-
Slečna je obyčejná zlatokopka.Prý se s Koptou seznámila na netu a nevěděla,kdo to je.Kecá.Věřím tomu,že vysadila antikoncepci a hodila nohy do praku.Ale s ním se jí zlato kupit nebude.Ráda uráží druhé,co něco dokázali,snad aby dělala bububu,bojte se mé nevymáchané h u b y.Stepuje před kavárnou,kde Kopta je s jinou.Tak se chovají patnáctileté slečny.
-
-
Prosím neurážejme zlatokopky - ty musí mit občas alespoň nejakou uroven, todle obtloustlý křivonohy trdlo s tvarohovými prsy není zlatokopka ale nějaká hororová halucinace z 80 let
-
-
Ta holka není člověk ale ZVIRE!!!!!!!!
-
Ornella Koktu neznásilnila, ženatý Kokta s ní šel dobrovolně, dobrovolně poslal svojí vlastní rodinu do kytek, dobrovolně umožnil Ornelle vstup do světa showbyznysu. Nechci ji hájit, ale tohle všechno se děje jen díky Koktovi, který neudržel péro v kalhotech. No tak kur..a, snad má doma manželku a když je nadrženej, tak má jít snad za ní ne??? Takže já si stojím za svým názorem, že tohle je převážně Koktův boj,on věděl, že je ženaty a že riskuje, Ornella neriskovala nic,ta je vysmátá a Pepíček sedí někde na baru u whisky a chytá se za hlavu. No kdyby takhle uvažovali všichni postarší chlapi,tak tu máme pěkný bordel.
-
-
Clariska=Rodina Ornely, doporučuji portálu a správci vypnout DISKUZI!!!!!!!
-
Ona ovšem šla taky dobrovolně a nezajištěná - schválně nebrala nebo si nevzala antikoncepci a ještě to vyřvává do světa jak je blbá. Dobře jí tak.
Kokta si ji stejně nikdy nevezme - takovou p...u si může vzít jedině slabomylsný jedinec. S rodinou Štikových bych po těchto exhibicích na místě jakéhokoliv chlapa nechtěla mít společný ani hadr na podlahu. -
-
Já si myslím, že až bude Kokta rozvedenej, tak si Ornellu vezme, protože oni se mají rádi.
-
-
Kdyby to nebyl Kokta, byl by to jiný, který by jí naletěl. Nevezme si ji a bude ráda , když jí nerozbije hubu.
-
-
No, ještě uvidíme....
-
-
Ty nejsi normalni! Obhajovat tady takovou kun.u!! A Kokta, kdyby jsi uz v zivote nemel zapichat, tak se vsadim, ze za Ornelou nepujde!!! Protoze ho podrazila a zjistil, co je Stikovic familie zac!!! To uz je evidentni ted, ze uz je v podstate volny a vyhyba se ji! Tohle chlapi neodpousti...
-
..však ještě všichni uvidíte až se Kokta vdá za Ornellu , budete všichni závidět jakého má pěkného a bohatého chlapa!!! A už se do konce života nebude muset o nic starat a bude z ní dáma a populární osobnost národního formátu!!!
-
-
-
-
-
-
clarisko kdy bude ornela na pětce mít tu estradu
-
-
zatím tam žbleptá Ivetka, vymění jednu blondýnu za druhou. Bartoška má místo mozku z chlastu kostku a tahle tam nemá ani to...
Zajímala by mne reakce lékařů, jak by se zatvářili na snímkem její mozkovny. Ale má jednu výhodu, nehrozí jí mozkový nádor,či mrtvička.a infarkt taky ne,na to je třeba mít srdce a ten kus ledu co tam má místo něj kryjou ty érbegy,plastikový...
Když Bůh rozdával rozum, ona stála frontu na pí.u.A když se rozdávala vyčůranost a ziskuchtivost,její matinka stála ve frontě hned 2x
-
-
Podle mě to všechno Ornella naplánovala schválně,aby se tak zviditelnila a proslavila.A bohužel měla to štěstí,že jí to vyšlo...Chlípný Kokta ji neodolal a je z toho děcko..Ta Ornella má ale štěstí ..
-
-
to nemá se štěstím nic společnýho...
-
-
Já vážně nechápu, proč ty chlapy furt bráníte. Chlap má mozek stejně jako ženská a obě pohlaví dokážou svůj chtíč ovládat, jenže musí se chtít. A ty kecy, že chlap je v tomhle jinej než ženská, to si vymysleli sami chlapi, aby sami sebe očistili a ospravedlnili, páč to jsou slaboši. To je celej krám. A velice smutné je, že se tohohle názoru víc drží ženský než chlapi a ještě je brání. Tohle nikdy nepochopím.
-
Jojo myslím , až já je potkám , někde .....tak se na nich zviditelním já, budou koukat...
-
Některý ženský jsou holt takový, že svádějí ženatý chlapy, stejně jako chlapi dokážou balit vdaný ženský. Je to 50:50. Můj rozum mi říká,že když je někdo sváděn a je ženatý/vdaná, tak přece může říct NE. To přece není problém. Kokta si za svou situaci může z velký části sám, kdyby Ornellu ignoroval a věnoval se pouze své manželce, které před oltářem sliboval věrnost,tohle se vůbec nemuselo stát. Ale že ji neignoroval a ještě ji přivedl do jiného stavu a ona mu to vrací,tak to je jeho problém. Tihle promiskuitní lidi jsou prostě nepoučitelní.
-
-
Máš pravdu , je to záležitost vždy dvou. Ale 19 letá puberťačka si švihne, možná i víckrát se starým chlapem a už to musí vědět celý národ.Opravdu si nedokáže najít někoho nezdaného? Je na tom chuděra tal špatně , že ji nikdo jiný nechce? Skutečně inteligentní ženská si zaprvé nenechá udělat dítě - existuje celá řada účinné antikoncepce a když už se stane , tak to řeší s grácií a vkusem. Jak si může holka, která právě vyšla ze školy a ještě nic nedokázala (pokud tedy nějakou absolvovala)urážet skutečné osobnosti, které už mají za sebou viditelné výsledky své práce. Není nic nechutnějšího než nafrněná nána, která se neumí absolutně chovat a ohrožuje díky své primitivnosti už dvě děti včetně toho svého.
-
-
To je sice pravda,ale tohle všechno se děje jen kvůli Koktovi,kterej se s ní k...., kdyby si ji nevšímal a věnoval se své rodině jako slušný, ženatý chlap a táta, tak tohle vůbec nemuselo být, žádná Ornella by si teď nevyskakovala a nepila krev celému národu. Holt se nevyplácí strkat péro do každý, která se nakrucuje. Takže vlastně jenom kvůli Koktově blbosti a promiskuitě je tahle slečna slavná a dělá si co chce. Tak to prostě je.
-
-
A ty 0 potřebuješ do huby, koho tady branis...hloupou ornelu... jsi zaplacená nebo z rodiny největších českých magoru?????Zřejmě budeš baba nebo nějaký dědek od ornely!!!!!!!!!!!!!!
-
Promiň, ale už když taky takhle řešíme cizí intimitu ( měla by zůstat mezi těmi, kterých se to týká a netýká se to jen pana Kokty) tak ještě jednu poznámku - málokterý chlap je imunní vůči svádění mladinké, nezkušené a mazlivé kočičky - je jich mraky, co provozují tuto "relaxaci" ( uvolnění) od manželského života a dalších životních problémů,ale málokterá z jejich partnerek to řve do světa - mají z toho totiž samy taky určité výhody a satisfakce a také mají úroveń. Nikdo o nich neví a funguje to. Toto byl akt čistě účelový ( vysazení antikoncepce, či správné načasování). Bohužel si aktéři, zejména aktérka " nějak neuvědomila", že tímto ublíží dalším lidem a že to rozpatlává dál je ubohé a slabomyslné. Stále trvám na tom, že dvěma dětem slečna Ornela připravila do dalšího života očistec. Za to ji odsuzuji.
-
-
Že by sama Gábinka se zapojila do debaty??;)
-
Můžeme se tady hádat donekonečna, ale život těm dětem zkazil hlavně Kokta, kterej uvažoval pérem a ne mozkem. Žena i muž mají mozek a mají ho používat rovnoprávně a že je chlap blbej a skočí na každou, která ho svádí, tak to už je jeho blbost a měl by si uvědomit i následky svého chování, že to může prasknout a že zničí život své manželce i dítěti. A měl by si to uvědomit v každém věku, natož když je mu skoro 60. Ornella je mladá, nevyzrálá holka, která se prostě baví, nemá závazky, je svobodná a chtěla si užít (neříkám, že spát se ženáčem je ok),ale je to spíš Kokta, kdo by si měl sypat popel na hlavu. Navíc, když je s ním Ornella těhotná,tak by se o ni měl postarat,protože se na početí toho dítěte podílel stejně jako ona. Nejvíc mě vadí,že každej radši obviní mladou holku, která šla s pravdou ven a ze starýho, promiskuitního a nevěrnýho ku....a všichni udělají neviňátko, jako kdyby ho Ornella k něčemu nutila nebo snad znásilnila.
-
-
Já myslim, že původně na tom měli oba stejnej podíl. Ale když už to vyšlo ven tak Kokta se za sebe styděl a zalez, kdežto Ornella na to všechno byla hradá. Kdybych já byla na jejím místě tak bych se styděla za to, že na mě Kokta vlez. A ona se ti chlubí jak kdyby spala s Beckhamem.
-
Já myslim, že původně na tom měli oba stejnej podíl. Ale když už to vyšlo ven tak Kokta se za sebe styděl a zalez, kdežto Ornella na to všechno byla hradá. Kdybych já byla na jejím místě tak bych se styděla za to, že na mě Kokta vlez. A ona se ti chlubí jak kdyby spala s Beckhamem.
-
Tak hele ,kdyby nechtěla , tak nohy neroztáhla a že si nechala rovnou udělat dítě je její blbost a vyčůranost.
Uchvátily je prachy jsou schopny všeho - Ornelka i ta její matinka rádoby prostinká(možná tu prostotu jen hraje). Kokta se stoprocentně vyspal s další řadou žen ( patří do kategorie sukničkářů) a žádná nedělala takovou rutyku,jak na blbá nána a nerozbila mu rodinu. O psychologii a zejména o chování ženatých mužů nemáš absolutně žádnou představu - buď jsi naivní nebo to jen hraješ. Bohužel takový je raálný život bez příkras a stupidních keců. -
No dopr..le, tak to sem měla před lety taky zkusit štěstí, když mě sbalil ženatej chlap, kterej tvrdil, že se rozvádí a já mu na to skočila a když sem zjistila kde je pravda, neměla sem couvnout. Rovnou se nechat zbouchnout, ženská by ho kopla do pr... a já mladá, život před sebou bych teď seděla u kompu,caparta ve školce a tu malou blonďatou čurinu hájila,že má na to plné právo. Místo toho sem ho vyfakovala, jeho ženě, kterou sem s ním náhodou potkala se ani do očí nepodívala...ale Ornella věděla, že je Kokta ženatej, mohla couvnout, mohla mít úctu k svazku manželskému,ať je jeho žena jakákoliv.místo toho jí v očích po vzoru matinky naskočily zlaťáčky a nápad v hlavince se zrodil.Dítě, to už jen jakási pojistka...
-
-
-
-
-
-
Souhlasím s Ivanulkou, jestli to Ornella na Koktu zkoušela,tak on přece věděl, že je ženatý a že může ztratit svoji rodinu. Mohl říct ne. Takhle to dopadá, když chlap přemejšlí rozkrokem a ne mozkem.
-
Doporučovala bych správci téhle stránky,nebo kdo vede osobnosti.cz smazat tuhle osobu z téhle stránky...Ornella tu nemá co dělat..A opravdu nechápu člověka,který jí tady vytvořil profil...Ten člověk se zřejmě asi hodně nudil..:/
-
-
to Jolana- dovolim si poupravit skutecnost, ze ten blabol, co tady cteme , si Ornelka- Pičulka vytvorila sama. Neverim tomu, ze by ji nejaky soudny clovek vytvoril nřejaky profil! Nebot tohle ho..o v trave tady nema co delat!!
-
kdo? ona sama a vymyslela si tady svůj životopis, to se tady na osobnostech-CZ ! může, taková sámoška , taky si udělej profil-to je ted nový trend, si vymýšlet..
-