Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jsem si přečetla se zájmem všechny příspěvky a musím odpovědět.Tady přece nejde o to, zda je Ornella hnusná, krásná, ošklivá..Tady jde o to, že svedla Ženatého muže, který má navíc Veřejně známou osobnost.Ornelka totiž ublížila nejen panu Koptovi, Gábině, Kristiánovi, ale především sama sobě!Kdy už ty mladý peněz lačníci holky, vezou rozum do hrsti a začnou si hledat sobě rovné kluky a partnery.Neznám žádné mladé Zlatokopy, kteří by startovali po starších či starých paničkách a rozváděli jim rodiny.Možná jen vyjímky..Ale u mladých holek je to nějak teď v modě.Chtěla bych vidět maminku Štikovou, kdyby se jí nějaká "holka" navezla do manžela a přišla by jí esemeska, že je těhotná!Jsem ve středním věku a mám kolem sebe tolik opuštěných krásných žen, kterým mladé holky odvedly muže anebo si s nima alespoň vytvořily vztah.Je to hrůza, myslím, že chlapy nepředěláme, tak se snažme alespon předělat naše dcery a samy sebe!!
    • Manžela paní Štikové nejde sbalit a odloudit od rodiny. Je pod pantoflem a svojí případnou nevěru by musel dopředu probrat s manželkou. Kvůli penězům ho taky žádná zlatokopka nemůže potřebovat, protože těch pár korun co tam je nestojí za řeč.
      Monika Štiková může být naprosto klidná, manžel je nedotknutelný.
      *1*
      • To mas pravdu;)), uz jsme byli u toho, kdyz ho serezala na diskotece, protoze mela Mona pocit, ze ji stripterka kouka na Michala;), tak ho dokopala domu;), ja proste nepochopim, jak to s ni tak dlouho mohl vydrzet!;)
      • To mas pravdu;)), uz jsme byli u toho, kdyz ho serezala na diskotece, protoze mela Mona pocit, ze ji stripterka kouka na Michala;), tak ho dokopoala domu;), ja proste nepochopim, jak to s ni tak dlouho mohl vydrzet!;)
      • Teď jsem někde v tisku zahlédla, jak se sešli tatínek, maminka, Ornellka a Pepa v hotelu u hradu a Pepa Ornelku líbal, maminka v džínové sukýnce na to koukala a všem bylo do breku.Strašně moc jsem Pepu měla ráda,připadal mi charismatický, chytrý a vážila jsem si ho!!!!No jo no, kdeže ty loňské sněhy jsou!!Ale náš problém to není, takže ...Já se jen bojím, aby mým kamarádkám, dceři i mně taková-to Ornellka nepřišla do života.Tyto Děvy mají velkou sílu, odtáhnout manžela i na vařené nudli.
    • Zuzano, je opravdu chválihodné, co tady píšete, souhlasím, z vnějšího pohledu máte správný názor. Ale vy ty osoby neznáte, takže tomu nemůžete porozumět.
    • ..já Vám nedoporučuji vidět maminku..ta totiž jde přes mrtvoly..
  • Jee, slava! Ornellka uz se dostala do hlavniho vysilaciho casu!!! 5 minut slavy zazila holka i matka;)) Sice mluvila jako naprosty mental a idiot, ale co, hlavne, ze 3 krat rekli jeji jmeno! Otazka je, jestli jim vubec dochazi, za jakou cenu jsou tzv. slavne! Opravdu mne zajima, jestli je zbouchnuta, neb mi jaksi nevychazi pocty na 2. mesic, kdyz festival byl pred mesicem , kde udajne otehotnela a jako matka, vim o cem mluvim...;) no ono se to kazdou chvili musi projevit, takze si pockame;), hezky den
    • Ona je ve 2. měsíci? Já ji i celou kauzu dnes prvně viděla náhodou ve VIP zprávách a myslela jsem, že už skoro bude rodit, jak je slečna oplácaná. A můžete mi prosím někdo vysvětlit, kdo to vlastně je? A její vařený knedlík, pardon, chtěla jsem napsat matinka, je nějaká známá či co? Předem děkuji za laskavou odpověď *3*
      • Matka je absolutni psychopatka, ale to se doctes z tehle diskuse. Neb kazdy z nas, co mel bohuzel tu cest, se setkat s Mikuškovou Monikou, provdanou Za Štiku, se jiz zminil tady;)
    • ))))))))))))) já jsem to neviděla, černý ovce? kde to bylo? zbouchnutá neni! viz , rodinne dispozice.. ale půjde to do krajností!!! to bude extrém!! monika na to čekala celý život, tak si to nenechá ujít...to bude medialní jíízda!!
      • Vip zpravy, Šári;)
  • http://media.super.cz/images/gallery/43436.jpg?20120725171701

To je asi foceno na zahradě luxusní vily, kterou má ta hrozně bohatá rodina. V satelitním městečku jsou ty nejluxusnější vilky všech nejbohatších lidí, kteří se nepotřebují nikde nuceně zviditelňovat a my jim to přeci závidíme.

Jinak je to : Vodňanského 2351, Hostivice, okres Praha-západ

Možno najít na Mapy.cz

*1*
    • ASI..)) ..není náhodou ta fotka trochu strojená, že néé? HOSTIVICE? jsem myslela že takový bydlí na Oŕechovce..minimalně, ale já bych Štiky viděla na Hradčanech. Monika na HRAD !! je k tomu předurčena)))
      • Proboha!!! Jen to ne!! Uz takhle to tady je k zbliti a do toho Stikovi- boze ochranuj nas!!;)
        • TO je představa co?)))))) PEKLO
    • Oni jsou totiž ta úplně nejbohatší rodina ze všech satelitních městeček na světě, taky jím to závidím, a díky za adresu)))))))))) I když zveřejněním , té adresy jsi jim provedl službu..budou ještě víc slavný, a bohatý, a kráásný a předurčený, sexy a naivní s dobrým srdcem....)))))))
      • Jen ať jsou ještě víc bohatí, možná budou mít konečně peníze na auto *3*
        • Oni nemaji luxusni karu, jo???
          • Nějakou starou ojetinu, to je vše
  • Co je to prokrista za husu?
    • Noo husa;))
      • )))))))))))
  • No ja teda nevim, ale na fotkach co si tady slecinka vystavila je stihla, ale fotky v bulvaru, kde se snazi zviditelnit, ukazuji pekne oplacany oblicej. Delej se sebou neco holka
  • !!!!Očekávám skandál č 2- viz." rodinné dispozice- potrat není možný",, jde přeci o to co nejdéle se udržet na očích a vydělat co nejvíce, a hlavně, aby to bylo co nejvíc DRAMATICKÝ!!!! to přeci dělá člověka slavným - tom se potom bude teprve perfektně psát, nakonec udělají z Ornely - svatou chudák holku)))))vsadte se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Ahoj Šárinko;), tak by mne zajimalo, jestli je znas, tak dobre jako ja, Pankrac je mala, ze?;) taky mne napadlo, ze ji to tehotenstvi matka vsugerovala a uz se radsi dopredu sychruje potratem.... Sice nevim, co tim zamysli, ale ona( matka) je silena, takze se nechame prekvapit;), taky se mi libi, co pises, asi taky vis o cem to je, a jeste anonym jde po Stikovych solidne!!!;))
      • No já asi vím co tím Mona zamýšlí, už jsem to naznačila viz scandal č.2,, ale nechci moc myslet jako oni-dostala bych alergickou reakci- jsou fakt hnusní.... oni se na tom koktovi budou parazitovat dlouhodobě..nebo se nechají vyplatit..se mu divím ,ráda ho nemám, ale jsem myslela že je lepší...(((((( OKAMURU nedostali, není takový primitiv...
        • Souhlasim:))
      • Čau Charlotkko))) , ty máš uplně stejný mýšlenky jako já, asi jsi již s nimi měla tu čest!!! JSI SUPER!!))))))))))) oni jsou úplně šííílený fuuj!
        • To si pis, ze je znam!!!;) , je to neco, hlavne matka;)
  • doufám, že milá Ornellka si občas tyhle stránky přečte,páč mám pro ní to, že je to hnusná, úlisná megera, která se nechá v 19ti letech zbouchnout pro slávu.chudák to dítě, až se narodí. a jestli jí v tom matka vážně podporuje, tak je totálně vygumovaná.nejsem fanda pí.Partyšový, ale tohle je hnus, z kterýho se mi zvedá žaludek. Založit slávu na neštěstí druhých dělá většina politiků a ostatní se přiživují, ale slečna se rozhodla zničit rodinu. Bravo,slečinko,bravo. Doufám, že peklo existuje a takový jako ty tam maj speciální kotel!!! *16*
    • no ta slečna je lehce zaostalá, ona si to vlastně ani neuvědomuje- to jí ale neomlouvá,,hlavní režiser je její maminka ta jde přes mrtvoly.., celkem nebezpečná to žena brrrrr
  • Proboha!!! A je to tady! Koktovi udajne ujely nohy a nase Ornellka je pry naprcana, pardon tehotna;) Nechce se mi verit, ze by ji Kokta oplodnil dobrovolne, spis to tipuju na vynechanou antikoncepci a jemu se to nereklo a holka pak delala stojky, jen aby to v ni zustalo. Co si budeme povidat, nejakou kacku to hodi, ne?;)) to si mamka Monca musi lebedit...
    • Ale pozor, to se totiž ještě neví, protože v bulváru psali, že maminka řekla, že potrat není možný..díky rodiným dispozicím, z toho taky může vyplívat , že to není celkem jisté, je tam klidně možnost, že z toho nic nebude..třeba si to móňa celý vymyslela, aby byla slavná, a potom skandál č. 2 bude to , že ornela může... no uvidíme, nechci předpovídat, protože proč už od začátku píše o rodiných dispozicích k potratu...zajímavé co..?
    • Tak s tebou teda fakt souhlasím!!! já si taky myslím, že to sperma asi nějak zamrazila a potom ho donesla mámě domů... a zbytek už známe.. A taky se mi nechce věřit, že by to udělal dobrovolně, snad mu není 14 roků..aby mu ujely nohy)) haha))fakt máš super komentáře!! víš o čem mluvíš, já taky)) čau
  • A nejlepší jsou ty její fotky..)) A ten oteklý přemalovaný obličej, a z jejích očí je cítit stud, strach.. Myslím , že ornelka si tuto cestu sama nevybrala, to její matka z ní dělá cvičenou o-pičku, a ta babička to celý podporuje
    • Šári, jestli znas jeji matku, tak ti je asi jasne, po kom je holka krasavice, ne?;)) jeste lepsi je segra, ale jednak je mlada jeste a pak s tou jeji vizazi a vahou, jsem zvedava, komu ji nacpe matka;))
      • CHarlottko )), jo znám, mladší bude dělat gardedámu..))) s postavou gardebuldozér))))))))))ta už v 15 je jako sud !
        • To byla uz od mala, a Ornellka taky nyla sud, ale pak se nejak vytahla, ale je ji to na prd, bo jestli je fakt tehotna, tak z ni bude druha Móňa;), vcetne te silene peroxidove barvicky. Docela se divim, ze Móně nevypadaly vlasy uz, vzhledem k tomu, ze na zakladce byla cerna jako uhel!!! Ale Ornell je po tatovi, ten je zase albinek, tak se to pekne smichalo;)
  • Nadherna zena *14*
    • Být ženou v 19, brrr, to bych teda nechtěla, co bude říkat ve 30??? Jinak má trochu přestárle dekadentní look. Trochu k... hoši guten Tag!, Láska z pasáže, Perlová ulice,disco MusicPark, U holubů atd..)) Myslím si , že v období 1988-1993 by byla fakt SEXY.Ale ted je to trapná peroxidová unavená vykopávka - v 19 letech!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit