Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.super.cz/13400-podivejte-se-jak-vypada-milenka-manzela-partysove-poprve-po-skandalu-na-verejnosti.html

Nevím, ale Partyšová se mi zdá hezčí a ta prohnutá póza Ornelky, to je paráda, hotová móóóódelka. Já bych tam viděl asi nejlíp tu popelnici v průjezdu.
  • Šacoval bych to na babičku, ale můžu se mýlit.
  • ..jinak co je na této zbytečné a trapné diskuzy s Fake profilem holky , která si hraje v satelitním městečku na "modelku" zajímavé, je to , že lidé kteří sem píší svoje POSIT/NEGAT ohlasy, jsou vlastně lidé z okolí té prolhané rodiny,, ta diskuze je FAKE uměle podporovaná samotnou rodinou...Nikdo tu malou husičku nezná, a učelem je pouze to, aby se proslavila-provařila za každou cenu, četla jsem tady něco o závisti..)) , závidět není co , možná ty zničené vlasy , nohu číslo 44 , bortící se kostru a prostoduchost namixovanou s naprostou vychcaností a vypočítavostí
    • Šárka:Hele s vypočítavostí ani náhodou.To je od slova počítat!A já chodil s Ornellou do školy a na matematiku byla teda úplně blbá!!!
    • Dovoluji si poznamenat, že nejsem podporovaný rodinou Štiků a ani do jejich familie nepatřím, to bych se musel oběsit, protože bych se tak styděl.
  • Moc mě baví kolik se vždy najde chytrých lidí se zaručeně pravdivými informacemi. Zavidět jí opravdu je co, protože Pepa je gentleman a jejich vztah je skoro pohádka. Ale ono to za chvilku bude poznat :))
    • Ano Pepa je gentleman, který zahýbá svojí ženě. U Štiků mu to nebude nikdo vyčítat, pokud přinese do rodiny peníze, tak ať si spí s kým chce, hlavně že maminka Štiková bude mít nějakou tu kačku.
      • Jo jo ,, gentleman, , ale myslím , že takových hladových krků je všude dost, a proč by měl zrovna investovat do nich? Josef se udeřil do hlavy?? Možná stařecká demence... Nerozumím..(( Celé mi to nějak nezapadá)))
        • K smiiiiiichu komentar plny hlouposti a zloby *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
          • zase ty hrubky a ty smaj-líkové..
    • Přeci nebudu závidět nějakou fiktivní skoro pohádku, i kdyby to byla pravda , tak na tom zase není nic tak záviděnihodného. Takové věci dělá většina populace , a taky Pepa není poslední chlap na Zemi a moc krásy taky nepobral, ale myslím, že má rozhodně na víc..
    • Jsem myslela , že pan Pepa má rád hezké slečny. .
  • Je krasna a plno lidi ji zavidi to je opravdu prekvapive *3*
    • Krásná????????????????????
      Ale jo, po diskotéce v průjezdu opřít o popelnici, to by šlo *5*
    • Josefe máš tady 6 hrubek , ty jsi z rodiny?
  • Články v bulváru jsou placené ,rodina to bere jako " dobrou investici", jak udělat na dceři peníze. Ornellka je hloupé lehce zaostalé trdlo, které neobhájí maturitu ani na soukromé škole. Peníze za dlužné školné reinvestovali do L.V. a mají pocit, že kabelka za 30 tis. otevře cestu k penězům...Hloupé a naivní. Co se týka C.V. větší nesmysl jsem nečetla znám Ornelllku od dětství. Takové stupidní příběhy si rodina může pouze vymýšlet, jelikož dluží peníze kde komu.
    • Nic trapnejsiho asi uz nikdo nevymyslel *1* *1* *1* *1* Boze zavidet je v pohode, ale tak moc? *1* *1* *1*
      • nehraj si stěmi smaj-líky, malá holko, a máš tam zase hrubky!!! Už ale..
    • Vsichni, kdo meli tu cest, poznat familii Štikovu osobne( bohuzel), mi daji jiste za pravdu, ze je to jeden velky pruser!!! A jestli se p. Kokta vazne chce rozvadet kvuli takovehle pipce priblble a jako bonus zdarma ziskat za tchyni jeji matku, tak mi to hlava nebere. To, ze si s ni mozna parkrat vrznul, a holka uz ho pomalu taha na radnici, to si bude asi dlouho vycitat!! Tedy doufam:)
      • Ano naprosto souhlasím, a myslím že bychom tuto diskuzy měli v zájmu Ornelly opusit, jelikož pro ní , pardon pro její maminku je i negativní ohlas positivní. Ta rodina v čele s tou holkou za kterou se schovávají je celkem nebezpečná , myslím že si na ně dají všichni brzo velký pozor, tam stačí se přiblížit a už je zase nějaký rádoby skandál. Oni jsou celkem negativní , když musejí dělat takové věci a za takovou cenu..kdo je zná, a to jsou tady skoro všichni mi dají za pravdu..P.S.moje hlava, néé že mi to nebere, ale vlastně tomu vůbec nevěřím! fake divadlo!!!
      • To by si vycital asi tak moc jako cist tenhle blabol nejdebilnejsi *15* Je to nechutny a pomluvacny. Na internetu jsou vsichni bossove ale v realu jsou vsichni mlcky rudy a konec *7*
        • Klárko, kolik je ti roků ? Nikdo na internetu boss není , nebuď naivka.
          ....rudý a konec..))).Kde jsi tento slovní obrat našla? Někde na základní škole ? A nehraj si malá holko s těmi SMAJ-LÍKY))))
  • Takze
    • Takže ten životopis nebude zcela relevantní.. A tebe bych viděla na její ségru :D :D
  • Všimněte si, kdo je autorem textu o "osobnosti" Ornella Štiková... Je jím slečna Štiková osobně :D :D
    • Mate pravdu. V životě v Americe nebyla.Cely život bydlela v Praze.Italie tam sice byla.Ale rozhodně ne jako modelka.A vim o čem piši.
      • Rodinu Štikovu znam osobne,s jeji matkou Monikou,chodila segra do tridy Na Pankraci,znam jejich tatu Michala i jeji sestru Charlotte.... Otec neni uplne spatny,jen tak trochu pod pantoflem, zato maminka je neco extra.... a ze maji penize? Chachacha,holku se snazi procpat kam se da,aby si chytila nejakeho toho bohace a ten by jim ty kyzene penize do rodiny dotahnul.takze vlivna a bohata rodina je tak maximalne hubou... Pekny vecer,Klara
    • Bože, hloupost takových rozměrů, že alespoň nezaložila nějáký fake účet aby se mohla chválit s anonymním podpisem. Jako kdyby nestačilo, že tady odpovídá na negativní komentáře zásadně ona nebo její sestra :D
    • Kdyz budu chtit tak si sem dam jmeno Karel Gott. Takze nechapu co tim myslis *1* *1* *1*
    • Kazdej si tam muze dat jmeno jaky chce, ne?
  • Ornella je krasna a velice prijemna mlada slecna. Drzim ji palce a at se ji v zivote jen dari. Ma dobre srdce a znam ji osobne i jeji rodinu. Vsichni se venuji aktivne charite a ve spolecnosti maji jen a jen dobre jmeno. Inteligentni clovek nebude brat hloupe a podivne pomluvy (napsany stupidnim zpusobem) vazne.
    • Zbynku, ty jsi babička nebo maminka Ornellky? Srdce možná zdravé má,ale serioznost nikoli. To CV mě fascinuje, Ornella s postavou kolohnáta a balet?? Zkušenost S Dádou, tím je myšleno ten 1 minutový dětský casting, který samozřejmě taky něco stál, jelikož s pohybovým nadáním to u Ornelky nebylo nikdy perfektní. Charita? Tak to ani omylem !! Ve společnosti ? jaké ? společnosti trafikantů ? Jinak prosím Tě " ZBYŃKU " bud již trochu chytřejší chybí ti tam háček ! Já vím , že jsi z rodiny, ten háček tě prozradil))))))
  • Tak co, už holka uhnala nějakýho bohatýho chlapa. Třeba jí maminka sežene nějakého mladého fotbalistu ze Sparty, když tam mají ve správní radě příbuznýho, nebo tatínek jako velký zvíře ve firmě by jí mohl dohodit nějakého bohatého podnikatele, když si u něj podává kliku nejbohatších 100 lidí ČR. Ono to někdy snad vyjde a to holka měla fotit titulku pro ELLE, ale nevyšlo to, protože fotila v Itálii, to byl prostě pech. Ale byl tam o ní zájem a holka se mohla provdat za hvězdu AC Milán.
    *1*
    Dejte vědět, kdo jí znáte, strašně rád se zasměju, tahle rodina mě bavila už dávno a nikdy nepřestane.
    • Ubohy tyhle kecy. Prober se. A jestli si ty myslis, ze budes lepsi tim co tu pises tak si jeste vic k smichu *1* Jako spravny cech budes jen kydat hnuj a nic vic. Starej se spis o to jestli stacis vcas zaplatit telefon a podobne. Ta holka je pekna a neni evidentne hloupa a chuda jak kostelni mys. Co jineho se taky da ocekavat od verejnosti????? Jen pomluvy a zadna chvala. A pan Kokta se kterym pry je nema podle vsech zdroju penize. Tak kdo je pak zlatokopkou? *7*
      • máš tam zase hrubky malá holko a nehraj si pořád jak malá s těmi trapnými smajlíky smaj-líky...Jsi trapná " Petře "..)))
      • Já píšu jen a jen pravdu, nic jsem si nevymyslel a pokud je něco v mém příspěvku lež, tak jsem pouze citoval informaci, kterou jsem obdržel od členů této rodinky. Nic víc, nic míň.
        Nemusíš mě urážet a pokud se ti něco v mém příspěvku nelíbí, tak napiš co přesně a já ti řeknu jestli je to můj postřeh, nebo blábol rodiny Štiků.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit