Přejít na výpis diskuzí

Ornella Štiková

OSOBNOST 13.2.2012 
2837 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Třeba Štikovci udělají šou jako měli na Slovensku Mojsejovci. Docela by mi tam pásli.
  • tak nic moc.. *1*
  • oprava na čt2 21:50
    Pološero
    Na stránkách bulváru
  • za chvíli má bát na čt1 ! Ohnella ! V pořadu o bulváru či co..
  • Dnes se narodilo další slavné miminko. Kdo chce tak to dovede krásně utajit. A ne prodávat bulváru.
  • Přesně tak, neskutečné, jak lidé dovedou být jeblí, i z vymyšleného howna udělají pravdu
  • Quentin je celý děda štika,na údajného otce koktu není vůbec podobný
  • Beztak se někde jen potkali,dali drinka,krátkej pokec a teď si myslí,že jsou přátelé. Takových lidí,co bych po pár prohozených slovech měla považovat za přátele by byli tisíce...
  • joo..někde na idnesu..prej se Štěpánek jen přátelí s jejich rodinou..to
    pochybuju ! *15*
  • Její matka nějakýho slavnýho milence popřela? To čumim...
  • Prý chodila v 15 letech s Radkem Štěpánkem,až její matka to popřela..
    Jardu Jágra zase nechtěla,haha ! *15*
  • Tobě se líbí všicí z tý rodiny....
  • Však si za to může sama, podle toho co se o ní píše, jí jde o skandály. Jak jinak by se takovej "člověk" jako ona mohl zviditelnit?? A skandály vedou k pomluvám, takže co by chtěla jinýho? Hlavně že o ní každej ví ... Já o ní četla tak 3 zprávy a už jen první tři řádky tohle všechno potvrzují. Jak si kdo ustele, tak si taky lehne. Může si za to sama.
    A co se týče její matinky, tak na tu nemám slušných slov.
    A co se týče tebe, tak radši drž pysk, protože děláš přesně to samé, za co nadáváš ostatním.
    Nic víc, nic míň
  • Kdyby měla jinej obličej a tělo,to by byla kus ! *1* Jo a jinej mozek
    by taky bodnul ! *15*
  • Mně ne
  • Mě se Charlota líbí. *4*
  • koukám až z toho koktám,že ta charlotta je ošklivější jak stará štika. Že se kritizovalo ornellino líčení,ale ona-to je masakr. Jak domina z nějakýho brutal,sadomaso,fat filmu...brrr
  • Škoda jídla...prostě si nad nimi jen odplivni a jdi dál. Tyto stvoření Tě neživí,nic Ti nedávají a se.r.o.u Tě stejně jako politici,prostě se povznes a měj z nich prču jako zbytek národa...
  • Co všechno lze nazvat PROJEKTEM!!!! - to už je fakt hodně přes normál.

http://www.super.cz/180300-vedouci-projektu-ornella-stikova-vraci-uder-dceru-ovlada-kokta-chtela-nas-okrast.html

Oni už opravdu neví, jak by se zviditelnili. Teď se jakoby rozhádali, aby bulvár přispěchal a bylo zas o čem psát.
    Tolik primitivismu a ubohosti může do světa pustit jen tato rodina.
    Fuj. Je mi z nich na blití. *10* *10* *10* *10* *10*
  • Souhlas !!!!!!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší