-
Ornellko jsi krásná
-
ještě pár kliků a bude mít 4000 nelíbí se ! *15*
-
-
aspoň v něčem bude no.1
-
-
4000 prolomeno ! *15* Dáme 5 tisíc ! *15*
-
-
-
Proč už není Ornella v TOP 10 ale až na 33. místě.
To je blamáž, taková hvězda
*11* -
Kdyby si téhle rodiny nikdo nevšímal, tak si ani neškrtnou. Celebrity z nich totiž udělali novináři, kteří horlí po senzacích a samozřejmě čtenáři, kteří si bulvár kupují a krmí s tím svoje vyprahlé dušičky, jako kdyby nic jiného neexistovalo. Tak tak...
-
-
Sem si říkala,žes dlouho nedala svůj příspěvek. Ale je zajímavé, že po Ornelle téměř ani vidu,ani slechu, za to její matinky je všude dost. A nemusím číst bulvár, ono to vyskočí samo z reklamy na Vyhulený! , když se snažím najít nějaké zajímavé zprávy, atd.
-
-
by se k sobě hodili, co říkáte?
nejkrásnější sportovec na světě *14* *14* *14*
http://www.osobnosti.cz/marc-marquez.php *3* *3* *14* *14* -
prej vypadá teď jako Miro Šmajda, s tím účesem...
no mě se to zdá jako dobrá změna, s tim jejim ksichtem, co bychom taky mohli chtít, že???
aspoň že to už není ta ukrajinská blond... *1* -
Tak což děcka, co je novýho? Nic,že? Jedna tupá blondýna zastínila druhou. Ta první se chce udržet v povědomí lidí svojí závislostí, ta druhá to udělala prostřednictvím své tuposti a jednoduchostí. Tuhle sem přemýšela nas tím,jak dlouho se kouzelná školka vysílá a napadá mě,že to zas tak dlouho nebude a tudíž by se v ní Ornella ukázala jako téměř pubertálně pokročilý jedinec. A nebo tam vůbec neúčinkovala,páč sem hledala v archivu a nic...
-
-
Ja nezaregistrovala Qrnellu ani jako modelku.No zato ted ji mame skoro všude.Staci porodit dite starému pupikovi a hle zrodi se nova VIP!
-
-
Jj, VIP=very imbecil people...
Sama za sebe, bych to tlustý prase nepustila ani na krok k sobě. Se říká,že láska je slepá, ale Ornella musela vypít už tenkrát pančovanej alkohol a má teď poškozenej zrak no a mozek nevyvinutej od 1.trimestru...takže za to vlastně ani chudák nemůže...
-
-
-
Tak jsem si našla pár rozhovorů s Ornellou na netu a je to teda síla. Pominu nepříjemný hlas, za to nemůže. Ale za tu vypatlanou hlavinku asi ano. Pokud vím, že jsem intelektuálně v slabší polovině světa, tak se spíš stáhnu a neprezentuju své názory na veřejnosti. Ať Kokta řekne, co se mu na ní líbí. Mně by to fakt zajímalo, studium psychologie nemám až tak dávno za sebou...
-
Aspoň, že Ornela zmizela z dosahu své matky, aspoň uvidíme její skutečnou povahu.
-
Už se dostatečně zesměšnila, vrhla mládě s Koktou, užila si svých 12 měsíců slávy... Je čas tu komedii finišovat. I ten největší tragikomik ví, kdy skončit... Podej si ruku s Bartošovou... Dávám Vám oběma palec dolů děvčátka. *7*
-
-
Presne tak- to jsou ty tzv celebrity které si vytvorili popularitu z pruseru.Myslim, ze to se da jen v naší ubohe kocourkovske republice.Z ostud naroda mi delame VIP osoby.Je mi z toho nanic!
-