-
Každý dítě je hezký i když si člověk občas říká,jak ho mohli někteří jedinci zplodit...
A o Ornelle jsem svým způsobem nemluvila,pouze že ses tu dlouho neukázala,abys jí hájila. A v těch Bohnicích to nemusí být špatný,ne? Můžeš se chovat jak retard,nemusíš se o nic starat,dostaneš najíst a nikdo ti tvý chování nevyčítá... -
..porodila Barbora Špotáková..asi o měsíc dřív,než měla termín.O jejím
těhotenství se skoro nepsalo a to je to olympijská vítězka zato u nuly
Ohnully jsme museli vědět vše.. *15* -
Co máš furt s těma Bohnicema?? Ti to pořád nějak leží v žaludku. No a co...mě se Quentin líbí, má hezký oči. Je na tom něco špatného? A o Ornelle se tady vůbec nebavím, bavím se o Quentinovi.
-
no to mě podrž, ty ještě žiješ???
Sem si říkala,žes dlouho tu blonďatou existenci nehájila. Že ona tě rodina nechala hospitalizovat v Bohnicích? -
nerosumet reci tvého kmene
-
Quentinek se strašně pěknej. *14* *3*
-
Tak prej čtyři- češi, vietnamci,slovák a thajec
-
zkus hádat,muhene
Hele Ornella je prej slavná,jo? Tak my dneska grilovali a k tomu nám živě hráli MIG 21, komu s celebrit se to poštěstí,mít místo rádia,či kytárky rovnou kapelu???!!! A ještě k tomu nejsem z diplomatických kruhů a přesto byli zúčastněny dvě národnosti... -
Who is KUNDELLA???
-
jE JÍ jen 20,i když včera napsala 22 :-)) !
-
Bohatých? Vždyť mají holou ..píp. Barák na hypotéku umí postavit pomalu každý bezomovec, ne tak bývalí cirkusáci a kolotočáři. *7*
-
a jen to vše zase odnesou děti,ale kdo chce kam,pomozme mu tam *15* ...Snad i naše slavná Ornella otevře oči a zjistí,kde je nechala,ten jí věrný nebude,nikdýýýýýýýýýýýý *15*
-
Vlastně nééé slavných rodiču,ale bohatých *12*
-
Jak taková Ornella muže dělat modelku,je jí 21let a vypadá na 40let,co dokázala,vuuuubec nic,jen že je to dcera slavných rodiču a že si začla s Pepou Koktou,o kterém by mimochodem také skoro nikdo nevěděl,kdyby si navzal Gabču Partyšovou,no nic proti nikomu,ale Gabča alespon něčeho dosáhla a umí se postarat sama o sebe,ještě k tomu je to moc hezká holka,nevím kde nechal oči,holt každý jsme nějaký.Tíámto nikoho rozhodně neodsuzuji,jen píši svuj vlastní názor,Gabce přeji hodně uspěchu a štěstí a Ornele???Na to,at si každý odpoví sám,ale ta slečna???Raději-no coment *11*
-
Dívky si léta přidávají,ženy ubírají. U ní těžko říct,není ve věku kdy by musela dělat obojí. Ale měla by si přidat na IQ...
-
duc duc duc bum bum bum
-
UŽ ani neví,že jí je dvacet..dneska o sobě napsala,že jí je dvaadvacet.
Asi se stydí za svůj skutečný věk ! *15* -
Zazpívala Koktovi na mikrofon a předvádí se před aparáty bulvárních plátků...
-
případně zařadit do cirkusu Chumberdo !
-
Prosím paní Štikovou, jestli nemůže vložit odkaz na nějakou tu kampaň, kterou Ornella fotila. Jakoukoliv, jak pro místní, tak zahraniční klientelu. Pokud je to pravda, tak já bych se na ty fotky rád podíval, proč ne, ale pokud takové fotky nejsou a kampaň žádná neexistuje, tak by měl správce těchto stránek profil O.Š. přesunout někam jinam, nebo smazat, protože mezi modelkama nemá co dělat. Zařadit třeba mezi filmy, například komedie, tam se tahle rodina opravdu hodí.
Už se těším na fotečky .....