-
Opět zde musím reagovat. To jaké bude mít dítě Ornelly jméno je čistě její věc a vy nemáte právo ji soudit. Kdy už ji konečně dáte pokoj?Jsem její sestřenice a tak vím, jaká doopravdy je. Je to skvělá holka s velkým srdcem, moc mi pomohla. Zažila jsem s ní spoustu skvělých věcí. A to jestli bude s Koktou nebo ne, je čistě jejich věc a nikdo nemá právo jim do toho mluvit. Pokud vím, Kokta už je rozvedenej, tak není žádný problém. To se opravdu všichni tak nudíte nebo nemáte na práci nic jinýho než řešit životy těch ostatních?Být Vámi začnu řešit Váš život. A co se týká toho, zda je Ornella či není celebrita.Je zajímavý, že zde má profily i spoustu pseudocelebrit jako například Hanychová, Mašlíková, Mesarošová, Decastelo atd. Vadí mi, když někdo uráží někoho z mé rodiny. Dejte už jí konečně pokoj, ať už může být potom všem v klidu a těšit se z mimča, které se zanedlouho narodí. Držím Ornellce palce, aby byla konečně šťastná a spokojená po boku toho, koho miluje.
-
-
Bože Ty jsi naivní "sestřenice". Mimochodem Kokta ještě rozvedený není. TO JEHO ŽENA terpve zažádala o rozvod, s ohledem na jejich dítě.
Co jste vy "dvě" spolu zažily si dovedu živě představit- muselo to fakt být husté. To že rozbila malému dítěti rodinu a kdovíjaký osud chystá svému dítěti je dost na pováženou to je tak na sociálku. Co má Ornelka opravdu velké asi tušíme všichni - no srdce to nebude, spíš nevymáchaná huba, hodná trhovkyně.( tímto se omlouvám všem trhovkyním na Oníí nemáte) Tak si tu svou rodinu sbalte a buďte v klidu a neotravujte prostředníctvím bulváru slušné lidi, stejně si tam ty články píšete sami ,aby se o vás vědělo, a nerozvracejte druhým jejich rodiny. Nechte na pokoji hlavně malé a také ještě nenarozené děti, které za své rodiče nemůžou a do života si neponesou díky vám moc pěkné vzpomínky. -
-
A proč neodsuzuje i jiné celebrity co rozbily rodiny jiným?Co třeba taková Erbová?Nebo Aichmajerová?A nebo co taková blbka Hanychová?A co taková Mesaroška, která chodí s oslizlýma důchodcema a tahá z nich prachy?Není chyba jen na straně Ornelly, ale především je chyba na Koktově straně, neměl si s ní nic začínat, když věděl, co je v sázce a co může ztratit.
-
Slušný člověk si bulvár ani nekupuje, to si kupujou lidi znudění svým životem a dobrovolně sponzorují lži a blbou škváru. Pokud lidi nechcete, aby vám Ornella otravovala život,tak ten bulvár přestaňte kupovat!!!! Vždyť bulvár je na světě jenom díky lidem jako jste vy, protože ho sponzorujete,tak oni rejžujou, kdyby ho nikdo nekupoval,tak nebude ani existovat a hned by bylo na světě lépe!!!! Je to jen o lidech.
-
-
Mluvíš mi z duše Ivanulko, když už se celebritami můžou nazývat št...y jako Hanychová,Mesarošová aspol, tak bych Ornellu nijak neřešila. Já jí taky přeju spokojený život a přeju si,aby si Koktu vzala a byla šťastná. Já si nemyslím, že by to byla špatná holka. Je odvážná,že šla s pravdou ven...Kdo jiný by měl tolik odvahy? Přeju jí v životě jen to nejlepší.
-
-
Je celkem zajímavé , že si tady muže založit profil sám a vylhat tady o sobe co chce ... Ale někdo zde napsal před týdnem něco nehezkeho o tomto portálu ......... Zprava byla smazána , pravděpodobně nejakym cenzorem, který zde hlida ........ OLLaLa, tak to je hustý )))))))))))))))))))))))))))))))
-
AŤ JDE NĚKAM DO KOPRU!!! Husa si myslí jak je z ní celebrita!!! K smíchu to je jak je to ubohý, je pravda-chudák dítě, který se ještě ani nenarodilo
-
Bylo by dobře, kdyby se slečna Štiková naučila především českou gramatiku. Je trapné (ale jí to asi nevadí), když na své stránky píše ubohé věty a ještě s tolika chybami. Bože, to je střívko. Ale chová se a vyjadřuje, jako kdyby byla ze všech nejchytřejší. Když čtu někdy ty její bláboly,jak hodnotí lidi, kteří něčeho dosáhli, tak mám pocit, že nemá ukončenou ani základní školu. Chudák její dítě.
-
já naní myslím chci si jí vzít za ženu
-
-
Ty jsi ichtyl!!! Nepáří se Štikovi mezi sebou?? Nejsi ty ten jeji bratranec Artur? To by tak odpovidalo , deb..e!
-
-
Co ta dělá na OSOBNOSTECH? Už to slovo OSOBNOSTI to jsou zpěváci, zpěvčky, herci, herečky, textaři, textařky, režiséři, režisérky, modelky, moderátoři, moderátorky, scénáristé, scénáristky, spisovatelé, spisovatelky, panovníci, panovnici, baviči, (politici), gramaturgové, dramaturgyně, profesionální tanečníci, tanečnice a tak dál, ale něco co je opravdu celebrita, Ornella je jenom k***a a nic víc ať jde někam do chlíva. Ona si asi myslí, že je normální, ale ona na to jednou doplatí-snad, teď mě na ni napadlo jedno přísloví do budoucna , no nevím jestli to tak úplně bude, ale líbí se mi to: JAK SE DO LESA VOLÁ, TAK SE Z LESA OZÝVÁ, asi tak. Jo ona si myslí, že je celebrita jenom z toho důvodu, že je denně v Blesku, ať si je, já to stejně nečtu. To je asi všechno na co jsem si vzpomněla, ale našlo by se toho na ní víc...
-
-
..co dělá kde? Na čem? Osobnostech) ? Napsala se tady - samoobsluha, taky se zde můžete napsat .. A budete osobnost
-
-
Nejdřív se v médiích fůrt objevovala a řešila Iveta Bartošová a teď tohle. Kam ten svět spěje? Být slavnou jen kvůli tomu že rozeštve slavné manželství a pořídí si dítě se ženáčem?
-
Ještě se malé nenarodilo a již je odstavené ve vedlejším pokoji a nese si do života pěknou kládu
-
myslím tebe d :D
-
:D asi tak :D skvělej příspěvek :D