-
Okamura popírá že by sní někdy něco měl..jinak nepochybuju že prostřídala dost chlapů,na kterých bylo nejvíc sexy jejich bankovní
konto.. -
Ano slysela jsem jak o ni Okamura dost nelichotive mluvil v televizi.Takze Okamura,Kokta a buhvi kdo jeste.A to je ji teprve 20 let.To se ale Ornella spletla.Takovym holkam se nerika modelka ale k....!A myslim,ze Stikovym od jejich blbe povesti nepomuze ani to,ze si budou v rodine davat jmena filmovych hvezd!Ono je to u takove cirkusove rodiny k smichu.Ornella rikala,ze by jeste mela rada s Koktou holcicku.Mohla by se jmenovat Esmeralda.
-
Ta zahradu sem neviděla a asi ještě že tak,dle tvé reakce. Někteří rádoby zahrádkáři nám zahradníkům cupujou nervy,viz.jedna paní si myslela,že během léta bude mít ze sazeniček zeď 10x10m pokrytou břečťanem,aby ji nemusela opravovat...
-
Díky ní se může prohlásit za modelku každá druhá holka,která se propůjčila třeba kamarádce za model,že se chce stát fotografkou. Já jsem taky dělala model známému,když začínal a jedna fotka byla vystavena ve Strašnickém divadle,kam měl dorazit ale nedorazil i pan Saudek. A mám tu profil?Nemám! Říkám si modelka? Neříkám!
Ale ona by byla schopna díky matince ze sebe udělat moderní Marii,jen s tou neposkvrněností by byl zádrhel... -
A jd to tady. Kokta má novou ženskou a rozhodně hezčí než Ornella. Dopadne stejně jako jeho předchozí manželky!!!
A staří se možná budou rozvádět,že by Štikovy došla trpělivost a s touhle boudou na Koktu a lidi nechtěl mít už nic společnýho??? -
Pá lidí ji možná zaregistrovala jako údajnou milenku Okamury..jako
modelku asi nikdo.. -
Ona a modelka?To je snad zert.Nema vubec zadny vkus.Vypada jako holka z maringotky, ktera laka muze at si streli na ty ruze.A jeji postava XXL by ucpala prehlidkove molo.Draha Ornello, to ze nekdo vyfoti na FB sam sebe s odhalenou hrudi z nej modelku opravdu nedela!Nebo zaregistroval ji snad nekdo z vas ostatnich pred tim jejim medialnim tehotenstvim jako modelku.Ja o nim v zivote neslysela ani ji nikdy nevidela.
-
Proč nám fušuje do řemesla. Nemají na zahradníka, jejich zahrada vypadá podobně neupraveně, jak jejich vlasy....lacině
-
Vzhledem k tomu,že Monika je těžká rodinná manipulátorka,musela by ona sama svého manžela jejich dceři strčit do postele a vzhledem k dnešní opatrnosti otců co si nedali pozor když měli a jejich požadavky na testy otcoství pochybuji,že by to takhle provedli. Monika je sice jednoduchá,ale ne zas úplně blbá aby tohle zjištění riskovala. To by Koktovi raději zapůjčila svou Ančudlanču,než nechat dceru napustit jejím otcem. To by už mohla rovnou dát nějaké kapesné kolemjdoucímu,či žebrajícímu na ulici a ten by na potomku také zapracoval...ale díky testům by pak byly v pérdeli...
-
Když vidím jejího otce, tak mi to jako blbost nepřipadá. Vypadá jako kdyby prostál hodiny u základní školy a to u prvního stupně
-
To říkáš ty, ale všichni víme svoje, kdo je tady *12*
-
Já jí fakt nechápu. Ta kadeřnice na fotkách má fakt supr barvu i účes a ona si nechá tu hlavu takhle prznit. I já bych ji obarvila a ostřihala lépe. Ano,náš zákazník,náš pán,ale ženský co chodí k sestře do kadeřnictví si většinou nechají poradit,co jim sluší a jaký je dneska trend...
-
Tak Monče řekla už i její kamarádka,že má s tím květákem něco udělat. Napadá mě,že její oblíbenou postavou je Chůva Fain a dle toho se češe a myslí si,že by i její dcerunku mohlo potkat podobné štěstí...
Teď mi napadlo- dítě získává po rodičích polovinu genetické informace od každého z nich. Ornella evidentně dědí i polovinu IQ- máma Štik 50 IQ,táta Štik 50 IQ,to máme od každého po 25. Tak doufejme,že Kokťák měl víc,aby malyčký nebyl natvrdlý jak zbytek jeho rodiny... -
Né,tohle už je hloupost a nechutná. Její otec vypadá jak ňouma ale na prase tohohle rázu bych ho netypla. I když, můžu se mýlit. Jednou sem se už s charakteristikou člověka sekla a následky jsou příšerné...
-
Meleš blbosti.
-
Když se na ní podívám a to i na jiných fotkách, tak podle mě je ta holka docela ošklivá. V porovnání s jinýma které znám.
-
No u téhle rodiny je možné všechno. Kokta se ožral, nepostavil se mu, tak zaskočil Š.... a hodilo se to na Pepíka *1*
-
No to by bylo už moc, ne?
Vzhledem k dědičnosti je možné,že je malý podobný dědovi. Jsem také podobná babičce a asi těžko mne porodila,ne? Štikovic jsou schopní asi všeho,ale tahle myšlenka se mi příčí... -
ty jsou kolikrát hezčí...
Když bych měla porovnat Ornellu s mými staršími sestrami(pozn. Jsem též starší než ona) a švagrovými,které jsou matkami od rodiny,na kosmetiku max.1ročně a to se musí dokopat,vypadají fakt luxusně. A o její matce a své jsem již psala,prostě moje mamuška ač bojuje s nějakými těmi kily(po4dětech),kosmetiku nezná,nelíčí se a celý život dřela jak mezek vypadá oproti Monice nádherně!!!
Nač jsou jim peníze,když v hlavě mají nas..no a vizáží připomínají ruské etnikum,které pracuje v našich fabrikách... -
Co to jídlo před ní???
Boha jeho,jestli má to kadeřnictví takový servis,tak by jí měl na tý palici udělat něco lepšího,než účes a-la ukrajinka... Ale je také možné,že zrovna na tohle některé zákaznice letí a i přes ne příliš dobrou vizáž,kterou si odtud odnáší si chválí podporování jejich obžerství. Jsou tlusté, učesané, přelíčené, rádoby bohaté, ale hlavně nažrané...!