-
Už se dostatečně zesměšnila, vrhla mládě s Koktou, užila si svých 12 měsíců slávy... Je čas tu komedii finišovat. I ten největší tragikomik ví, kdy skončit... Podej si ruku s Bartošovou... Dávám Vám oběma palec dolů děvčátka. *7*
-
-
Presne tak- to jsou ty tzv celebrity které si vytvorili popularitu z pruseru.Myslim, ze to se da jen v naší ubohe kocourkovske republice.Z ostud naroda mi delame VIP osoby.Je mi z toho nanic!
-
-
Třeba Štikovci udělají šou jako měli na Slovensku Mojsejovci. Docela by mi tam pásli.
-
-
Mám dojem, že už na tom pracují.
-
jenom to ne, primiiovní pokleslé kultury tady máme dost, stačí i mj. ty levicové strany a jednomu se chce zvracet
-
-
tak nic moc.. *1*
-
za chvíli má bát na čt1 ! Ohnella ! V pořadu o bulváru či co..
-
-
oprava na čt2 21:50
Pološero
Na stránkách bulváru
-
-
Dnes se narodilo další slavné miminko. Kdo chce tak to dovede krásně utajit. A ne prodávat bulváru.
-
Quentin je celý děda štika,na údajného otce koktu není vůbec podobný
-
Prý chodila v 15 letech s Radkem Štěpánkem,až její matka to popřela..
Jardu Jágra zase nechtěla,haha ! *15* -
-
Její matka nějakýho slavnýho milence popřela? To čumim...
-
-
joo..někde na idnesu..prej se Štěpánek jen přátelí s jejich rodinou..to
pochybuju ! *15* -
-
Beztak se někde jen potkali,dali drinka,krátkej pokec a teď si myslí,že jsou přátelé. Takových lidí,co bych po pár prohozených slovech měla považovat za přátele by byli tisíce...
-
-
Přesně tak, neskutečné, jak lidé dovedou být jeblí, i z vymyšleného howna udělají pravdu
-
-
-
-
-
Mě se Charlota líbí. *4*
-
-
Tobě se líbí všicí z tý rodiny....
-
Kdyby měla jinej obličej a tělo,to by byla kus ! *1* Jo a jinej mozek
by taky bodnul ! *15* -
Mně ne
-
-
koukám až z toho koktám,že ta charlotta je ošklivější jak stará štika. Že se kritizovalo ornellino líčení,ale ona-to je masakr. Jak domina z nějakýho brutal,sadomaso,fat filmu...brrr
-
Co všechno lze nazvat PROJEKTEM!!!! - to už je fakt hodně přes normál.
http://www.super.cz/180300-vedouci-projektu-ornella-stikova-vraci-uder-dceru-ovlada-kokta-chtela-nas-okrast.html
Oni už opravdu neví, jak by se zviditelnili. Teď se jakoby rozhádali, aby bulvár přispěchal a bylo zas o čem psát.
Tolik primitivismu a ubohosti může do světa pustit jen tato rodina.
Fuj. Je mi z nich na blití. *10* *10* *10* *10* *10* -
-
Škoda jídla...prostě si nad nimi jen odplivni a jdi dál. Tyto stvoření Tě neživí,nic Ti nedávají a se.r.o.u Tě stejně jako politici,prostě se povznes a měj z nich prču jako zbytek národa...
-