu to asi nejde,, ale nějaká rezerva se našla, jelikož se to bere jako investice do budoucna, někdo si koupí podprůměrné auto někdo investuje do "popularity". Musíme si uvědomit , že i negativní reklama je reklama, a i z toho lze něco vytěžit!! JAK je ale právě ted vidět i slečna NIKDO si v této zemi za 15O tis. může udělat ""ok promo"", stačí mít 2 fotky a dostat se do medii, a to něco málo stojí. Partyšová se tam nazačátku nedostala zadarmo,, je to bussines!!!! Občas může mít info na prodej kde kdo...............))))))
    • To je strasny!! Kdyby radsi holce zaplatili kursy slusneho chovani a mluvy;)). Ale asi mas pravdu, jen jsem se zdrahala uverit, ze by investovali, kdyz od nas si uz nekolikrat chteli pujcit penize, coz jsme zatrhli hned v zarodku s muzskym, mozna jsme se mohli podilet na PR Ornelky- debilky;), radsi za to koupime dceri;)), hezky den Šári a zase pisni, at se pobavime, my, co vime, kdo jsou zac Štikovi;) papa
      • jojo moha si být tzv. PRODUCENTKA-tichý investor))), ale takové pakáži může půjčit jen naivní blázen ..nebo někdo hodně sebejistý - třeba ukloktanej KLOKTA, od nich dál..
      • chápu tě ! věřím ti každé slovo, znám je a mám z nich kopřivku!!
        • Ja uz se s nima nestykam, tak to udelej taky, Šári, jestli tedy nebydlis nekde u nich, v tom pripade bud klidna, za chvili zmeni adresu do jineho satelitu, kde si budou hrat na navonenou bidu, nez je zase prokouknou ostatni;)
          • No to je jasný , oni vždy čas od času musí změnit působiště ""satelit""*1* , protože tam kde jsou už déle, tam mají takovou "popularitu" , že musí odtáhnout jinam-jako cikáni, takto to dělají..víš to přeci nééé??? *1* , oni jsou celkem "známí", ale v jiném slova smyslu, než co šíří za peníze v bulváru *1* !!!
            • No, tak to je pravda;)), skoda, ze se nemuzeme sejit a pokecat;))
    • Samotná Partyšová se z lokální umělkyně "vypracovala" díky medialnímu PR a finanční podpoře Kokty na celkem známou " BULVARNI" hvězdičku. Kokta měl vždy dlouhé prsty))) To že se nechal nachytat monikou štikovou s připravenym fotoaparátem aby TO dokazala zvěčnit ,, je jeho chyba,, asi již senilní a nevnímá, ale to je koloběh bulvární "kariery *1* " . TENTO koloběh funguje tzv.. čím rychleji nahoru tím rychleji dolu..100%!!
  • Myslím, že je jen otázka času, až se "pravdomluvná media"-bulvár začne pro změnu zajímat,kdože jim to vlastně za vlastní PROMO zaplatil a jaká je to "" bohatá a vyvolená rodina ""- to fakt nebude těžký!! budou mít z ostudy kabát..
    • Šári ahoj, snad neveris tomu, ze to Štikovi zaplatili!! Jsou to holoprdelnici a hladovy vetve;)), jejich husarsky kousek je ten, ze se jim podarilo nacpat holku nekomu, kdo dle jejich mineni ma penize, coz vzhledem k jejich financni situaci je kazdy druhy;)). A ted uz se domluvili na alimentech, takze kazdy halir dobry;)
      • je mi to líto , ale já néé že tomu nevěřím ,já to totiž vím(((((( to není náhoda-celéé, kokta je sám velky guru a mecenáš bulváru
  • Ať už je to s tím dítětem jakkoliv, je fakt, že Gábina sklízí ovoce, který zasela. Vždyť ona byla to samý co ta bloncka!Jako neznámá micina obrážela večírky a lovila, až ulovila nadrženýho ženáče Koktu. Tak teď ví, jak bylo manželece Aleně.
    • Souhlasím , ale v spletla si se v označení BLONCKA??? ONA není BLONCKA! ONA je peroxid 1988 !! Její maminka jí totiž řekla , že je to znamení luxusu a lepší společnosti, podívej se na mámu jak je sexy))))a chytrá! Celkem slušný jak si monika vychytala koptu-kkoktu, měla by dostat medaily, a on pár facek.. není moc inteligentní, když ho přečurá monika
    • To je sice pravda, nicmene nepochopim, proc s Ornelou??? V cem je tak uchvatna? Mluvi jako mental ( i moje mala 2leta dcera ma vetsi slovni zasobu nez ona), ze by to byla extra trida, to ani nahodou, a pardon, neprijde mi, ze by byla dobra i v ... posteli. Chapu, ze matka ji nakazala zatancovat i kozacka za par kacek, ale to asi nikoho nebere;) nebo???;), takze PROC Ornela?
      • To je jednoduchý: No protože Kokta! *1*
  • Stacilo, ze jsem s touhle osobou chodil do skoly...
    • Ja zase s jeji matkou Monikou...
  • Pořád se tady objevuje informace, že je Ornela modelka. Já si nejsem pořád jistý, kde jsem viděl nějakou její fotku v nějaké kampani. Jestli tedy fotila jen v zahraničí, tak se tam musela na nějakém základě dostat. To není o tom, že máma Štiková přivede holku do agentury a tam jí nabídnou hned Itálii (Miláno), to by ta agentura přeci upřednostnila pro takovou práci někoho, kdo už pro agenturu něco udělal. Takže Ornela musela něco fotit už tady, ale co??? Já jsem zatím nic neviděl. Dobrá, nesleduji moc letáky od Lídlu, Kauflandu a ani Teska a Globusu, tam se mohla Ornela objevit a já to neviděl, ale to je asi na Miláno málo (to se hezky rýmuje).
    Ty fotky co jsou k vidění, to jsou jen fotky z ateliéru do tzv. BOOKu, ale kde je něco z těch světových kampaní???
    Připadá mi to, že Ornela je modelka pouze ve snu a to že nějakou dobu byla na seznamu Czechoslovakmodels, bylo jen proto, že se maminka někam vnutila a když v agentuře poznal někdo zodpovědný, že by to byl průšvih holku na seznamu nechat, tak jí vypověděli smlouvu.
    DOBŘE UDĚLALI.
    Může prosím někdo najít link na jednu fotku nebo info o práci modelky Ornely Štikové???? Děkuji
    • Každá malá holka chce být modelkou, herečkou nebo princeznou..Ta holka je obtloustlé neforemné prkno z 80 let, nemá a nikdy neměla šanci být modelkou, i když se máma to snažila uplatit, uplatit lze pouze bulvár, ten napíše co chcete, stejně nemají o čem psát.
    • Modelkou ani baletkou nikdy nebyla !!! Je jen dcerou ! To je její povolání !!
  • Vím že rodina nemá příjmy, nepracují a žijí z úspor a z toho co kde ukradnou. Bohužel jsem Orrr poznal...
    A její rodina je vyšinutá a závidí kde komu...chudák ten kdo se zaplete...jdou přez mrtvoly a orr neudělá ani kotrmelec je celá ztuhlá))))))))balet nikdy neviděla a těhotná není je frigidní *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit