Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ornela, jako matka pobírá taky nějaké příspěvky *15* *15* *15*
    možná dostala taky sKartu( pokud ano, tak bude tvrdit, že zlatou).
  • Být rodičem, tak to pochopíš. Zeptej se své matky, které miminko bylo nejhezčí a odpoví ti, že TY. Nebo by řekla, jedině to mimino od Ornely. *1* *1* *1*
  • Co je to sKarta. Impotentee *12* *12*
  • Tvůj názor je pomatený, ornelka má velké problémy s kostrou-od pohledu se jí bortí asi v mládí brala anabolika, má sežraný zuby, sežraný vlasy, vymazáno v hlavě a celé to maskuje její prolhaná matka-bývalá prost--tka v současnosti kuplířka, trpící velkými duševními problémy, které pramení z nedostatku peněz a komlexů.
  • No modelka z aristokratických kruhů *1* *1* , začíná už plešatět..
  • ...nepsalo se o ní, protože nechtěla aby se o ní psalo..ale štiky se prodávat musejí , aby bylo na složenky..
  • ...kráska Ornella : http://foto.osobnosti.cz/ornella-stikova-629763
    Škoda jen že je tak blbá,to její krásu ničí :-) ! *1*
  • Ano Ornella má přímo krásné zuby :-)) ! Dále přímo úžasné půlmetrové
    oční linky a k tomu 5 litrů peroxidu na hlavě :-) ! A ty její tmavé
    bradavky,co už před rokem ukázala na fotkách..uá krása :-) !
  • Přesně tak, mj. i atletka Špotáková, to je osobnost a ještě bude a ne nějaké duťky, co v alkoholovém opojení a za lováče v podobě dárku z nějakého drahého butiku někomu podrží a pak se diví, že to, co přivedly na svět, chce jíst, prdí, křičí, kaká, musí jíst, ale jak to stihnout když mám v programu tolik večírků, barů, já, taková zodpovědná ......... To jenom hloupá a duševně nevyvinutá individua mají pořád tu potřebu ukazovat cizím lidem své malinké dítě, nechat ho fotit, vystavovat se na tapetě kdekoliv, to je nemoc, to by se mělo léčit, tito lidé nepřímo ovlivňují ty další nevyvinuté pubertální dívky, které si myslí, že pořídit si dítě je, jako si v butiku koupit kabelku. Já takovými lidmi pohrdám, to jsou komedianti, stupidní a hloupí lidé, naštěstí je jich menšina, zatím.......
  • ty mslíš ty ... Fero, Dezider, Aranka, Brigita ?? Moc hezké děcka a ta částa na sKartě je velmi milá, že ? VÁŠ EXEKUTOR
  • Přesně tak, to ten zasraný bulvár honí senzace a cpe ti ty Ryby až na talíř, šmejdi, bych je nechal makat někde u pásu nebo jako pokladní v Kaufu a byli by vyvředění, že by zapomněli, kde na jaké ambasádě dělali vrátné !
  • Všechna miminka jsou hezká a moje byly nejkrásnější.
  • Každýmu dítěti se oči mění v závislosti na věku,potravě a prostředí,takže teď může být podobný mámě,pak tátovi, pak bábě a nakonec bude po dědovi,třeba...ale i tak bude mít sklony k nadváze,když si tak vybavím členy rodiny a to,že je krmený pouze sunarem,po kterém prťata hrozně přibírají a když se to neuhlídá,je průšvih na světě
  • Můj názor je, že Quentin je hezké miminko, má pěkný oči po Ornelle. Myslím si, že ona tak ošklivá rozhodně není, jak tady pořád všichni říkají, na některých fotkách jí to dokonce hodně sluší. To jenom vztek a pomluvy zatemnily lidem mozky. Vím, že každý má na krásu svůj názor, ale Ornella mě vzhledově přijde taková normální a když se hezky namaluje, tak strčí některý naše modelky vzhledově do kapsy, nepřeháním. Třeba takovou Agátu určitě, ta mě nikdy nepřišla krásná, to si myslím, že Ornella je hezčí.
  • Přesně tak..těžko se jí vyhnout..byla i na primě a na nově..
  • třeba to nečte, stačí jen když projíždíš články a ty úvody se ti zobrazují samy,než narazíš na to, co tě opravdu zajímá
  • no to víš, pracovala jsem v podobném zařízení a ty lidi se tam fakt nemají špatně. Ovšem v naší zemi se najdou i tací,kteří tato zřízení berou jako zlatý důl a druhé spíš vykořisťují,než aby jim pomohli od jejich nemoci...
  • Tě snad nikdo nenutí, abys to četla. Když se ti to nelíbí, tak o nich nic nečti a je to.
  • No téééda, ty to tam nějak znáš holka. *1* *1*
  • lépe bych to nenapsal, u nuly Cornely, jak výstižné a ten její Rintintín je úplně stejné děco, jako plno jiných, to jenom bulvár a šmejdi dělají z těch lidí něco, čím nejsou, Rybovi, Candátovi, všichni mají posranou prdel, i diplomatických kruzích, když na tebe přijde sračka, tak ani diplomaický pas i nepomůže *15* *15* *13* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší