Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ornellko jsi krásná
  • ještě pár kliků a bude mít 4000 nelíbí se ! *15*
    • aspoň v něčem bude no.1
      • 4000 prolomeno ! *15* Dáme 5 tisíc ! *15*
  • Proč už není Ornella v TOP 10 ale až na 33. místě.
    To je blamáž, taková hvězda
    *11*
  • Kdyby si téhle rodiny nikdo nevšímal, tak si ani neškrtnou. Celebrity z nich totiž udělali novináři, kteří horlí po senzacích a samozřejmě čtenáři, kteří si bulvár kupují a krmí s tím svoje vyprahlé dušičky, jako kdyby nic jiného neexistovalo. Tak tak...
    • Sem si říkala,žes dlouho nedala svůj příspěvek. Ale je zajímavé, že po Ornelle téměř ani vidu,ani slechu, za to její matinky je všude dost. A nemusím číst bulvár, ono to vyskočí samo z reklamy na Vyhulený! , když se snažím najít nějaké zajímavé zprávy, atd.
  • by se k sobě hodili, co říkáte?
    nejkrásnější sportovec na světě *14* *14* *14*
    http://www.osobnosti.cz/marc-marquez.php *3* *3* *14* *14*
  • prej vypadá teď jako Miro Šmajda, s tím účesem...
    no mě se to zdá jako dobrá změna, s tim jejim ksichtem, co bychom taky mohli chtít, že???
    aspoň že to už není ta ukrajinská blond... *1*
  • Tak což děcka, co je novýho? Nic,že? Jedna tupá blondýna zastínila druhou. Ta první se chce udržet v povědomí lidí svojí závislostí, ta druhá to udělala prostřednictvím své tuposti a jednoduchostí. Tuhle sem přemýšela nas tím,jak dlouho se kouzelná školka vysílá a napadá mě,že to zas tak dlouho nebude a tudíž by se v ní Ornella ukázala jako téměř pubertálně pokročilý jedinec. A nebo tam vůbec neúčinkovala,páč sem hledala v archivu a nic...
    • Ja nezaregistrovala Qrnellu ani jako modelku.No zato ted ji mame skoro všude.Staci porodit dite starému pupikovi a hle zrodi se nova VIP!
      • Jj, VIP=very imbecil people...
        Sama za sebe, bych to tlustý prase nepustila ani na krok k sobě. Se říká,že láska je slepá, ale Ornella musela vypít už tenkrát pančovanej alkohol a má teď poškozenej zrak no a mozek nevyvinutej od 1.trimestru...takže za to vlastně ani chudák nemůže...
  • Tak jsem si našla pár rozhovorů s Ornellou na netu a je to teda síla. Pominu nepříjemný hlas, za to nemůže. Ale za tu vypatlanou hlavinku asi ano. Pokud vím, že jsem intelektuálně v slabší polovině světa, tak se spíš stáhnu a neprezentuju své názory na veřejnosti. Ať Kokta řekne, co se mu na ní líbí. Mně by to fakt zajímalo, studium psychologie nemám až tak dávno za sebou...
  • Aspoň, že Ornela zmizela z dosahu své matky, aspoň uvidíme její skutečnou povahu.
  • Už se dostatečně zesměšnila, vrhla mládě s Koktou, užila si svých 12 měsíců slávy... Je čas tu komedii finišovat. I ten největší tragikomik ví, kdy skončit... Podej si ruku s Bartošovou... Dávám Vám oběma palec dolů děvčátka. *7*
    • Presne tak- to jsou ty tzv celebrity které si vytvorili popularitu z pruseru.Myslim, ze to se da jen v naší ubohe kocourkovske republice.Z ostud naroda mi delame VIP osoby.Je mi z toho nanic!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit