Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2837 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nadherna zena *14*
    • Být ženou v 19, brrr, to bych teda nechtěla, co bude říkat ve 30??? Jinak má trochu přestárle dekadentní look. Trochu k... hoši guten Tag!, Láska z pasáže, Perlová ulice,disco MusicPark, U holubů atd..)) Myslím si , že v období 1988-1993 by byla fakt SEXY.Ale ted je to trapná peroxidová unavená vykopávka - v 19 letech!!!!!
  • http://www.super.cz/13400-podivejte-se-jak-vypada-milenka-manzela-partysove-poprve-po-skandalu-na-verejnosti.html

Nevím, ale Partyšová se mi zdá hezčí a ta prohnutá póza Ornelky, to je paráda, hotová móóóódelka. Já bych tam viděl asi nejlíp tu popelnici v průjezdu.
  • Šacoval bych to na babičku, ale můžu se mýlit.
  • ..jinak co je na této zbytečné a trapné diskuzy s Fake profilem holky , která si hraje v satelitním městečku na "modelku" zajímavé, je to , že lidé kteří sem píší svoje POSIT/NEGAT ohlasy, jsou vlastně lidé z okolí té prolhané rodiny,, ta diskuze je FAKE uměle podporovaná samotnou rodinou...Nikdo tu malou husičku nezná, a učelem je pouze to, aby se proslavila-provařila za každou cenu, četla jsem tady něco o závisti..)) , závidět není co , možná ty zničené vlasy , nohu číslo 44 , bortící se kostru a prostoduchost namixovanou s naprostou vychcaností a vypočítavostí
    • Šárka:Hele s vypočítavostí ani náhodou.To je od slova počítat!A já chodil s Ornellou do školy a na matematiku byla teda úplně blbá!!!
    • Dovoluji si poznamenat, že nejsem podporovaný rodinou Štiků a ani do jejich familie nepatřím, to bych se musel oběsit, protože bych se tak styděl.
  • Moc mě baví kolik se vždy najde chytrých lidí se zaručeně pravdivými informacemi. Zavidět jí opravdu je co, protože Pepa je gentleman a jejich vztah je skoro pohádka. Ale ono to za chvilku bude poznat :))
    • Ano Pepa je gentleman, který zahýbá svojí ženě. U Štiků mu to nebude nikdo vyčítat, pokud přinese do rodiny peníze, tak ať si spí s kým chce, hlavně že maminka Štiková bude mít nějakou tu kačku.
      • Jo jo ,, gentleman, , ale myslím , že takových hladových krků je všude dost, a proč by měl zrovna investovat do nich? Josef se udeřil do hlavy?? Možná stařecká demence... Nerozumím..(( Celé mi to nějak nezapadá)))
        • K smiiiiiichu komentar plny hlouposti a zloby *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
          • zase ty hrubky a ty smaj-líkové..
    • Přeci nebudu závidět nějakou fiktivní skoro pohádku, i kdyby to byla pravda , tak na tom zase není nic tak záviděnihodného. Takové věci dělá většina populace , a taky Pepa není poslední chlap na Zemi a moc krásy taky nepobral, ale myslím, že má rozhodně na víc..
    • Jsem myslela , že pan Pepa má rád hezké slečny. .
  • Je krasna a plno lidi ji zavidi to je opravdu prekvapive *3*
    • Krásná????????????????????
      Ale jo, po diskotéce v průjezdu opřít o popelnici, to by šlo *5*
    • Josefe máš tady 6 hrubek , ty jsi z rodiny?
  • Články v bulváru jsou placené ,rodina to bere jako " dobrou investici", jak udělat na dceři peníze. Ornellka je hloupé lehce zaostalé trdlo, které neobhájí maturitu ani na soukromé škole. Peníze za dlužné školné reinvestovali do L.V. a mají pocit, že kabelka za 30 tis. otevře cestu k penězům...Hloupé a naivní. Co se týka C.V. větší nesmysl jsem nečetla znám Ornelllku od dětství. Takové stupidní příběhy si rodina může pouze vymýšlet, jelikož dluží peníze kde komu.
    • Nic trapnejsiho asi uz nikdo nevymyslel *1* *1* *1* *1* Boze zavidet je v pohode, ale tak moc? *1* *1* *1*
      • nehraj si stěmi smaj-líky, malá holko, a máš tam zase hrubky!!! Už ale..
    • Vsichni, kdo meli tu cest, poznat familii Štikovu osobne( bohuzel), mi daji jiste za pravdu, ze je to jeden velky pruser!!! A jestli se p. Kokta vazne chce rozvadet kvuli takovehle pipce priblble a jako bonus zdarma ziskat za tchyni jeji matku, tak mi to hlava nebere. To, ze si s ni mozna parkrat vrznul, a holka uz ho pomalu taha na radnici, to si bude asi dlouho vycitat!! Tedy doufam:)
      • Ano naprosto souhlasím, a myslím že bychom tuto diskuzy měli v zájmu Ornelly opusit, jelikož pro ní , pardon pro její maminku je i negativní ohlas positivní. Ta rodina v čele s tou holkou za kterou se schovávají je celkem nebezpečná , myslím že si na ně dají všichni brzo velký pozor, tam stačí se přiblížit a už je zase nějaký rádoby skandál. Oni jsou celkem negativní , když musejí dělat takové věci a za takovou cenu..kdo je zná, a to jsou tady skoro všichni mi dají za pravdu..P.S.moje hlava, néé že mi to nebere, ale vlastně tomu vůbec nevěřím! fake divadlo!!!
      • To by si vycital asi tak moc jako cist tenhle blabol nejdebilnejsi *15* Je to nechutny a pomluvacny. Na internetu jsou vsichni bossove ale v realu jsou vsichni mlcky rudy a konec *7*
        • Klárko, kolik je ti roků ? Nikdo na internetu boss není , nebuď naivka.
          ....rudý a konec..))).Kde jsi tento slovní obrat našla? Někde na základní škole ? A nehraj si malá holko s těmi SMAJ-LÍKY))))
  • Takze
    • Takže ten životopis nebude zcela relevantní.. A tebe bych viděla na její ségru :D :D
  • Všimněte si, kdo je autorem textu o "osobnosti" Ornella Štiková... Je jím slečna Štiková osobně :D :D
    • Mate pravdu. V životě v Americe nebyla.Cely život bydlela v Praze.Italie tam sice byla.Ale rozhodně ne jako modelka.A vim o čem piši.
      • Rodinu Štikovu znam osobne,s jeji matkou Monikou,chodila segra do tridy Na Pankraci,znam jejich tatu Michala i jeji sestru Charlotte.... Otec neni uplne spatny,jen tak trochu pod pantoflem, zato maminka je neco extra.... a ze maji penize? Chachacha,holku se snazi procpat kam se da,aby si chytila nejakeho toho bohace a ten by jim ty kyzene penize do rodiny dotahnul.takze vlivna a bohata rodina je tak maximalne hubou... Pekny vecer,Klara
    • Bože, hloupost takových rozměrů, že alespoň nezaložila nějáký fake účet aby se mohla chválit s anonymním podpisem. Jako kdyby nestačilo, že tady odpovídá na negativní komentáře zásadně ona nebo její sestra :D
    • Kdyz budu chtit tak si sem dam jmeno Karel Gott. Takze nechapu co tim myslis *1* *1* *1*
    • Kazdej si tam muze dat jmeno jaky chce, ne?
  • Ornella je krasna a velice prijemna mlada slecna. Drzim ji palce a at se ji v zivote jen dari. Ma dobre srdce a znam ji osobne i jeji rodinu. Vsichni se venuji aktivne charite a ve spolecnosti maji jen a jen dobre jmeno. Inteligentni clovek nebude brat hloupe a podivne pomluvy (napsany stupidnim zpusobem) vazne.
    • Zbynku, ty jsi babička nebo maminka Ornellky? Srdce možná zdravé má,ale serioznost nikoli. To CV mě fascinuje, Ornella s postavou kolohnáta a balet?? Zkušenost S Dádou, tím je myšleno ten 1 minutový dětský casting, který samozřejmě taky něco stál, jelikož s pohybovým nadáním to u Ornelky nebylo nikdy perfektní. Charita? Tak to ani omylem !! Ve společnosti ? jaké ? společnosti trafikantů ? Jinak prosím Tě " ZBYŃKU " bud již trochu chytřejší chybí ti tam háček ! Já vím , že jsi z rodiny, ten háček tě prozradil))))))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit