-
Doporučovala bych správci téhle stránky,nebo kdo vede osobnosti.cz smazat tuhle osobu z téhle stránky...Ornella tu nemá co dělat..A opravdu nechápu člověka,který jí tady vytvořil profil...Ten člověk se zřejmě asi hodně nudil..:/
-
-
to Jolana- dovolim si poupravit skutecnost, ze ten blabol, co tady cteme , si Ornelka- Pičulka vytvorila sama. Neverim tomu, ze by ji nejaky soudny clovek vytvoril nřejaky profil! Nebot tohle ho..o v trave tady nema co delat!!
-
kdo? ona sama a vymyslela si tady svůj životopis, to se tady na osobnostech-CZ ! může, taková sámoška , taky si udělej profil-to je ted nový trend, si vymýšlet..
-
-
Já až tu rodinu potkám v centru tak jim všem dojedoho rozbíju ty levný ksichty!!!!! *8*
-
-
no konečně někdo prakticky smýšlející!!!!
-
-
co to je za ubožačku??? tohle a modelka vždyt tohle flujdum ani nikdo v ČR nezna a přesto jí sem se*ete na osobnosti???koho zajíma že bude mít dítě at jích má klidne 10 proč kupovat blesk a jiny pochybny časopisy vše je na jedno brdo jen drby , a zase drby.
-
Kolik korun stojí Blesk pěkně prosím? 10 Kč? No, celkem vyhozené prachy...nechtěla bych to ani zadarmo. Kdybyste lidi ty peníze věnovali radši nemocným dětem a lidem, na útulky apod. udělali byste stokrát líp. Všechny utracené peníze za ty prolhaný slinty věnovat na charitu... Pane jo, to by byla pěkná sumička. To by bylo zachráněných životů!! Kdypak to Češi konečně pochopí.
-
-
Co to tu meleš? Blesk bych si nekoupila,ani kdyby byl zadarmo - jde mi o to že ten rozšláplý přiblblý obličej slečny O ( panebože 19 let a celebrita - svatá prostoto!)na mě kouká , kam se vrtnu- otevřu internet a hrůza, kouknu na televizi- ještě větší- to mám prodat komp a televizi a koukat do kamen? Sbalte si ji a přestaňte tou špínou otravovat slušné lidi. Prachy , které vynaložíte na pitomosti jako péče o těhotenskou pleť, zviditelnění se a další kraviny raději věnujte opravdu postiženým a potřebným je jich nejen v téhle republice víc než dost. My kteří poctivě chodíme do práce a makáme na pitominy nemáme čas. Musíme se totiž ohánět, abychom nejen uživili své děti, ale občas přispěli i na ty ostatní, kteří nemají nic a nemají ani vyhlídky na lepší budoucnost.
-
-
Nemůžu za to, že jsi smysl mého příspěvku nepochopil-a. Ornella na tebe kouká z internetu? Jakože by si ji Seznam dal jako svou tapetu? Na Ornellu zíráš pouze v případě, když rozklikneš nějakou zprávu o ní. Jinak na ni zírat nemusíš. V televizi můžeš přepnout na jiný kanál,když vystupuje. Ty zchátralé noviny typu Blesk, Šíp taky kupovat nemusíš, páč tam nenajdeš jediné pravdivé slovo. Jak jednoduché.....
PS: rady ohledně péče o těhotenskou pleť já zas považuji za docela prospěšné,na tom není nic špatného, na rozdíl od dobrovolného sponzorování bulvárních sajrajtů.
-
-
-
Dejte tý holce pokoj, když vám tak strašně vadí,tak ji ignorujte a je to vyřízený ne? Ona na lidech jako vy pouze vydělává.
-
-
Hlavně na lidech, jako jsi ty, kteří se jí zastávají :)))
-
-
to je její máma, píšou si tady sami a záměrně tím provokuji a zvyšují si sledovanost))))))))))))))))))
-
-
-
to že sem píšete chxtráci , podporujete pouze majitele osobn.cz, ten potom prodáva reklamu na základě vašich nesmyslných kliků, čecháčci....zamyslete se už trochu je rok 2013 a vy pořád žijete z uplných hooovadin --- co říct((((((((((((((((((((((((((((
-
-
.................a žije z vaší hlouposti a malosti , že se za sebe nestydíte , psát na takovou záchodovou zeď, na tento portál píšou jen odpůrci/příznivci nějaké tlusté zubaté nuly , kgterá pouze všem obtěžuje život a ještě si myslí že na tom vydělá peníze...kde to jsme, zamyslete se trochu..!!!!! bič na vás!!!!
-
-
Nepíšeš sem náhodou taky? :D Taky jsi na tuto stranu klikl/a a příspěvky sem taky přidáváš, tak co ti teda vlastně vadí? :D Chceš nám tady psát o tom, že sem nemáme psát? :D :D :D :D :D :D the biggest LOL ever :D
-
-
no jistě..
-
-
-
-
jaký osobnosti, normální fake - sámoška, tady je osobnost každý, idealní levná blbost pro čechy *1*
-
nestačím se divit, člověk sem nějakej ten pátek nevleze a už ji tu obhajuje i sestřenka...
-
A to,že rozbila rodinu a vzala malému klukovi tátu,to je asi taky v pohodě že ??Takže se běž vycpat ty sestřenko jedna.:/
-
-
Ale pokud vím, Kokta moc dobře věděl, že je ženatej a že má co ztratit, neměl si s ní začínat.
-
-
Tak mi řekni,ty sestřenko jedna proč každého jenom uráží a proč musí být pokaždé středem pozornosti??Ať se stará spíš ona o svůj život,a ne o ostatní celebrity,které jsou na úrovni.Skoro každý den čtu,jak tahle krasotinka jen každého uráží..Takže se ani nedivím,že jí nemají lidi rádi..;)
-
-
Měj si na ni názor jaký chceš, já ji znám z jiný stránky a vím jaká je. A v některýma názorama se s ní ztotožňuju, ale uznávám, že to mohla říct trošku jinak
-