-
Od jisté hodnoty IQ člověk nic nevnímá a nehodnotí..............
-
doufám,že bude zahýbat často,aby si věděla jaké to je a neměla klid ve vztahu !!!!!!!!!!!
-
no nemám slov je to opravdu p.ča a ješte mluvi jak retardovana co čekala kam dala oči vždyt je to starej paprda a ona mlada holka to bylo jasny že bude zanašet a chudak to díte hned co by mi byl rok a dokazala bych držet pistol tak bych se zastřelila co dala tomu díteti za jmeno ? ta holka to nema v hlave srovnany dopadne hodně špatně
-
týrání !!! :http://www.super.cz/169598-chudak-quentin-ornella-stikova-synacka-prevleka-za-tygra-a-kravicku.html *15* *15*
-
Ale představa je to krásná.
*3* *3* *3* -
Sunday,věty
-sklízíš, co jsi...
-boží mlýny...
-vrátí se to jak bumerang
pokud máš paměť, už byly *1* *1* *1* Jsem ráda, že na naše slova došla. -
Mě se to nezdá normální tak i tak(viz. Nedvěd a jeho novomanželka). Tomu maličkýmu by mohl dělat dědu. Dle mě je to zvrácený stejně jako pedofilie. Co je na starým,uvadajícím(Kokta jen chytil druhou mízu) chlapovi,kterýho brzy začne trápit artróza a prostata,přitažlivého. Akorát jeho bankovní účet. Ale ta představa s takovým chlapem,brrr...
A k tomu rozsvícení se- dutá hlava se s větší pravděbodobností rozbije. To je jako by ste chtěla po kasičce,aby v ní byl milion,než dopadne na zem... -
Ono se to dědí,takže obě...
U nás je to v poho, na mamku si nedovolí,má železnou ruku,zlatý srdce a ostrej jazyk a já vždycky zdrhnu i když kvalitní koště se dneska už špatně zhání,tak nevim jak za 100let,to budu rychlejší pěšky... -
Tak Orní,jaký to je,když Ti chlap zanáší??? Už víš jak bylo Partyšce,když se o Tobě dozvěděla??? Stejně jako té před a před a před,atd. A Ty budeš jen další podvedená, sklízíš, co si zasela... Jo a mimochodem,sice je ta nová prdelatá,ale furt má do sebe víc než Ty...
-
Skočit s ženatým starým chlapem do postele je normální, ale žít s ním před jeho rozvodem by bylo divné! Škoda, že při pádu ze schodů, nespadla na hlavu a nerozsvítilo se ji.
-
Větší strach v době pálení čarodějnic by měla mít její kolotočářská matka Monča...
-
Bacha Orni,pálí se čarodejnice,zdrhej s matkou,nebo tě dostanou. Mě nechávaj být,sem prý hodná "bába" kořenářka
-
A co tam jako bude vidět? Jak tam maká parta bezdomovců za gulášovku z místní hospody?
Vždyt ta ...píp... si ani zuby nevyčistí bez dopomoci.
Ta a zahrada? Svatá prostoto ? *7* -
Pro čdrsně? Píšeš pouze pravdu....
-
Vodňanského 2351, Hostivice, okres Praha-západ
Tak si to najdi na mapy.cz
*1* -
to je tou změnou tlaku, případně problémy s prostatou a přílišným sluněním
-
Já jsem se včera také pohyboval v diplomatických kruzích a to v příhraniční hospůdce III. cenové skupiny, kde u jednoho stolu seděli štamgasti Slováci, Poláci, Moravané a Slezané. Bylo družno a veselo, jedly se ryby, cejni, pstruzi a sbíral jsem zkušenosti a čerpal informace. Možná si to dám do svého curriculum vitae. Jenom tam kolem nás pobíhal koktavě štěkající pes Rintintín, že prý má hlad, asi se jeho psí máma fena někde zatoulala do lepší psí společnosti.
-
Nebudu to psát jako anonym, napíšu to drsně. Ornella je ku...! *11*
-
..si nechala přidělat podivně vypadající vlasy a vypasená (v obouch
smyslech slova) Ornella si s ní připila..to je úroveň teda.. :http://www.webmagazin.cz/_okcl2/1366621700_730.jpg -
jako nejlepší je,že vztah s Okamurou dokazuje jednou jedinou fotkou,kde stojí opodál jak tvrdý Y. Takových fotek má doma kopice lidí s různými vlivnými a slavnými osobami a netvrdí,že s nimi měli intimní vztah. Můj přítel se zná osobně s Luckou Bílou,nebo Terezou Maxovou a neříká,že by s nimi něco měl...
Ale jak se říká-líná huba,holé neštěstí. U nich k tomu patří, co na tom,že to není pravda...