-
Orny...moc Ti to sluší,těhotenství Ti prospívá :) a nekaž si náladu těmito lidma kteří jsou znuděny svým vlastním životem tak řeší ten Tvůj...Lucie.
-
-
Když už píšeš takové CE-LEBRITĚ takovou chválu tak se aspoň nauč gramatiku.
-
-
aspoň, co to je aspoň ? Aspen?
-
-
Rakce tu do včerejška byla,ale byla nejspíš smazána.
Napravuji D
Bylo zde napsáno zhruba toto:
Ornííí, to jsi Ty? Ta hloupost Ti fakt sluší.
Aspoń znamená minimálně, základně, triviálně.
Stačilo se na základce víc učit,ale asi Ti to uteklo ušima.
No nemělo se to holt oč zastavit.
A dodávám kde nic není, ani čert nebere - tím myslím MOZEK :-)))))
-
-
-
horrová ornellko píšeš si tady sama pro sebe..?
-
-
Quentin Štika. Vtip týdne. Zajímalo by mě, co prokleje nejdříve - matku dě.ku nebo své jméno.
-
Pokud se slečna objeví v tisku,mají smůlu-nekoupím ho. *16* *10* *16*
-
nechtemi jí na pokoji
-
ještě jí miluju s Lásky
-
chci aby jsi mně vzala
-
Já pořád nemůžu pochopit proč o ní v bulváru píšou jako o ,,blonďaté krásce" , já si dovolím nesouhlasit, vždyť když se usměje tak vypadá jako skřet co utekl z nějaké hororové pohádky. No potkat jí v noci tak zařvu a uteču. A co se jejích názorů týče, lidi ta je tak blbá, že kdybyste jí zaklepali na čelo tak jí ta ozvěna vyrazí zuby jak je tupá!! A jestli bude za pár let vypadat jako její máti tak má pěkný vyhlídky do budoucna :-D
-
-
Souhlasím. Mám pocit, že o ní se rovněž uvádí, že pracovala jako modelka. Netuším, kde modelkovala. Není výrazně hezká, zajímavá, nemá hezké zuby, nehezky se směje, postava naprosto běžná, vlastní nehezká prsa (už se jimi rovněž pochlubila v tisku). To, že je chytrá, je různými pisálky patrně odvozeno od toho, že žila dlouho v zahraničí, proti ní jsme tedy my, kteří nikdy neopustili malý český rybníček, tupci a hlupci.
-
-
Ona nikdy v zahraničí nebyla, to si mohla vymyslet jen tady na osobnostech.
-
-
-
Ano, tahle rodina opravdu není normální!!! *12*
-
-
Žádná cikánská rodina není normální.
-
-
Fuj, nechápu co na ní kdo vidí ..... hnusná a ještě blbá
-
no chudák dítě jako kdyby nestačilo že má naprosto vymatlanou matku a babku a ještě mu pokazí život takovým jménem no fuuuuuuuuj...
-
-
Nezdá se Vám, že by měl bulvár platit nám za to, že čteme o těch vypatlaných VIP? kdo je ta p-pina Štiková, co dokázala, že se o ní pořád píše? Stejně to nikdo nečte, protože to nikoho nezajímá. PŘI pohledu na ní a její matku se mi zvedá žaludek. Mají vůbec základní školu? Co a kdo je dnes VIP? Lidé bez mozku?
-