Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2836 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak nic moc.. *1*
  • oprava na čt2 21:50
    Pološero
    Na stránkách bulváru
  • za chvíli má bát na čt1 ! Ohnella ! V pořadu o bulváru či co..
  • Dnes se narodilo další slavné miminko. Kdo chce tak to dovede krásně utajit. A ne prodávat bulváru.
  • Přesně tak, neskutečné, jak lidé dovedou být jeblí, i z vymyšleného howna udělají pravdu
  • Quentin je celý děda štika,na údajného otce koktu není vůbec podobný
  • Beztak se někde jen potkali,dali drinka,krátkej pokec a teď si myslí,že jsou přátelé. Takových lidí,co bych po pár prohozených slovech měla považovat za přátele by byli tisíce...
  • joo..někde na idnesu..prej se Štěpánek jen přátelí s jejich rodinou..to
    pochybuju ! *15*
  • Její matka nějakýho slavnýho milence popřela? To čumim...
  • Prý chodila v 15 letech s Radkem Štěpánkem,až její matka to popřela..
    Jardu Jágra zase nechtěla,haha ! *15*
  • Tobě se líbí všicí z tý rodiny....
  • Však si za to může sama, podle toho co se o ní píše, jí jde o skandály. Jak jinak by se takovej "člověk" jako ona mohl zviditelnit?? A skandály vedou k pomluvám, takže co by chtěla jinýho? Hlavně že o ní každej ví ... Já o ní četla tak 3 zprávy a už jen první tři řádky tohle všechno potvrzují. Jak si kdo ustele, tak si taky lehne. Může si za to sama.
    A co se týče její matinky, tak na tu nemám slušných slov.
    A co se týče tebe, tak radši drž pysk, protože děláš přesně to samé, za co nadáváš ostatním.
    Nic víc, nic míň
  • Kdyby měla jinej obličej a tělo,to by byla kus ! *1* Jo a jinej mozek
    by taky bodnul ! *15*
  • Mně ne
  • Mě se Charlota líbí. *4*
  • koukám až z toho koktám,že ta charlotta je ošklivější jak stará štika. Že se kritizovalo ornellino líčení,ale ona-to je masakr. Jak domina z nějakýho brutal,sadomaso,fat filmu...brrr
  • Škoda jídla...prostě si nad nimi jen odplivni a jdi dál. Tyto stvoření Tě neživí,nic Ti nedávají a se.r.o.u Tě stejně jako politici,prostě se povznes a měj z nich prču jako zbytek národa...
  • Co všechno lze nazvat PROJEKTEM!!!! - to už je fakt hodně přes normál.

http://www.super.cz/180300-vedouci-projektu-ornella-stikova-vraci-uder-dceru-ovlada-kokta-chtela-nas-okrast.html

Oni už opravdu neví, jak by se zviditelnili. Teď se jakoby rozhádali, aby bulvár přispěchal a bylo zas o čem psát.
    Tolik primitivismu a ubohosti může do světa pustit jen tato rodina.
    Fuj. Je mi z nich na blití. *10* *10* *10* *10* *10*
  • Souhlas !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Problém je,že pojem celebrita je přisuzována osobě veřejně známé. Kdežto umělec je osoba tvůrčí. Bohužel někteří umělci se snižují na úroveň celebrit,protože jejich povědomí mezi lidmi slábne,tak to tímto přikoření. Naštěstí někteří z nás mají v hlavě ještě nějaký ten rozum a jen tak jim to nežerou...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší