-
Je mi z vás zle. Zameťte si před vlastním prahem.Možná se budete divit,co tam máte za špínu a nebudete jí hledat jinde. Ale Češi už jsou zkrátka takový. Lžou, zavidí, podvádí....A jakmile někdo začne vybočovat z řady, začnou plivat špínu, než se zeptat jak se máš,jaký jsi měla den...Ornell, drž se.
-
-
Tak Pavle to bych si vyprosil, já třeba nelžu, pouze přispívám informacemi do této diskuze. Nic víc, nic míň.
To že mé informace se zakládají na pravdě, je pouze ku prospěchu a všichni se tak dovídají, co je tato rodina zač.
Například Monika *12* Štiková, je opravdu to nejhorší, co jsem za svůj život poznal. -
Mily Pavle( babi, Charlot, Ornell, Moniko nebo Michale), protoze si neumim predstavit, ze nekdo normalni, by se zastaval rodiny Stikovy- verte nam, ze neni opravdu co zavidet, ta spina je hlavne u vas a nejvetsi podil na tom nese matka Monika, je to smutne, ale je to tak. A bohuzel vychovala v podobnem duchu i holky, tot vse.
-
..chytrý Pavlle,nehraj na charizma, ničemu nerozumís, myslím, źe si každý rád pere své spodní prádlo -doma, soukromě a netaha do toho bullvarr, takže co jsi tady napsal je zcestné ,bud jsi spadl z nebe anebo jsi Štika... Pavle drž se , hysterko- máš taky rád šeříky?nebo preferujes radši maturitu, anebo láska a pravda)))))))....nehraj na Pavla ,ˇstiko! ale možná si taky zametu -Jak jsi říkal před vlastním prahem-)))))). Trapný- nehraj hodnyho a naivniho""" Pavlle""")))))))))))))))))))
-
-
...na mne jste příliš tajemní. V čem ti její rodiče podnikají? Tj. z čeho jsou tak bohatí, nebo zadlužení. Mají nějaké CV? ( - když to uváděné výše je zřejmě smyšlené?) Tu matku jsem viděl na jedné fotce a vypadala tam jako ruská turistka. Nazdoběná, tučná. No tak, nemlžte jen a řekněte nám něco víc, ať má bulvár zamotanou hlavu ( a naše zvědavost klid).
-
-
Matka se živí prodejem Ornélie
Otec dělá do osobní přepravy
Veškeré zbytky peněz jsou možná tak u prarodičů, ale to je jak kdybych se chlubil tím, že máme národní banku s trezorem plným zlata... -
-
taxikář, husopaska
-
Díky za info.
-
-
-
Tak dnes jsem se docetla, ze nase Ornell se taha s Koktou uz rok a pul, nejdriv to byl pulrok, pak rok a ted tohle. Ono to vazne s tema poctama u Ornell bude divne, co?;) a kdy tedy stihla Okamuru? Nee, ted mi to napadlo- mozna se to narodi sikmooke a holka se pak rozpomene, ze to vlastne neni Koktovo, ale Okamurovo decko!!! Kokto, nezoufej, nic neni ztracene;))
-
-
A nebo se zjistí, že si Monika Štiková (pro nezasvěcené - matka Ornelky), spletla prodavače na rohu ulice, jistého Hu-Jin Taa z ČLDR a strčila mu holku do postele s tím, že je to Okamura. On se sice bránil, že strašidlo nechce, že musí přebírat brambory a rajčata, ale Monika v domění, že jí vypráví o dalekých krajích byla neoblomná.
Ano, i takové situace se stávají a pak je z toho takový skandál.
Chudák Pepík Koktů, ten se opil do němoty a Ornela mu řekla že ho miluje i bez peněz (někdy je opravdu vtipná) a Pepík bohužel přestřelil a teď se z toho musí dostat ven.
Pepo, ty blázne, já si myslím, že Gábina není naštvaná proto, že si se s někým vychrápal, na světě je spousta krásných žen, které si o milování přímo říkají, ale že si to rozdáš s tímhle, to by naštvalo každou. Je to tak trochu urážka Gábiny, že jsi jí podvedl s tímhle individuem, to se nezapomíná a jak jsem psal, jestli se Pepo naštvu, tak u vás doma zazvoním až nebudeš doma ....
*1*
-
-
Celý národ se baví, ani jsem netušila, že Ornella a Pepa možná zastíní Janouška a Vietnamskou sraženou ženu.Ornella je mladá a to, že jí Pepa říká, že jí miluje, jí natolik vzalo,že tomu věří.I když on jí asi miluje.Možná mu chyběla Láska a neuměl si Gábině o "Ní" říct, takže to zkoušel všude jinde a Ornelka se chytila.S tím, že by mu takhle zavařila, nikdy nepočítal.Na jeho FB profilu ho obdivovalo spousty žen, on je gentleman, je hodnej a má smutný pohled.Vždy mi připomínal skladatele Svobodu, tak doufám, že se z toho nějak vyhrabe.Žádné příjemné období si neprožívá.Na burze ztratil miliony, teď ztrácí rodinný klid.Tak Pepo, hlavně neztrať hlavu, narodí se možná malej Arnold,Clint, Gussepe anebo Barak a budeš v klidu vodit Kristiánka do školy a přitom tlačit kočárek.Já ti držím upřímně pěsti
-
Gábina měla odjakživa šmrnc ale co tato Ornela?????Vždyď je to tuctovka. Kde jáka hola ze sídliště ji strčí do kapy. IQ=0, jen žě má lepší a známější rodiče *11*
-
-
Jsi asi necetla tuto diskuzi, rodice dluzi kde komu a jeji rodina je mentalne postizena ... znami nejsou nikde, zivotopis holky je vymysleny,
nikdo v rodine nedosahl ani maturitniho vzdelani -
-
Dalsi, kdo zna Stikovi?;))
-
-
-
Čau Móňo, zajímalo by mě kolik stojí dcera na hodinu?
Platí se u tebe? Je možné se pro holku zastavit přímo u vás doma nebo je k vyzvednutí jinde? Díval jsem se kde bydlíš měl bych to i blízko 10 minut autem. *12* napiš kontakt -
..vypasená štika byla někdy baletkou ? *15* *15* *15*
A připomíná spíš hrocha,než modelku ! *2* Její inteligence je taky značně podprůměrná,ale hlavně že se od dětství pohybuje v "lepší" společnosti !! *2* *2* *2* -
-
Patří jako její maminka ke koštěti.....
-
Jak to tady tak čtu, tak se holka v "lepší" společnosti opravdu pohybovala už od mala. Protože na to stačilo vyjít na ulici a kohokoliv potkat *15*
-
Musíš být tolerantní přece je v jináči...
Ale jo, předtim taky byla jak hroch :D -
-
Jestli je (opravdu) jen měsíc těhotná,tak to ještě nemůže být vidět ! Každopádně na fotkách z července tohoto roku je dost tlustá a to prý otěhotněla až tehdy (na festivalu)
-
-
Nikdy se v lepší společnosti nepohybovala, pouze její matka si myslí, že to s kým se Ornela doposud stýkala, byla lepší společnost.
Ujišťuji paní Moniku Štikovou, že se to nezakládá na pravdě. Z posledních událostí soudím, že 99% všech jejích známých popře, že jí zná *5*
-
-
Gábina nebyla jiná, když by se Ornella po boku Pepy nějaký čas pohybovala ve společnosti, také by z ní byla dáma..
-
-
Věř mi, z téhle bytosti nikdy nebude dáma. To je totiž proti přírodě, proti fyzice, proti chemii a dokonce proti matematice *3*
-
-
z toho nic nebude, celý to je theater.. zviditelnování na úkor cizích..(( nechutný
-
Nestalo se v oblasti šoubyznysu nic mimořádného. Slečna Ornella provedla Gábině to, co ona sama před několika lety manželce Pepy Kokty. Cíleně se prošukala z z noname "berušky" na VIP celebritu. V Ornelle má jen jednu z mnoha následovnic.
-
-
Tak to je pravda, jen člověka zaráží a bude to asi věkem pana Kokty, že se nechá napřed odloudit od rodiny poměrně pěknou ženskou a za pár let udělá to samý s takovýmhle zjevem. Samozřejmě, že pan Kokta už není žádný krasavec, v jeho věku nikdo nečeká, že bude vypadat jak 16-ti letý jinoch, ale hlavním důvodem jsou peníze a tak trochu VIP postavení ve společnosti. Proto se stal terčem pro hru rodiny Štikových. To jestli se s Ornelou vyspal, to se mohlo stát, když mu pořád opakovala jak ho miluje, jak je skvělý, neodolatelný a tak dále. Jsem přesvědčen, že vše se odehrálo tak trochu v alkoholovém opojení a pan Kokta to prostě naprosto nezvládnul. Když vidím jak je Ornela zmalovaná, tak mi v mnoha ohledech připomíná styl své matky, což je hrůza. Dlouho jsem už neviděl nikoho, myslím tím nějakou ženu, takhle namalovaného. Je to opravdu móda diskoték před dvaceti lety. Takovéhle holky jsme si odváděli domů z diskotéky, když se nám nepodařilo sehnat něco lepšího a v průjezdu jsme je opíraly o popelnice.
Ornela byla před několika lety na stránkách Czechoslovakmodels, to jí bylo 15 a docela jí to slušelo, také díky tomu, že fotografie nemůžou mluvit, ale kam se poděla teď, na stránkách agentury již není, tak kde je té super modelky konec, kde jsou její kampaně a kde se vlastně objevuje. Nemyslím tím tuhle dokonale vymyšlenou kampaň a útok na tak trochu blbost (nerozvážnost) pana Kokty.
Kdyby mě dal někdo možnost jestli vlezu do postele s Ornelou, nebo Gábinou, tak já bych si vybral asi Gábinu, ta má šmrnc a určitě by to stálo za to. Takže si dej Kokto bacha, nebo u vás doma zazvoním *1* -
-
Anonyme, neda mi to, abych se te nezeptala- znas Stikovi dobre? Podle toho, co ctu, mi prijde, ze ano, taky je znam osobne, bohuzel;((
-
-
Ten kdo osobně pozná rodinu Štikových, nikdy již neokusí radostí všedního života. Bude se budit ze spaní a zborcený potem si říkat:
,,Ne, ne to se mi nesmí nikdy stát, nikdy nesmím být takový debil, jako jsou členové této rodiny,, -
-
Chacha, bavis mne!;) taky jsem se hrozila, ze bych mohla mit takove dcery!! Monča je kapitola sama pro sebe, nikdy jsem nezazila, tak zlou, zavistivou, neprejicnou a nevim co jeste, zenskou, a to ji znam od zakladky, vubec se nezmenila, spis k horsimu;)
-
-
-
Tak to je jasný, že by sis vybral Gábinu. Ta už má své jistě a rozhodně by nikde svůj úlet nevytrubovala. Ornella, stejně tak jako ostatní tyhle pipky(modelky, missky) slouží na podobných akcích jako je Karlovarský festival k obveselení VIP hostů a sponzorů a pravidlem by měla být absolutní diskrétnost. Tenhle kousek v podání Ornelly je, sportovní terminologií, offside. Pepy mi je líto.
-
-
Tonino, musim souhlasit, bozi mlyny melou... Nicmene, ze zrovna s touhle debilkou???
-
-
Partysova ma aspon lepsi uroven, oproti Ornellce.
-
-
nejsam fanynka partyšky , ale to , že se v mediích píše o Ornellce-taky to stálo nějaké peníze, ale to je už vážně trochu síla, to za chvíli budou psát o veřejných záchodcích..jako asi joo!! příští tyden si zaplatím tytulní stránku v bleesku jak štrykuju..))
-
-
-